Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Joe je úplně nej zpěvák

Joe Jonas je úplně nejlepší zpěvák pod sluncem :D. Jsem zamilovaná až po uši *14* *14* *14* *14*
  • Vše nejlepší k narozeninám Joe. *4*
  • 77nikola77

joe

tady jsou dve videa kde udajne Joe brečí,ale kvalita nic moc http://www.youtube.com/watch?v=aOGEBvKMU6A&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=9q_ZErQm86o *9*
    • monass

Re: joe

no sak tam breci pri te jedne pisničce do neho musel nick strčit abi zacal spivat..
    • Re: joe

Ahoj Joe.Vse nejlepsi k tvym 20 narozeninam.Vy jste uzasna skupina *14* .A ty si ten nejlepsi zpevak na svete.Pozdravuj o de mne Nicka a Kevina.Dofam ze se ti muj dopis bude libit.A doufam Joe,ze natocite tak krasnych podobnych filmu,jako je Camp Rock.Nic krasnejsiho jsem v zivote nevidela *4* .Mas moc krasny hlas a krasne pisne jako je:burnin up,My music.Jsi uzasny.Tak hodne stesti zdravi,lasky,uspechu.Jo joe:At se vam podari udelat nejakou krasnou pisen.Ale uzasna byt nemusi proze ty mas hezke pisne porad.Mas krasny hlas,si fesak.Neni co by si jineho v zivote chtel.Miluju tebe a tve pisnicky,Miluju tvou skupinu si uzasny. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*.Miluju vas, *14*
  • katulenka34

joe jonas

njn my klukse má jel do usa na jonasky ale říkal že jim skusí říct aby byli tady v čr kež by *14*
    • Re: joe jonas

Ahojky tady diana.. Je vidět že se ti taky líběj Johnas Brothers. Namáš nejaký Obrázky a nebo Plakáty?? já je totiž zbíram já je moluju johnas brothest tak kdyby si mela-mel tak pls domluvíme se !! a nebo kdyby si mel-mela známí plosím delam to jako koupi... tak pls
    • jondik

Re: joe jonas

To bylo skvělí já ho mrtě žeru hezčího kluka sem nepoznala je to zlatí! *14* *14* já zněj nemůžu z toho usměvu kdo je n tom podobně tak napište na icq:366-478-988! *14* *14* *14*
  • MILÁÁČEK

je upe krásnej........nevíte jestli má icqko??? *14* *14*
    • monass

Re: MILÁÁČEK

icq je jenom v evropě
  • Krwáásnej

aaaaa ten je boží a děěěsně krásnej nejvíííc neví někdo jeho profil nalidé.cz *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • monass

Re: Krwáásnej

hej ale on nemuze mi lide.cz kdyz je asi amerrican
  • jondik

joe

sladoučkej joe je nádhernej moc se mi líbí ty jo já ho mrtě žeru! *14* *14* *14* *14* nemá chbu kluci by śe od něj měli učit! *14* *1* *1*
  • On je z Jonasů nejlepší, ptže je taaaak sladkej:))*
  • milujeme joea!!

miluju ho. to snad všichni kdo ho viděli...je upe mega sladkej *14* *14* *14* ty jeho vlásky *14* očička *14* *14* *14* pusiněčka *14* *14* pstě upe megá kláásnej.. já ho táák lavuju *14* *14* *14* *14* *14* nevíte jestli má icqko?? *14* *14* *14* milujuuuu hoo *14* *14* *14*
    • 19ashley

Re: milujeme joea!!

no tak já newim jesli má icq ale mam na nej číslo tady: +18187488887 *4*
      • Re: Re: milujeme joea!!

ja jeho ICQ mam
    • Re: milujeme joea!!

Jj..Joe má icq..
  • Vše nejlepší!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit