-
Joe je úplně nej zpěvák
Joe Jonas je úplně nejlepší zpěvák pod sluncem :D. Jsem zamilovaná až po uši *14* *14* *14* *14* -
Vše nejlepší k narozeninám Joe. *4*
-
joe
tady jsou dve videa kde udajne Joe brečí,ale kvalita nic moc http://www.youtube.com/watch?v=aOGEBvKMU6A&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=9q_ZErQm86o *9* -
-
Re: joe
no sak tam breci pri te jedne pisničce do neho musel nick strčit abi zacal spivat.. -
Re: joe
Ahoj Joe.Vse nejlepsi k tvym 20 narozeninam.Vy jste uzasna skupina *14* .A ty si ten nejlepsi zpevak na svete.Pozdravuj o de mne Nicka a Kevina.Dofam ze se ti muj dopis bude libit.A doufam Joe,ze natocite tak krasnych podobnych filmu,jako je Camp Rock.Nic krasnejsiho jsem v zivote nevidela *4* .Mas moc krasny hlas a krasne pisne jako je:burnin up,My music.Jsi uzasny.Tak hodne stesti zdravi,lasky,uspechu.Jo joe:At se vam podari udelat nejakou krasnou pisen.Ale uzasna byt nemusi proze ty mas hezke pisne porad.Mas krasny hlas,si fesak.Neni co by si jineho v zivote chtel.Miluju tebe a tve pisnicky,Miluju tvou skupinu si uzasny. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*.Miluju vas, *14*
-
-
joe jonas
njn my klukse má jel do usa na jonasky ale říkal že jim skusí říct aby byli tady v čr kež by *14* -
-
Re: joe jonas
Ahojky tady diana.. Je vidět že se ti taky líběj Johnas Brothers. Namáš nejaký Obrázky a nebo Plakáty?? já je totiž zbíram já je moluju johnas brothest tak kdyby si mela-mel tak pls domluvíme se !! a nebo kdyby si mel-mela známí plosím delam to jako koupi... tak pls -
Re: joe jonas
To bylo skvělí já ho mrtě žeru hezčího kluka sem nepoznala je to zlatí! *14* *14* já zněj nemůžu z toho usměvu kdo je n tom podobně tak napište na icq:366-478-988! *14* *14* *14*
-
-
MILÁÁČEK
je upe krásnej........nevíte jestli má icqko??? *14* *14* -
-
Re: MILÁÁČEK
icq je jenom v evropě
-
-
Krwáásnej
aaaaa ten je boží a děěěsně krásnej nejvíííc neví někdo jeho profil nalidé.cz *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Krwáásnej
hej ale on nemuze mi lide.cz kdyz je asi amerrican
-
-
joe
sladoučkej joe je nádhernej moc se mi líbí ty jo já ho mrtě žeru! *14* *14* *14* *14* nemá chbu kluci by śe od něj měli učit! *14* *1* *1* -
On je z Jonasů nejlepší, ptže je taaaak sladkej:))*
-
milujeme joea!!
miluju ho. to snad všichni kdo ho viděli...je upe mega sladkej *14* *14* *14* ty jeho vlásky *14* očička *14* *14* *14* pusiněčka *14* *14* pstě upe megá kláásnej.. já ho táák lavuju *14* *14* *14* *14* *14* nevíte jestli má icqko?? *14* *14* *14* milujuuuu hoo *14* *14* *14* -
-
Re: milujeme joea!!
no tak já newim jesli má icq ale mam na nej číslo tady: +18187488887 *4* -
-
Re: Re: milujeme joea!!
ja jeho ICQ mam
-
-
Re: milujeme joea!!
Jj..Joe má icq..
-
-