Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikita

čauky že je joe božskej kluk já vím *14* love you sice camilla belle není proněj ale nejdule žitější je to že sou spolu štastní a maj se rádi nebo néé *8* *9* napište zdar nicol *4*
  • negri.baju

t-music!

hlasujte vsichni ta t-music.com !!! Pro pisen When you look me in the eyes od Jonas Brohters!!! (novinka) *3* !!!sup sup, at je dostaneme aspon do top 5!
  • Ashley Greene

Ahojte, chci se vás zeptat, jestli nevíte co je mezi Jonasem a Ashley Greene??? Poslední dobou se objevují fotky, na kterých jsou spolu, tak jsem se chtěla zeptat, jestli víte něco, co já nevím =D
  • hanulika

joe

moci díky
    • lovee joe and me!!! love is big

miluju joeho!!! nechce někdo moje icqko??? by sme mohly pokecat ?! *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • myckyboys

Re: lovee joe and me!!! love is big

*15*
        • Re: Re: lovee joe and me!!! love is big

joe je tak slatkej miluji ho a uz se mi o nem mnohokrát zdálo *4* *14* *14* *8*
          • Re: Re: Re: lovee joe and me!!! love is big

jste všichni normální mě se sice taky hoodně moc líbí jonas brothers ale aspoň kvůli nim taky nešílim *3* *3*
  • happy

Happy birthday Joe,you are best JONAS
    .... *1* *3* *14* *4* *4* your fanny
    christina.všechno nejlepší:-)!
  • disneystarsfan

Joe

Happy Birthdy Joe,you are best from the Jonas Brothers!!!HAPPY BIRTHDAY!!!!!!! *1* *1*
  • myckyboys

Joe Jonas :)

Sice nejsem gay nebo tak něco ale Joeho uplně miluju, je to andílek *4* který má strašně veliké srdce ve kterém nosí všechny lidi a né jenom sebe jako ostatní "super star" a ostatní "hvězy" - jedinou hvězdou je on. *4* *4*
    • Re: Joe Jonas :)

souhlasím , on je SUPERSTAR !!! A VŽDY BUDE!!! *14* *15*
  • hanulika

milášek

to zneho nemůže žádná holka které se líbí
  • miley15

:)))))

Happy Birthday Joe :))
  • hanulika

joe

ty dlouhý vlasy mu strašně sluší *14*
    • JoeíííČeK♥

Joe je tááák nádhernej že to ani nejde popsat ty jeho vlasy,oči,pusa prostě všechno je na něm tak užasný... *14* *14* já se z toho zblázním teda už se stalo no..... *1* *1* ♥♥♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit