Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pavlusqa

Disney Channel Games

Hejky viděli ste někdo Disney Channel Games 2008? Je to fakt bomba. Mohli by to dávat i u nás pač díky tomu jsem poznavala všecky Disney star a řeknu vám je jich hodně o kterych nemáme ani potuchy *1* *1* *1*
  • miluji te Joe Jonasi

JSI MOC MILI P5ILED NA TURNE V BRNE *3* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: miluji te Joe Jonasi

mohly by prijet do olomouce mam to bliz
      *4*
  • Jemínáčku

Héééj víte jakej se Joeovi stal trapas při natáčení Camp Rocku? Praštil se do břicha a prdl si!! *15* *15* *15* *15* *15* bylo to v testu o Joeovi....trapas co??
    • Re: Jemínáčku

tak tvl to jono *15* *15* *15*
    • Re: Jemínáčku

jj to sem nekde cetla *15* *15*
  • negri.baju

¨Musej!

musej prijet!!!!proste musej....jsou prece jonas brothers...nej skupina!!!(teda alespon pro ted)...ale jinak bych si dala jejich konzert...to jo..... *5* ....a hlavne ta jejich imige....jsou kraaaasny.....a maji nejlepsi songy....a camp rock....lepsi i nez hsm!!!!:D!!!!
    • Re: ¨Musej!

to teda jo!!!!je to ta nej skupina !!!camp rock je ten nej film high school musical je nic!!! *1*
      • Re: Re: ¨Musej!

muj kluk vypada podobne jak joe!!! *1* *14*
        • Re: Re: Re: ¨Musej!

joe at se da dohromady s demi lovato byliby skveli pár!!!! *1* *1* *1*
    • Re: ¨Musej!

já taky chci aby přijeli *14* *14* lavuju je a na koncert chci *14* *14* *14*
  • love

joe love love love love love love love joe
  • joeXdemi

Je pravda že spolu Joe a Demi chodí?
    • Re: joeXdemi

jj, je to pravda...na internetu už jsem našla i fotky jak se držej za ruce a objímaj se a to by přece nedělali, kdyby spolu nechodili..ale myslím, že se k sobě docela hoděj:-)přeju jim to
      • Re: Re: joeXdemi

jo no taky jim to preju *14* *14* *4* *1*
        • miley1998

Re: Re: Re: joeXdemi

ja taky
  • love

¨joe adéla dovrtělová a já tě máme moc moc moc moc rády *14*
  • cauky

ahoj Joe si tak romanticky vis co bych nejraci udelala:ja bych si te rada vzala za partnera do souteze Stardance ahojky tvoje milovana Julinka pa pa i love you.
    • miláček joe

joe je upe náááááádherne *14* *14* *14* lavuju ho nejvíce *14* *14* *14* dala bych za něj život *14* *14* *14* miluju tě joe *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • myckyboys

Re: cauky

a milovaná :D:D lol
    • sarka311

Re: cauky

HEJ TY si trubka proč to píšeš jemu když si to stejně nepřečte ?? *7* *7*
      • myckyboys

Re: Re: cauky

a ještě k tomu to " Tvoje " no prostě úlet *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • myckyboys

Re: Re: cauky

njn, a když už tak to piš anglicky :D:D:D *1*
  • ANO!!

Joe je bozi!!! Kdo ho miluje jako ja at ho sem prida at mu zvednem reputaci *4* *4* *4* http://www.prostemulluju.cz/
  • kikines

jsem zamilovaná

Joe Jonas je uplně krásnej a roztomilej klučina *14* *14* *14* *14* Když jsem poprvé viděla Camp Rock málem jsem se posrala nad jeho krásou *14* *14*
    • Re: jsem zamilovaná

tak tam jsem ho poprve uvidela a tam me taky okouzlil strasne roztomilej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit