-
MiLujU te jOe--_
*14* I LoVeYOu jOe..:-* *14* -
I LOVE YOU!!!!
joe is cool ... is nice ...
and his group is also super ... -
hanulika
čaute holky nevíte jestli´má joe nějakou holku? *3* -
-
Re: hanulika
jo ma a neverim tomu ze jsou panicove co jde klukovi v 19letech........ a ma holky jak je ve vydeoclipu ,,burning up,, ta blondyna ale kdo by mu to neveril kdyz se na tebe podiva tema okouzlujicima ocickama tak co by si mu neuverila???????? -
Re: hanulika
jo chodí s camillou belle *9*
-
-
:(
Joe chodí s Demi *9* *9* *9* *9* -
-
Re: :(
Ne nebojte se holky, Joe a Demi spolu už nechodí. Je se s ní rozešel. A prej přes telfon, protože nechtěl vidět jak brečí... Hajzl a srab je to!!!!!! -
-
Re: Re: :(
no to teda ne! Demi napsala na twitter že si to řekli normálně a ne přes telefon!! to je zas nějaký drb víš?! *16*
-
-
Re: :(
Vážně? Bez tebe bysme to nevěděli. -
-
Re: Re: :(
ne asi *1* -
-
Re: Re: Re: :(
NO TAK PROMINTĚ NO!! SE NEPOSERTE!
-
-
-
-
hmm
Joe je z nich nejhezčí,pak hned Nick...ale Joe je prostě SUPER *14* *14* -
-
jAK jE SLADKEJ!::)))
Čau!LiDi! hEY ASIK NEJSU JEDINÁ KDO MILUJE joEičKa CO??!! *14* *7* mUSÍME JE PROSTĚ DOTÁHNOUT DO Český Republiky...-- musíme!!!!! a pak je někde někde přefiknout!!! *5* *15* *15* *15* *1* krásná přestava!!!! Jo mimochodem to jejich new CdCdCdCd! a lIttLe a bIt LoNgEr.. WOW! NÁDHERA... UŽ ABY VYDALI DALŠÍ! HEY A ZNÁTE NÁKY ČESKÝ STRÁNKY.. PŘES KETRY BYCH SI MOHLA VOBJEDNAT.. tRIKO_BO KALHOTY? PLEASE KDYŽTAK NAPITEE čUsÍk! *15* *1*
-
-
hahaha
¨no ale Camilla Belle není zrovna ta nejhezčí holka na světě jak o tí púíšou!! (nejhezčí jsem já :oP) néééé to byl ftip! :oD ikdyž.....hihihi jenom takovej malej dotaz kdy a kde se koná v česku koncert nevíte????jestlik jo tak pls napište díky moc!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* já kdybych se sním setkala tak ztuhnu a ani se nehnu *8* *8* *8* *9* *1* *1* -
a nebo
a nebo začnu plácat nesmysli a PĚKNĚ se ztrapním!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *8* *8* *8* *8* -
Vše nej k narozeninám. *14* Jsi úžasný *15*
-
a nebo
a nebo budu vypadat nějak takhle *8* -
♥♥JoE ♥♥
Ahojky lidi ,mě se taky moc líbí Joe i Nick ,ale kevin se mi moc nelíbí jinak jsou úžasný ve všem..! nejhezčí je stejně Joe ...