Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • misickha

MiLujU te jOe--_

*14* I LoVeYOu jOe..:-* *14*
  • demi_llovato

I LOVE YOU!!!!

joe is cool ... is nice ...
    and his group is also super ...
  • hanulika

hanulika

čaute holky nevíte jestli´má joe nějakou holku? *3*
    • Re: hanulika

jo ma a neverim tomu ze jsou panicove co jde klukovi v 19letech........ a ma holky jak je ve vydeoclipu ,,burning up,, ta blondyna ale kdo by mu to neveril kdyz se na tebe podiva tema okouzlujicima ocickama tak co by si mu neuverila????????
    • Re: hanulika

jo chodí s camillou belle *9*
  • z.u.z.k.a

:(

Joe chodí s Demi *9* *9* *9* *9*
    • maki-demi

Re: :(

Ne nebojte se holky, Joe a Demi spolu už nechodí. Je se s ní rozešel. A prej přes telfon, protože nechtěl vidět jak brečí... Hajzl a srab je to!!!!!!
      • z.u.z.k.a

Re: Re: :(

no to teda ne! Demi napsala na twitter že si to řekli normálně a ne přes telefon!! to je zas nějaký drb víš?! *16*
    • maeve

Re: :(

Vážně? Bez tebe bysme to nevěděli.
      • Re: Re: :(

ne asi *1*
        • z.u.z.k.a

Re: Re: Re: :(

NO TAK PROMINTĚ NO!! SE NEPOSERTE!
  • adela13

hmm

Joe je z nich nejhezčí,pak hned Nick...ale Joe je prostě SUPER *14* *14*
    • jAK jE SLADKEJ!::)))

Čau!LiDi! hEY ASIK NEJSU JEDINÁ KDO MILUJE joEičKa CO??!! *14* *7* mUSÍME JE PROSTĚ DOTÁHNOUT DO Český Republiky...-- musíme!!!!! a pak je někde někde přefiknout!!! *5* *15* *15* *15* *1* krásná přestava!!!! Jo mimochodem to jejich new CdCdCdCd! a lIttLe a bIt LoNgEr.. WOW! NÁDHERA... UŽ ABY VYDALI DALŠÍ! HEY A ZNÁTE NÁKY ČESKÝ STRÁNKY.. PŘES KETRY BYCH SI MOHLA VOBJEDNAT.. tRIKO_BO KALHOTY? PLEASE KDYŽTAK NAPITEE čUsÍk! *15* *1*
  • hahaha

¨no ale Camilla Belle není zrovna ta nejhezčí holka na světě jak o tí púíšou!! (nejhezčí jsem já :oP) néééé to byl ftip! :oD ikdyž.....hihihi jenom takovej malej dotaz kdy a kde se koná v česku koncert nevíte????jestlik jo tak pls napište díky moc!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* já kdybych se sním setkala tak ztuhnu a ani se nehnu *8* *8* *8* *9* *1* *1*
  • a nebo

a nebo začnu plácat nesmysli a PĚKNĚ se ztrapním!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *8* *8* *8* *8*
  • terezkajonas
    Vše nej k narozeninám. *14* Jsi úžasný *15*
  • a nebo

a nebo budu vypadat nějak takhle *8*
  • ♥♥JoE ♥♥

Ahojky lidi ,mě se taky moc líbí Joe i Nick ,ale kevin se mi moc nelíbí jinak jsou úžasný ve všem..! nejhezčí je stejně Joe ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit