-
joe
to je bezva že je joe volnej,protože tak camilla belle není žádná krasavice. *14* -
:-)
nějak to tady vázne *4* -
to jo
máte všichni pravdu naprostou pravdu camilla belle není nějakej kus holky to je odpad.ale nechci ji pomlouvat protože kdyby já newim nějak náhodou si tohle joe přečetl (určitě má tlumočníka)tak by se mu to moc nelíbilo to tedy ne *13* a ještě by sem třeba napsal že jenom žárlíme a schválně by se k ní vrátil ale to se nikdy nestane že si to přečte *13*.jo a nechci se chlubit já to jen říkam ale mám ho na skype a pořád mu píšu a volám a jednou mi to zvedl ale já mu zase ne.páč jsem se stiděla. *9* klidně mi nevěřte ale je to pravda *9* -
-
Re: to jo
tak mocinky prosim jestli ho mas tak mi pjosim pjosim napis rada bych vytocila kamosku -
Napadlo tě že je to falešnej nick??? takovýhle hloupoučký lidi jako jsi ty mam v oblibě ... teda nic proti *4* jenže to co tu řikáš je blbost tak se nad tim zamysli *9* *1* -
ja ho chci taky -
kdiž mas jeho skype tak ho sem napis a nevychloubej se -
ahojky neposlala by si me ten jeho skype na mail prosííím?????? -
-
Re: Re: to jo
a me taky prosiiiiim *3* *3*
-
-
re to jo
Máš uplnou pravdu
*1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Ahoj
Ahoj holky. Když tu máte tolik narážek na Camillu, tak si představte, že by jste měli dlouholetýho kluka a byly by jste slavné po celým širým světě. Teď by jste se podívali co o vás píšou vaši fanoušci a určitě by se vám nelíbilo, kdyby jste se tam dočetli, že skoro všici, chtějí aby jste se rozešly se svýma klukama. Vždyť by byl úplně smutnej a zdrcenej, kdyby se s ním ta holka kvůli vám rozešla. *5* Nemůže tančit jak vy pískáte. *7* *9* -
-
Re: Ahoj
jako tadystym mas pravdu ale ale ostatni maj zase pravdu s tym ze se zmenil neholi se nic uz nema ani rovny vlasy ale ja to neresim -
-
Re: Re: Ahoj
jj máš pravdu...teď je vážně trošku jinej, ale mě jen trochu naštvalo, jak o ní všichni děsně mluvili, když byla ještě v poho, teď jsem stejnýho názoru, protože už s ním nechodí kvůli jinýmu.... *9*
-
-
-
joe
holky on se vdavat s demi lovato -
hlada
I LOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEE YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUU *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Joe a Demi
holky, někde jsem četla že Joe a Demi si na svoje turné objednali pouze jeden pokoj s manželskou postelí, prý kvůli šetření peněz...teda, doufám, že to není pravda!Já Demi poslední dobou fakt nemusím a kdyby se z Joem vyspala, tak to bych asi nepřežila:-) -
-
Re: Joe a Demi
Neboj, určitě se spolu nevyspí *3* *1*
-
-
...
Joe se rozhodl,že se vrátí ke svému starému stylu..rovným vlasům:D... -
-
Re: ...
jak to vis -
-
Re: Re: ...
Abych se přiznala... *1* tak trochu je sleduju na myspace,youtube,apod.:D...a z toho co píší se dozvídám takové věci *1*,které bych ani nechtěla.. *1* Ale ty vlasy mě docela potěšily *1* ..ale mu to bude alušet,i kdyby byl plešatý *1* *1* *1*
-
-
-
:P
Jejda, co to??Hm...tak už určitě všichni víte, že Joe oficiálně randí s Demi Lovato..já jim to přeju...taky jsem byla do Joea jednu dobu děsně zabouchnutá..naštěstí ta láska už vyprchala a v mém srdíčku je opět zaplněno-ale láskou pro někoho jinýho!! *14* *14* *14* -
kus
Ahojky lidičky, nevíte o nějakým nejbližším koncertě Jonas Brothers??*IN LOVE* *14* *14* *14* *14*