Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • emo-anne

...

Doufám že už JB zvednou zadky z Ameriky a přijedou nám udělat pořádnou show!! :D:-**
  • ahoooj

joe moooooc krasnej klucina lovujuho *14* *14* *14*
  • negri.baju

narust fan

ahoj, jo joe je fakt k sezrani. a vy, staly fan joeho, vsimli jste si, jak moc se zvysil narust fanousku po premiere camprocku tady v cr? ale chapu je....je fakt jako to tu stoji : dokonalost sama! I need U Joe! *9*
  • nikča p

ahojky lidičky víte že mám taky skype já sem to jednou zvedla a jenom semho pozdravila a řekla semu moje méno a pak sem to položila protože sem tu ránu nevjeděla co mám říct *7* a jinak jak sem ho slišela tak sem se uplně zrudla *8* klidně mi nevjeřte to je stejně jedno *3*
  • nikča p

koho si mám dát na email můžem si povídat o joe *3* *4* *14*
    • Re: nikča p

mě mě mě si dej na mejl *15*
      • Re: Re: nikča p

vážně chceš nebo si děláš lekraci
  • aknellka

CD

Jak se vám líbí Lines,Vines and Trying Times??...mě strašně!!:D.Teď jsem se dívala na jedno video a oni si tam šli koupit jejich CD,prý je to jejich tradice:D..a těch CD nakoupili cca 15 přesně nwm,účtenka je tam jen chvilku ukázaná:D..a oni ty CD rozdávali lidem v prodejně:D i důchodcům..super!!:D
    Miluju JB!!:D
  • martinkooooooo

cool

Joe,you are my idol *14*
  • nikča p

jo a jak sem si sním povídala
  • nikča p

jo a jak sem si sním povídala *3*
  • aknellka

....

mazec...Miley se včera docela hnusně pohádala s Joem...Nick je z toho taky docela mimo..wow..i Noah na to škaredě vzpomíná..jdu zjišťovat další info:D
    • Re: ....

hele kde ty informace bereš???? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit