-
...
Doufám že už JB zvednou zadky z Ameriky a přijedou nám udělat pořádnou show!! :D:-** -
ahoooj
joe moooooc krasnej klucina lovujuho *14* *14* *14* -
narust fan
ahoj, jo joe je fakt k sezrani. a vy, staly fan joeho, vsimli jste si, jak moc se zvysil narust fanousku po premiere camprocku tady v cr? ale chapu je....je fakt jako to tu stoji : dokonalost sama! I need U Joe! *9* -
nikča p
ahojky lidičky víte že mám taky skype já sem to jednou zvedla a jenom semho pozdravila a řekla semu moje méno a pak sem to položila protože sem tu ránu nevjeděla co mám říct *7* a jinak jak sem ho slišela tak sem se uplně zrudla *8* klidně mi nevjeřte to je stejně jedno *3* -
nikča p
koho si mám dát na email můžem si povídat o joe *3* *4* *14* -
-
Re: nikča p
mě mě mě si dej na mejl *15* -
-
Re: Re: nikča p
vážně chceš nebo si děláš lekraci
-
-
-
CD
Jak se vám líbí Lines,Vines and Trying Times??...mě strašně!!:D.Teď jsem se dívala na jedno video a oni si tam šli koupit jejich CD,prý je to jejich tradice:D..a těch CD nakoupili cca 15 přesně nwm,účtenka je tam jen chvilku ukázaná:D..a oni ty CD rozdávali lidem v prodejně:D i důchodcům..super!!:D
Miluju JB!!:D -
cool
Joe,you are my idol *14* -
nikča p
jo a jak sem si sním povídala -
nikča p
jo a jak sem si sním povídala *3* -
....
mazec...Miley se včera docela hnusně pohádala s Joem...Nick je z toho taky docela mimo..wow..i Noah na to škaredě vzpomíná..jdu zjišťovat další info:D -
-
Re: ....
hele kde ty informace bereš???? *7*
-