Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aknellka

JB vs. JB

http://www.youtube.com/watch?v=2vUk bbiv6-Q

Hi :) ,
    what you say about this?
    Who is according to you JB?
    Let a comment :)
    • aknellka

Re: JB vs. JB

http://www.youtube.com/watch?v=2vUk bbiv6-Q

this is the right
  • tak jo

já už jsem ho psala joe.jonass0009 tečka. *8* *16*
  • nikita

ty sto taky četla v bravu
    • libbbuna-11

Re: nikita

no tak to sou drby a oni pisou sami drby .. kdyby sli z kpce tak by nebyli 2 v top songs
  • joe jenadhernej

hrozne miluji joe je uplne sladkej milukiiiii ho mooooocccc je nadhernej a verim se se s nim vsichni jednou potkame *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *15* *15*
  • joe

joe moc miluji je nejhezci a Nik je take hezky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • norie

Re: joe

joe je absolutne k sezrani ....
      je proste nej!!!!!!!!§§
      a nick je taky dobrej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: joe

joe je upe super kluk a nick taky....ale joe je super fajn kluk *14* *1* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *15* *4*
  • Jonas L.A.

Mohla bych se zeptat jestli by mi někdo nemohl říct jestli je někde na netu Jonas L.A... jestli jo tak ať mi pls pošli tu stránku dík... klidně i v Aj... ale v ČJ by to bylo lepčí ;)
    • Re: Jonas L.A.

na uloz.to je 5 dílu la jonas
      • Re: Re: Jonas L.A.

prosimtě, nemohla bys mi říct pod čím to na uložto najdu? našla sem jen druhý díl ;-)
  • Koncert

Ahojky prosím vás nevíte kdyy přijedou do čr?
    • monass

Re: Koncert

hm...to nevim ale marketa co uvadi t music chart rikal ze mej celosvetovy turne hlavne ze sem nejedou.. *5* *5* *5*
      • kakushka

Re: Re: Koncert

Mno...já na T-Music Chart kukám jenom někdy a většinou ne na celé,ae nemluvila náhodou o tomto roce?Ptže JB mají turné i tento rok...nebojte...přijedou *3*
    • libbbuna-11

Re: Koncert

na jejich oficialnich strankach psali ze pristi rok .. jedna moje kamoska dostala od nicka i odpoved ze prijedou za rok
      • luida

Re: Re: Koncert

měli by přijet příští rok v létě, alespoň tak to psal Nick na svým myspace, které ale zřejmě musel zrušit kvůli Miley, která ho zahrnovala nenávistnými zprávami!!!!!!
  • JOEův účes

mě osobně jak sem viděl tu fotku s joeovým účesem,mi ho bylo líto...Mě se ten účes 100% nelíbí *13*
  • Wow :)

Má narozky na můj svátek :) Jinak všechno nej :***
  • hanullka95159

......

Vše nej!! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit