-
JB vs. JB
http://www.youtube.com/watch?v=2vUk bbiv6-Q
Hi :) ,
what you say about this?
Who is according to you JB?
Let a comment :) -
-
Re: JB vs. JB
http://www.youtube.com/watch?v=2vUk bbiv6-Q
this is the right
-
-
tak jo
já už jsem ho psala joe.jonass0009 tečka. *8* *16* -
nikita
ty sto taky četla v bravu -
-
Re: nikita
no tak to sou drby a oni pisou sami drby .. kdyby sli z kpce tak by nebyli 2 v top songs
-
-
joe jenadhernej
hrozne miluji joe je uplne sladkej milukiiiii ho mooooocccc je nadhernej a verim se se s nim vsichni jednou potkame *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *15* *15* -
joe
joe moc miluji je nejhezci a Nik je take hezky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: joe
joe je absolutne k sezrani ....
je proste nej!!!!!!!!§§
a nick je taky dobrej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: joe
joe je upe super kluk a nick taky....ale joe je super fajn kluk *14* *1* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *15* *4*
-
-
Jonas L.A.
Mohla bych se zeptat jestli by mi někdo nemohl říct jestli je někde na netu Jonas L.A... jestli jo tak ať mi pls pošli tu stránku dík... klidně i v Aj... ale v ČJ by to bylo lepčí ;) -
-
Re: Jonas L.A.
na uloz.to je 5 dílu la jonas -
-
Re: Re: Jonas L.A.
prosimtě, nemohla bys mi říct pod čím to na uložto najdu? našla sem jen druhý díl ;-)
-
-
-
Koncert
Ahojky prosím vás nevíte kdyy přijedou do čr? -
-
Re: Koncert
hm...to nevim ale marketa co uvadi t music chart rikal ze mej celosvetovy turne hlavne ze sem nejedou.. *5* *5* *5* -
-
Re: Re: Koncert
Mno...já na T-Music Chart kukám jenom někdy a většinou ne na celé,ae nemluvila náhodou o tomto roce?Ptže JB mají turné i tento rok...nebojte...přijedou *3*
-
-
Re: Koncert
na jejich oficialnich strankach psali ze pristi rok .. jedna moje kamoska dostala od nicka i odpoved ze prijedou za rok -
-
Re: Re: Koncert
měli by přijet příští rok v létě, alespoň tak to psal Nick na svým myspace, které ale zřejmě musel zrušit kvůli Miley, která ho zahrnovala nenávistnými zprávami!!!!!!
-
-
-
JOEův účes
mě osobně jak sem viděl tu fotku s joeovým účesem,mi ho bylo líto...Mě se ten účes 100% nelíbí *13* -
Wow :)
Má narozky na můj svátek :) Jinak všechno nej :*** -
......
Vše nej!! *15*