Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno nejlepší joe ! :* :)
  • aknellka

kdo s kým

Ohledně toho koncertu v Čechách,tak zřejmě až příští rok,ale to taky není jasné:(.Prý to nění lehké..1) musejí dostat pozvání
    2) manager to musí domluvit a taky musí naplánovat turné kolem nás,protože sem by měli velkou zajížďku..:(..ale vytrvale je otravuju dál =D,tak uvidíme..

Joe se s Camillou rozešel a velmi ho to vzalo,ale dostává se z toho..
    Teď ju na youtube chodí docela drsné vzkazy,tak to mu taky nepřidává..

Ale jakmile budu vědět víc,písnu=D
  • martinkooooooo

Joe

Happy B-day sweetie :)
    ak mate radi Joea napiste mi svoje ICQ pridam si vas *14*
  • mishqa

*mlask*

miluju.. miluju *14* *14* *14*
  • NO

noooo hele chtělas ten skype máš ho ˇbylo tam napsaný spojené státy americké holliwood (sry neumím to psát) a pak mám ještě jinej skype a tam bylo napsaný město tam kde se joe a banda narodili *15*
  • happy birthday

happy birthday *14*
  • *mlask*

boze joe je nejuzasnejsi kluk na svete kez bych zila v L.A.a byla slavna hvezda I LOVE YOU JOE *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • millillka

Miláček

*14* *14* ááááá....já jsem z něho uplně mrtvá....ty jeho očíčka,rtíky,hlásek,vlásky,jeho krásnej usměv,nosík,ty znamínka co všude má a ty jeho pohyby a takhle bych mohla pokračovat pořát on je ploste dokonalý.....Já ho miluju tak jako Vy holky a asik i možná víc...asi....Miluju ho...
    Jsem moc ráda že má takový fanynky jako jsme My holky co? *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Miláček

miluju ho nejvíc na světě!!! on má někdo skype na něj?? dejte mi ho pls!!

nikdo na celým světě se mu nevirovná!!!je nej a vždycky bude!!! *14* *14*

já ho milůůůjůůů taky strašně moooc asi jako ty´je úúúplně božííí!!!nej nej nej na světě!!! *14* *14*
  • barca9966

rozešly se?

ahoj četla sem že se joe a camila rozešly je to pravda a kdo se rozešel skym joe dal kopačky camile nebo ona jemu?
    • aknellka

Re: rozešly se?

Jo je to pravda..A nwm,..ale Camilla mu pořád říkala,že on je stále na cestách, a že co ona potom doma sama..
      A to taky kolikrát potvrdila,když ho podváděla.Z toho byl Joe taky upe zničený,ale zůstastali spolu,ale už kbelík trpělivosti asik přetekl..Spíš bych ale řekla,že ona jemu,páč on brečel a on ten řetízek odškubl a odhodil pryč..Takže mysílm,že kdyby on jí,tak by z toho asik takovou hrůzu nedělal před celým publikem,no ne?..Nwm..jsem z toho zmatená:(..
  • jitkasa

Joe je úpa božíí

Ty jo já ho tak zbožňuju !! Je úžasnej-krásně zpívá a je dobrej herec jen doufám, že ho uvidim jestě v nějakym filmíku. *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit