-
....
vse nej Joe -
:-)
všechno nejlepší :-) -
OoN-->
On PsT NejWííCz KlaSNej__OnI-->JakO NejWíícz SkuPiNa JoNas BrOtHeRS psT NejWííCz LOWE oKaMZiTe Az Tu BuDe KoNceRt PoJedu I KdyxBYCh Mela ZaPlATit MajLaNd MiLuJu Je Ale ChTeL ByCh Je PoZnat OsObNe No ALe To Se PoDaRi MaLo KoMu No=o( -
ahoj
čus ale já jsem semka dala ten skype teho joa jonase ale on je furt ofline jo a prosím hanulinko dávej mi informace pls jestlik je to von díky páááááááááááá *15* -
-
Re: ahoj
prosím tě dáš mi jeho skype já ho strašně zbožňuju
-
-
noc v muzeu 2
Tak jsem se mrkla na Noc v muzeu 2, kde měli hrát všichni 3 andělíčky. Ale myslela jsem si, že to budou oni, a ne nějací porcelánoví!!! To mě fakt naštvali!!!! -
joe
a ty nevíš jistě jestli to je on -
-
Re: joe
napište sem pls jeho skype moc pls *4*
-
-
Rozchod
Ahojik...hele slyšela sem něcoo tom zhe se Joe a Camilla rozešli. Nevíte o tom někdo něco víííc??Na youtubku sou videa z koncertu ted, kde brečel.Docela by mě to zajímalo *3* -
-
Re: Rozchod
Jj...i když rozešli se už dřív,ale až ted' se to ,,dostalo'' do bulváru...když se zeptali Camilly řekla,že je to pravda,že je mezi nimi vážně konec.Prý budou přáteli...mno...tohle většinou nevychází...
Chudáček Joe ;( -
Re: Rozchod
ano rozešli se...Joe to potvrdil..
-
-
milujem ho a viem ze hon vzivote neuvidim *7* *7* *10* *9*
-
Dnešní koncert
ahojky lidičky dneska na jetixu v 10.30 dávali žiý koncert v londýne kde hrála skupina(moje nej)The Jonas Brothers.Byli tam i jejich nej hity jako S.O.S,Breaking up atd.Mám spoustu fotek Jonas brothers a camprocku tak když máte zájem napište na email :lbindasova@atlas.cz.Ráda vám je pošlu. V emailu nesm chybět kolik kusů mám jich asi kolem 250
*1* *3* -
-
Re: Dnešní koncert
nejlíp všechny :) ( myckyboys@seznam.cz ) :D *3*
-
-
i luw joe!
I love Joeee! i hate myself for hane not joe *10*