Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • škoda

z nějakýho článku jsem vyvodila že jim normálně chodí maili, tak by mě zajímalo kde je sehnat myslím že by jsme si rozuměli máme stejný záliby.
  • monass

20

joe uz zitra bude mit 20 to se nezda zhe
  • joe pláče:(

tady joe pláče!! *9* při písničce 'I GOTTA FIND YOU *9* *9* *9* je mi ho líto *9* *9* http://www.youtube.com/watch?v=aOGEBvKMU6A
    • honey15

Re: joe pláče:(

chudáček =o(
  • joe

*14* joe je fak super *14* lowuju ho *14* *14* *14* *4*
    • Re: joe

Holka.. to nejsi sama *3* Joe je pstě týpek k sežrání jako já to vím *14* *14* *14* mám to hozený ako ty.... Joe pstě hezoun to nepopřeš *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Chudák

ted jsem dokoukala video a tom jak jse s nim Camilla rozešla jak Joe brečel a Nick do něho při písničce turn right musel strčit aby začal zpívat *9* *9*
    • macac

Re: Chudák

čau pošli mi odkaz na to video pls díky *3*

Re: Re: Chudák

http://jonas-brothers--demi.blog.cz /rubrika/info-news-joe-jonas a prominte že to video jsem dávám tak pozdě.Zde Joe brečí kvůli tomu že jse snim Camilla(jestli jsme to jméno napsala blbe tak promin neumim její jméno)rozešla.Fakt smutný *9* *9* *9* *9* *9*
      • Re: Re: Chudák

pllss napiš to video sem!!!!!
    • hanulika

Re: Chudák

hej napiš mi jak se jmenuje to video na email vrbohana@seznam.cz

aknellka myspace

prosím tě přeložíš myto já nemůžu najít překladač kterej mi to přeloží správně.Prosím tě *4* *4* *4*

Re: Re: Re: camp rock -

přesně mo je slova *14*

pomoc!

prosím vás jak jse se dostaly do fanklubu Joea Jonase??prosím řekně te mi to *4*
    • Re: pomoc!

taky bych chěla cvědět napsáát séém ploosíím *3*
  • martinkooooooo

joe

Dneska som pozeral videoklip poor unfortunate souls a myslim ze tam Joe vyzera celkom dobre ajked ja to neviem posudit lebo som chalan...no ale myslim si ze Joe je najlepsi s dlhymi vlasmi,aj ja mam dlhsie vlasy asi tak ako on co myslite vyzera Joe lepsie s dlhymi alebo kratkymi vlasmi? *1* *3*
    • monass

Re: joe

z dlouhima ale z kratkyma vipadal taky dobre idyz se nekdy tvaril jako tamanek *15* *15* *15*
  • Sou krásný všichni

Všichni jsou moc skvělí a tečka. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit