-
škoda
z nějakýho článku jsem vyvodila že jim normálně chodí maili, tak by mě zajímalo kde je sehnat myslím že by jsme si rozuměli máme stejný záliby. -
20
joe uz zitra bude mit 20 to se nezda zhe -
joe pláče:(
tady joe pláče!! *9* při písničce 'I GOTTA FIND YOU *9* *9* *9* je mi ho líto *9* *9* http://www.youtube.com/watch?v=aOGEBvKMU6A -
-
Re: joe pláče:(
chudáček =o(
-
-
joe
*14* joe je fak super *14* lowuju ho *14* *14* *14* *4* -
-
Re: joe
Holka.. to nejsi sama *3* Joe je pstě týpek k sežrání jako já to vím *14* *14* *14* mám to hozený ako ty.... Joe pstě hezoun to nepopřeš *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Chudák
ted jsem dokoukala video a tom jak jse s nim Camilla rozešla jak Joe brečel a Nick do něho při písničce turn right musel strčit aby začal zpívat *9* *9* -
-
Re: Chudák
čau pošli mi odkaz na to video pls díky *3* -
-
Re: Re: Chudák
http://jonas-brothers--demi.blog.cz /rubrika/info-news-joe-jonas a prominte že to video jsem dávám tak pozdě.Zde Joe brečí kvůli tomu že jse snim Camilla(jestli jsme to jméno napsala blbe tak promin neumim její jméno)rozešla.Fakt smutný *9* *9* *9* *9* *9* -
Re: Re: Chudák
pllss napiš to video sem!!!!!
-
-
Re: Chudák
hej napiš mi jak se jmenuje to video na email vrbohana@seznam.cz
-
-
aknellka myspace
prosím tě přeložíš myto já nemůžu najít překladač kterej mi to přeloží správně.Prosím tě *4* *4* *4* -
Re: Re: Re: camp rock -
přesně mo je slova *14* -
pomoc!
prosím vás jak jse se dostaly do fanklubu Joea Jonase??prosím řekně te mi to *4* -
-
Re: pomoc!
taky bych chěla cvědět napsáát séém ploosíím *3*
-
-
joe
Dneska som pozeral videoklip poor unfortunate souls a myslim ze tam Joe vyzera celkom dobre ajked ja to neviem posudit lebo som chalan...no ale myslim si ze Joe je najlepsi s dlhymi vlasmi,aj ja mam dlhsie vlasy asi tak ako on co myslite vyzera Joe lepsie s dlhymi alebo kratkymi vlasmi? *1* *3* -
-
Re: joe
z dlouhima ale z kratkyma vipadal taky dobre idyz se nekdy tvaril jako tamanek *15* *15* *15*
-
-
Sou krásný všichni
Všichni jsou moc skvělí a tečka. *4*