Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit

je krásnej

Joe Jonas je fakt ten nejlepší zpěvák kterýho znám ale v Bravu psali že to s nima(JB) jse z kopce prej propadák za propadákem *9* *9* *9* *9*
    • monass

Re: je krásnej

ja mam jb hrozne rada ale maji bohuzel pravdu mam stahnuty novi cd jonas a musim rict ze tam neni zadna dobra pisnicka jenom paranoid a bifore the storm nic vic
      • libbbuna-11

Re: Re: je krásnej

tak to si spatna fanynka jb jsou supper
      • luida

Re: Re: je krásnej

A kdo má furt makat jako šroub?!? Mě se CD líbí celé! Mají i nějaký soukromí!
    • kakushka

Re: je krásnej

Jn...to sice psali,ale to rozhodně není pravda...jejich koncerty jsou věčně vyprodané,všude kam se hou jsou hned stovky fanynek...
  • katasek008

:-)

joe je sladkej a ten novej song paranoid je fakt super. *14* *14* *14* *14* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: :-)

TJ *1*
  • macka41

Kdo s kym

Hele. s kym teda chod? Já se v tom nevyznám
    • kakushka

Re: Kdo s kym

Není to Demi,Camilla,Chelsea,...nikdo z Hollywoodu...
  • nikita

zdardy lidičkyyyyy nevítte něco o joe jonasovi plase napište čaukyyyyyyyyyy *14* *4* love you proněj samovřejmě
  • kate.k

joe???

JE NEJUŽASTNĚJŠÍ NA SVĚTĚ!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14*
  • nikita

čauky že je joe božskej kluk já vím *14* love you sice camilla belle není proněj ale nejdule žitější je to že sou spolu štastní a maj se rádi nebo néé *8* *9* napište zdar nicol *4*
  • miluju joea

miluju joea jonase on je tak sladkej hezke atd.v camprocku byl úžasnej *14*
  • nwm

Ja ti to nereknu ja to sama newim.Mno ale taky by me to zajimalo
  • makusa

???

hey kde berete ty všechny informace pls řekněte mi to!! *7*
  • ahoj

čau jonas brothers mohou být i v ČR!!!!!!! miluju je a při brouzdání na netu jsem mašla toto http://eventful.com/demand/jonas-brothers-/D0-001-002124372-4 *15* *15* *15* *15* *15* přihlašte se tam a šance se zvýší taky tam jsem a je to best . Já vim že se to asi stejně nepovede ale dá se to skusit , je tam spoustu měst státu a zemí ale můžeme ČR podpořit . (NEBERTE TO JAKO REKLAMU)fanoušci zapojte se pls!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit