-
Co to má bejt
holky proč se skoro hádáte když je vám to k ničemu možná že ho uvidíte ale vy jste promě ho vzduch vím mě se taky líbí ale nekecám mu do života (na internetu) at jsi je s kým chce *13* -
sorry
tu stránku a ostatní ppod mim jmenem psala moje kamoska vite ona je trosku postizenejsi tak prominte....joe je kus a kazdej to viiiiiiiiiii nick taky ale joe viiiiccc *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
..
Ať se rozejdou! Holky aspoň nebudou na Camillu sprostě prskat a ona zase bude volná! -
Jsou to jen kluci!!!!
Já nechápu co znich děláte!Jsou to jen obyčejní kluci sice hezcí a bohatí,ale to není všechno! *13* Podivte se na Taylor Swift,co jí Joe udělal ona ho milovala a on se s ní vklídku rozešel!A přetom je Tayor pěkněší! *4* -
joooouuuuaaaa
áááá na této adrese http://tv.disney.go.com./disneychan nel/jonas/mobile/ tak tady můžete poslat něco jonas brothers jako kdyby správu *15* *15* *15* *15* *15* *15* klidně třeba mám tě moc ráda a ono to přijde jonas brothers já jsem tam už něco poslala to prostě musíte vyzkoušet!!!! *14* *14* -
-
Re: joooouuuuaaaa
Emmčo hyk to nemůže tu adresu najít *9*
-
-
Bliju
Jak ho mužete mít rádi je nechutnej *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Bliju
Chceš něci vědět ? Ty jsi nechutná jestli se ti nelíbí polib si prdel a zalez a to, že je Joe hezkej tvrdí skoro všichni je to tvůj názor tak OK .
Je mi to u prdele *5* -
ty si nechutná! *9* *9* *9* -
ses taky nechutna -
Moje řeč!!!!!!!!!!! -
sem nelez hm..bi me zajmalo kdo se libi tobe
-
-
Pravda O joe..Yetii
http://jonas-brothers--demi.blog.cz /rubrika/info-news-joe-jonas ta první ffotka!!a na otm videu pod tím de zřetelně vidět že se neholí!!!je zněj yetiii! *16* *16* *15* *15* *15* *16* -
petice
kdyby měli fanoušci sepsat petice at joe nechodí s canilou!!tak by bylo hodně lídí!!! *1* něco jak nick chodí s miley všicni to podporovali hlavn+ ěkámošky a selenu moc rádi nemeli četl ajsme to v časáku''' a joe tet vypaád jak vů neholí se!!! *8* -
miluju ho
Joe Jonas je nejlepší spěvák na celim světě(Nick a Kevin taky).Ale nejvíc se mi líbý Joe.Já ho miluju. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *14* *14* *4* *4* *14* *4* *4* -
i loveee
ja ho moccc miluju je hrotne qasnej a mam jeho podpis sem si napslala do amerikii on je božiiii krasnejjjj muck -
-
Re: i loveee
čusíík *1* hle pls taky sem si chtěla poslat na podpis napsali jsi tu adresu co byla v Bravu? *14* -
-
Re: Re: i loveee
c/o universal music
stralauer allee 1
10245 Berlin
to je ta adresa ale jenom na joa na jonaas nemam
-
-