-
já wim
bude se vám to zdát přitažený za vlasy ale v červnu mi bude teprve 12 let *9* ale joa miluju jako bych měla už 18. *14* -
-
Re: já wim
no a co jezis se za to nesdyd ja mam 14 a taky ho miluju klidnne bises mohla zeptat moji nejj kami kdybis ju znala ji je 13 a miluje uplne nejvis nicka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: já wim
mno a?? *3* láska roste v každym věku *4* *4* mamka je státou o dvacet let a jak si rozuměj *4* *4* *4* mě je taky 12.BUde *14* *14* a miluju Joeho *14* *14* *14* *14* takže nestrácej hlavu!!!! -
-
Re: Re: já wim
mě?? mě bude v květnu.... *4* *4* ale jako já to nák neřešim *9* *9* stejně sme pro něj mooc malý *9* *9* to až tak nám bude 17 to už by možná MOžNá šlo.. *4* *4* jo eMMčo máš icqko???? -
-
Re: Re: Re: já wim
jj mám 360-462-752 *5* -
-
Re: Re: Re: Re: já wim
kdyžtak mi napiš *3*
-
-
-
-
-
darina+joe
mmm....ty se máš *9* -
dasha86
dasha86mozna ty ho nemas rada mozna ho mas rada ale jak ty muzes vedet ze nas to prestane bavit *7* *7* ty patris k nekomu takovymu kdo nechce ani trochu doprat stesti takze toho nech 50%lidi mozna prestane ale 50%ne jako treba jáááááááááááááááááááááááááááá *14* -
nic moc
vidim prumerny vek 13 let *1* holky to vas prejde to vase lovinkovani, najdete si chlapa a na nejakeho americkeho "hrdinu" zapomenete -
-
Re: nic moc
co???? mě je náhodou 18!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* a Joeho miluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak jako co??? -
-
Re: Re: nic moc
Tak to se teda divím popstarko. Na to, že je ti 18 let, se chováš jak malá holka. Myslela jsem, že aspoň ty starší mají rozum.
-
-
-
J.O.N.A.S.K.A
MNO Joe je upa boží!!!!¨
LOWUJU HO!!!
MUCK :o*
*14* *14* *4* -
-
Re: J.O.N.A.S.K.A
bisme si rozumeli
-
-
jen snít,???
Jen snít *7*Jen snít,to se nedá to se potřebuje i vyzkoušet *15* žejo holky *3* pche jen snít ale na druhou stranu máš pravdu kdo z nás (nato jste možná ani nepomysleli) umí mluvit plynule ANGLICKY *9* *9* *9* *9* AGRH..... to se angličani nemužou učit CZECH *7* *7* *7* -
-
Re: jen snít,???
no přesně!!!máš prwdu *3*
-
-
áááááááááá
souhlásím Mary *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
největšííí Láska na SVĚTĚ...:D
hOlky já se rOzplívám jenOm se kOuknu na jeho fOtku *14* každej den koukám na jeho videla všech JB videa milujůůů jééé Joea samozřejmě nejvíííc ale prOstě jestli je nikdy neuvidim tak CHCÍÍÍPNU *1* ÁÁÁÁ já je musim vidět jinak newim co budu dělat... *3* *14* *14* -
Joe
Já mocinky miluju Jonas Brothers a podivte se na muj blog www.jbnejskupia.blog.cz -
Joe Jonas
Ahoj lidičky,
jsem asi blázen, protože ho asi nemiluju jako vy. Jako líbí se mi, ale nemůžu říct, že ho miluju. Camp Rock, je super film a seriál. Těším se na druhou část. Jinak, je pravda, že asi neví že existujem, ale i přesto VÍ, že má na celým světě děsně moc fanoušků a fanynek. *4* Nebuďte smutné. Stejně, si najdete někde svoje kluky a budete s nima žít štastně až do smrti. A pak se sami sobě budete smát a vzpomínat, jak jste milovali Joe Jonase. Přála bych to každé z nás, aby se do ní Joe zamiloval, ale kouzla neexistují, maximálně VĚŘTE. *4* Ahoj a držte se. *3* -
-
Re: Joe Jonas
Pěkný to je pěkný je vidět, že nejsi ta pomatená faninka a to je to nejlepší *3* . Takové faninkay mám ráda nic je nevyvede z míry
-