-
Joe Jonas
Moje platonická láska ..jestli se to tak dá říci :-)Je proostě kráásnej :-)Jestli přijedou do Česka tak na jejich koncert 100% jdu jako =)Taky mu přeju atˇje štastnej s jakoukoli :-)Smyřte se holky že ani jedna z nás ho mít nebude ..jee prostě dokonalej takže nám nezbývá nic jiného než o něm jen snít :-) *3* *14* *4* -
-
Re: Joe Jonas
MÁŠ ÚPLNOU PRAVVDŮŮŮ !!! ale já ho tam milujůůů že pořád musííím nadavat na tu Camillu... *1* *1* -
-
Re: Re: Joe Jonas
Nejsi sama *8*
-
-
-
Já ho taky miluju, ale...........
Božínku holky, každá by jsme byla nejradši kdyby přijel do česka zakoukal se do tebe a vzal si tě. Jenže on nemá ponětí že existuješ! A at už je štastnej s kýmkoli tak mu to přeju. A nikdy bych nechtěla, aby byl sám a trápil se. Protože on si to nezaslouží. Je to fakt super kluk. A holka která tohle nepochopí ho asi nemá ráda, protože když někoho miluješ tak, jediný co si přeješ je jeho štěstí. *4* -
-
Re: Já ho taky miluju, ale...........
tleskám ti tleskám si dobrá že si tohhle dokazala napsat já už jsem se stím smířila *5* *3* ( jsem ta co psala ten záchvat -
Re: Já ho taky miluju, ale...........
ježiši co to jako má bejt???di do prdele!!!!!!!!jako já nevim co si myslíš ty ale je docela pochopitelný že když ho miluju tak nechci aby byl s jinou holkou!!zamysli se......!tobě to možná nevadí i když se ti líbí ale nám ostatnim třeba jo *13* *4*
-
-
je good
*14* *14* -
I love you!!
....ღღღღღ................ ......ღღღღღღ
..ღღ -
j
JJ JE PEKNEJ *1* -
-
Re: j
Jé!Ahojky Kájo!Jj...Joe *14* však my víme,že?
-
-
Joe Jonas
Miluju Josepha. :-D *14* -
!!!
A ty ho snad znáš?Já si myslim že ne ho nezná skoro nikdo!!! *10* *10* *10* -
-
Re: !!!
no sak ho nikdo nezna to mas jako pravdu ale na youtube je toho dost a kdys se divas na ty videa tak ve vsek si dela prdell -
Re: !!!
a proč by ho nemohla milovat??já ho taky miluju!!!stačí se kouknout třeba na youtube nebo si o něm něco přečíst v časáku a dojde ti že je prostě neeeeeeeeeej! *4*
-
-
mimochodem
né že bych Camilu chtěla bránit *13* , to ne...neznám, nesoudím....ale jestli je s ní Joe šťastný a má ji ráda a ona jeho proč bysme jí ho nedopřáli...ŽE!!!??? *3* *5* *13* -
-
Re: mimochodem
nezlob se ale,COŽE???nezbláznila ses ty takle náhodou???nechat jí ho??????? *10* *10* *10* *10* *8* *8* *16* *16* k tomu mě NIKDO a NIKDY nedonutí!!!!!jo, jasně, třeba jí má rád ale...někde na internetu sem četla že se rozešli-to bych byla moc ráda protože se mi k sobě prostě NEHODÍ!!!! *13* *13* -
-
Re: Re: mimochodem
JÓÓÓ máááš úúúplnou PRAVDU !!! ona se k nemu prostě nehodí a basta !!! a ani si ho nezaslouží štětka jedna... *1* -
-
Re: Re: Re: mimochodem
jj máš pravdu je to štětka!!kdyby se k sobě hodili tak to sem nepíšu!! *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: mimochodem
Ty ji asi znáš osobně, že máš také kecy, co? Nebo soudíš jenom z fotek a článků?? hmm dobřeeeeeeee tyyyyyyyy *9* *13* *5* *4* *3* *10*
-
-
-
-
-
holky holky
jjak ho můžete milovat když ho neznáte?!Somazřejmě neetvrdím že není pěknej to ne *4* ...ale jako když ho neznáte nevíte jakej je a tudíž do něj nemůžete být zamilovaný... *13* ale chápu vás *1* -
JOE JONAS
Joe je nej zpevak na svete je fakt k zulibani a ty vlasky co mel pred tim ty byli vic sexy ale ted je taky krasnej a tak hodnej je i na skypu je fakt super si s nim psat fakt jo a jestli nikdo neveri tak az si snim taky zecne psat je fakt k zulibani a je hrozne vtipnej a nebo na yahoo je proste super ja nevim co mam rikat napiste jaky vlasky se vam na nem libili nejvic ja osobne:vsechny ale ted co ma tak tamty byli hezci *14* *14* *14* *14* *3* -
-
Re: JOE JONAS
Heleď nechci tě ňák urazit....ale jestli ten jeho Skype vůbec máš tak...poslala bys mi jej?
Jestli jo prosimtě na email:
Roxy-enn@seznam.cz
Děkuji moc
Joe je ten nejhezčí kluk na světě *14* *14* -
ahoj,sice ti moc něvěřim ale dáš mi když tak to jeho skype pls?? *14* *14* *14* *14* *4* -
-
Re: Re: JOE JONAS
achojky....pls kdyby si ziskala ten jeho skype...dala bys mi ho?:D *3*
-
-
ahOjky jO JOE je fakt úýasnej to mአpravdů !!!...a ty máš fíkt jeho skype ??? tak tO seŠ teda hustááá !!! *1* já bych za to dala cokoliv kdybych ho měla ty bys mi ho asi nikdy nedala viť ten skype *9* a jestli jo tak seŠ mOOOC hOOOdná !!! *1* se máš !!! -
-
nemuze mit jeho skypeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeee -
-
Re: Re: Re: JOE JONAS
jÓÓÓ jÁÁÁ tÍÍÍ vĚĚĚřÍÍÍm.....=D=D=D *1* *1*
-
-
ona jeho skype nemuze mit kdyz v americe skype neni *13* *13*
-
-