-
lllooo
oh ja ho tak miluju je to ten nejlepší kluk na celem svete!!!!!!mam ho moooooooooooooooooooooc rada!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* škoda ze bydlí v USA *13* -
-
Re: lllooo
bydlí v L.A. v Dalasu *3* -
-
Re: Re: lllooo
kde jsi nabrala Dalas?? L.A je v Californii! A Dallasy jsou 3 v USA a jeden v Kanadě. 1.u Portlandu(Washington-stát) 2.Dallas(Texas) 3.u Davenportu(Iowa) -
-
Re: Re: Re: lllooo
Jenže Joe bydlí v L.A.(California) a v Dallasu(Texas)...víš? -
-
Re: Re: Re: Re: lllooo
2 domovy? Super! Vím o třetím: New Jersey! A kde jste vzali Dallas?
-
-
-
-
-
JOE JONAS
je fááákt pěknej, z JB nejhezčí!!!! *14* *14* -
kikionka
ahoojky *3* jak se všichni máte?? *15* *15* jjo heledte , v časáku sem četla sem do čech chtěj přijet a nevíte kdy??? *7* *7* já byhc na ně jako okamžitě šla!!! *14* *14* *14* mííííílláááčkovééé mí NAŠE a nemáte někdo fákt hustej blog?? jo Emmčo dík za icqko, uložim si te sem tam jako hello kitty *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: kikionka
měli by přijet příští léto! Nick to píše na svým myspace.
-
-
neni spatny,,,,,
Joe neni špatnej ... ale na NICKA nemá !!!!!!! *14* *1* -
-
Re: neni spatny,,,,,
Nick je hrozne roztomilej *3* *14* -
-
Re: Re: neni spatny,,,,,
hej ja vim ze je nick kunda ale mela bis to napsat na jeho diskuzi ale neres to *1* *1* *1* *1* *1* *4* *4* -
Re: Re: neni spatny,,,,,
souhlasím.... *1*
-
-
-
suprrr
Ty woe on jé tááák mocQ heskééj... *14* lááwuju hoo!!! ae moch by chodit trochu vic jak sk8ák a ne jen v obleku... *14* *14* ae to neva je neeeeeej!!!! -
laska
Hej vite ze Joe Jonas chodi z 1 hokou a neni to Demi Lovato a te holce je 22 roku.
Kevin je zasnoubeny od roku 2009.
Nick taky ma holku a nenito Hannah Montana. *9* -
-
Re: laska
je to slena -
no až na jeden detail, hannah montana je vymyšlená postava neexistuje!Kdyžtak je to MILEY CYRUS!
A nechápu že to řešíš, nemůžeš nic vědět *9* -
-
Re: Re: laska
a navíc ty puťko já jsem psala TŘEBA!!!! tak se nejdřív nauč číst a pak komentuj ostatní *9* já alespoň vím něco narozdíl od tebe a tenhle komentář sis klidně mohla strčit do řiti není to snad jedno?? no pro tebe je to asi závažná chyba a jedno ti to jak vidím není *13*
-
-
to vi kazdej kterej se zejima o jonas brothers *3* -
hmmm...Joe chodí s Camillou Belle (BOHUŽEL !!!) Kevin s Daniel a Nick ten by s nikím chodit neměl podle toho jak jsem informovaná... -
-
Nick chodil se Selenou,ale už se rozešli.Joe a Camilla spolu chodili,ale už ne a Kevin a Danielle se nedávno rozešli. -
-
Re: Re: Re: laska
Páni!!! Tolik holek a žádnej sex!!! Čekají na tu pravou(a možná manželku)!! -
Jo a Joe má new holku...
-
-
on chodi se selenou gomez -
-
podle jednoho casopisu a podle fotek tak ano radeji bych Nika videla s Miley Selena je virumelkovana kráva *1* -
-
Re: Re: Re: Re: laska
neniiii selena je super lepsi nez miley ale stim ze bi mu to vic sluselo s miley mas pravdu
-
-
-
Nick o tom se spekuluje bud chodi se Selenou Gomez nebo s Miley podle me by mu to spis sluselo s Miley *1*
-
-
-
jjjj
snadnější se kněmu dostat by bylo kdybysme byli postižení *1* -
-
Re: jjjj
jjjjjj máš pravdu!! *1* *1* *1* -
Re: jjjj
to uz me taky napadlo *1* -
-
Re: Re: jjjj
to určitě spoustě z nás napadlo *1*
-
-
-
kikionka
mm.... díky kikionko to je ale náhodička že ti bude 12 a kdy mě v červnu *3* -
-
Re: kikionka
me v květnu.. máš icqko?? *4* *4*
-
-
milujuho85---jw upe boží
miluju ho *14* *14* *14* je upe kláásnej *14* *14* ty vlásky jako upe sQvělej *14* *14* *14* *14* ten komu se nelíbí..nebo ho pomlouvá.je vůl páč on je upe sladkej *14* *14* a hoodnej.. *14* *14* mno komu se nelíbí že??? -
tak!
tak a dost už mě to nebaví neříkám že já jsem to nepsala ale už dejte pokoj s tím že nawí že existujete klidně by jte mohli jet na koncert říct mu ahoj jak se máš?a on vám odpoví a pak si začnete povídat (třeba) a už bude vědět že existujete! aha, a zase to známé třeba!ale v třeba se taky skrývá trocha štěstí! *4*