Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kikines

....nnn..

Je krásnej *1* Líbí se mi hlavně v Camp rocku a krásně zpívá ... *3*
    • Re: ....nnn..

jj to mas pravdu
  • aknellka

....

mazec...Miley se včera docela hnusně pohádala s Joem...Nick je z toho taky docela mimo..wow..i Noah na to škaredě vzpomíná..jdu zjišťovat další info:D
    • Re: ....

hele kde ty informace bereš???? *7*
  • aknellka

??

Jak by jste rozumněli tomuto??tot napsala Miley Joovi do komentářů..

Last Comment To You
    I hOPE we can still be Friends so it seems like me*miley.r.cyrus* and you cnt be friends with out fighting i dont know why buti hope we can be friends

lots of love and blessing
    Miley.R.Cyrus
  • aknellka

CD

Jak se vám líbí Lines,Vines and Trying Times??...mě strašně!!:D.Teď jsem se dívala na jedno video a oni si tam šli koupit jejich CD,prý je to jejich tradice:D..a těch CD nakoupili cca 15 přesně nwm,účtenka je tam jen chvilku ukázaná:D..a oni ty CD rozdávali lidem v prodejně:D i důchodcům..super!!:D
    Miluju JB!!:D
  • aknellka

...

Joe se rozhodl,že se vrátí ke svému starému stylu..rovným vlasům:D...
    • monass

Re: ...

jak to vis
      • aknellka

Re: Re: ...

Abych se přiznala... *1* tak trochu je sleduju na myspace,youtube,apod.:D...a z toho co píší se dozvídám takové věci *1*,které bych ani nechtěla.. *1* Ale ty vlasy mě docela potěšily *1* ..ale mu to bude alušet,i kdyby byl plešatý *1* *1* *1*
  • aknellka

??

Ahoj holky:)..nevíte náhodou,když už tady tak rozebíráte Joea a Camillu,jestli teda spolu ještě chodí??...Jak ho podvedla,byl z toho docela zkroušený... *7*
    • Re: ??

ee nechodí...a camilla byla nedávno s robertem pattinsonem!fakt mrcha!
      • aknellka

Re: Re: ??

ale já jsem zase viděla jejich docela nové foto,jak se vedou a dívají se na sebe fakt zamilovaně..
        A Joe o ní pěje ódy..tak nwm..
    • luida

Re: ??

ona ho podvedla?? A s kým?? Taková MRCHA!! Chudáček Joe!
      • monass

Re: Re: ??

ona flirtovala s nakym chlapem
        • aknellka

Re: Re: Re: ??

jo..Joe byl z toho zdrcený:(..na youtube byly i fotky jak se tam Camilla objímá s nějakým týpkem a Joe z toho upe nemohl...ale kdoví jak se to nakonec vyvrbilo..
          jestli chcete jejich youtube nebo myspace,klidně se ozvěte:D,aby jste si nemysleli,že si vymýšlím:D,to bych nemohla..jsem do nich úplný blázen a toto bych prostě nedokázala...co říkáte na CD Lines,Vines and Trying Times??..bomba,ne??
          • makusa

Re: Re: Re: Re: Makusa

hey aknellka prosimtě kde bereš ty informace prosím řekneš mi to!!!??? *5*
  • Ahoj

Ahoj holky. Když tu máte tolik narážek na Camillu, tak si představte, že by jste měli dlouholetýho kluka a byly by jste slavné po celým širým světě. Teď by jste se podívali co o vás píšou vaši fanoušci a určitě by se vám nelíbilo, kdyby jste se tam dočetli, že skoro všici, chtějí aby jste se rozešly se svýma klukama. Vždyť by byl úplně smutnej a zdrcenej, kdyby se s ním ta holka kvůli vám rozešla. *5* Nemůže tančit jak vy pískáte. *7* *9*
    • monass

Re: Ahoj

jako tadystym mas pravdu ale ale ostatni maj zase pravdu s tym ze se zmenil neholi se nic uz nema ani rovny vlasy ale ja to neresim
      • Re: Re: Ahoj

jj máš pravdu...teď je vážně trošku jinej, ale mě jen trochu naštvalo, jak o ní všichni děsně mluvili, když byla ještě v poho, teď jsem stejnýho názoru, protože už s ním nechodí kvůli jinýmu.... *9*
  • luida

Joe & Camilla

Od té doby, co je Joe s Camillou se změnil z roztomilého klučiny v chlapa, co má kreditku a ženskou. Když jsem viděla jejich fotky, jak jsou na nákupech, tak jsem si přála být na Camilliným místě! Mít chlapa, kterej jde na dlooooooooouhý nákupy a ještě ochotně nosí tašky, to je DAR! Holky nechte je být! Jsou spolu šťastní a to je hlavní! Až se rozejdou, tak bude mít Joe zlomený srdíčko a to snad nechcete, ne?
  • misickha

MiLujU te jOe--_

*14* I LoVeYOu jOe..:-* *14*
  • kikines

jsem zamilovaná

Joe Jonas je uplně krásnej a roztomilej klučina *14* *14* *14* *14* Když jsem poprvé viděla Camp Rock málem jsem se posrala nad jeho krásou *14* *14*
    • Re: jsem zamilovaná

tak tam jsem ho poprve uvidela a tam me taky okouzlil strasne roztomilej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit