-
....nnn..
Je krásnej *1* Líbí se mi hlavně v Camp rocku a krásně zpívá ... *3* -
-
Re: ....nnn..
jj to mas pravdu
-
-
....
mazec...Miley se včera docela hnusně pohádala s Joem...Nick je z toho taky docela mimo..wow..i Noah na to škaredě vzpomíná..jdu zjišťovat další info:D -
-
Re: ....
hele kde ty informace bereš???? *7*
-
-
??
Jak by jste rozumněli tomuto??tot napsala Miley Joovi do komentářů..
Last Comment To You
I hOPE we can still be Friends so it seems like me*miley.r.cyrus* and you cnt be friends with out fighting i dont know why buti hope we can be friends
lots of love and blessing
Miley.R.Cyrus -
CD
Jak se vám líbí Lines,Vines and Trying Times??...mě strašně!!:D.Teď jsem se dívala na jedno video a oni si tam šli koupit jejich CD,prý je to jejich tradice:D..a těch CD nakoupili cca 15 přesně nwm,účtenka je tam jen chvilku ukázaná:D..a oni ty CD rozdávali lidem v prodejně:D i důchodcům..super!!:D
Miluju JB!!:D -
...
Joe se rozhodl,že se vrátí ke svému starému stylu..rovným vlasům:D... -
-
Re: ...
jak to vis -
-
Re: Re: ...
Abych se přiznala... *1* tak trochu je sleduju na myspace,youtube,apod.:D...a z toho co píší se dozvídám takové věci *1*,které bych ani nechtěla.. *1* Ale ty vlasy mě docela potěšily *1* ..ale mu to bude alušet,i kdyby byl plešatý *1* *1* *1*
-
-
-
??
Ahoj holky:)..nevíte náhodou,když už tady tak rozebíráte Joea a Camillu,jestli teda spolu ještě chodí??...Jak ho podvedla,byl z toho docela zkroušený... *7* -
-
Re: ??
ee nechodí...a camilla byla nedávno s robertem pattinsonem!fakt mrcha! -
-
Re: Re: ??
ale já jsem zase viděla jejich docela nové foto,jak se vedou a dívají se na sebe fakt zamilovaně..
A Joe o ní pěje ódy..tak nwm..
-
-
Re: ??
ona ho podvedla?? A s kým?? Taková MRCHA!! Chudáček Joe! -
-
Re: Re: ??
ona flirtovala s nakym chlapem -
-
Re: Re: Re: ??
jo..Joe byl z toho zdrcený:(..na youtube byly i fotky jak se tam Camilla objímá s nějakým týpkem a Joe z toho upe nemohl...ale kdoví jak se to nakonec vyvrbilo..
jestli chcete jejich youtube nebo myspace,klidně se ozvěte:D,aby jste si nemysleli,že si vymýšlím:D,to bych nemohla..jsem do nich úplný blázen a toto bych prostě nedokázala...co říkáte na CD Lines,Vines and Trying Times??..bomba,ne?? -
-
Re: Re: Re: Re: Makusa
hey aknellka prosimtě kde bereš ty informace prosím řekneš mi to!!!??? *5*
-
-
-
-
-
Ahoj
Ahoj holky. Když tu máte tolik narážek na Camillu, tak si představte, že by jste měli dlouholetýho kluka a byly by jste slavné po celým širým světě. Teď by jste se podívali co o vás píšou vaši fanoušci a určitě by se vám nelíbilo, kdyby jste se tam dočetli, že skoro všici, chtějí aby jste se rozešly se svýma klukama. Vždyť by byl úplně smutnej a zdrcenej, kdyby se s ním ta holka kvůli vám rozešla. *5* Nemůže tančit jak vy pískáte. *7* *9* -
-
Re: Ahoj
jako tadystym mas pravdu ale ale ostatni maj zase pravdu s tym ze se zmenil neholi se nic uz nema ani rovny vlasy ale ja to neresim -
-
Re: Re: Ahoj
jj máš pravdu...teď je vážně trošku jinej, ale mě jen trochu naštvalo, jak o ní všichni děsně mluvili, když byla ještě v poho, teď jsem stejnýho názoru, protože už s ním nechodí kvůli jinýmu.... *9*
-
-
-
Joe & Camilla
Od té doby, co je Joe s Camillou se změnil z roztomilého klučiny v chlapa, co má kreditku a ženskou. Když jsem viděla jejich fotky, jak jsou na nákupech, tak jsem si přála být na Camilliným místě! Mít chlapa, kterej jde na dlooooooooouhý nákupy a ještě ochotně nosí tašky, to je DAR! Holky nechte je být! Jsou spolu šťastní a to je hlavní! Až se rozejdou, tak bude mít Joe zlomený srdíčko a to snad nechcete, ne? -
MiLujU te jOe--_
*14* I LoVeYOu jOe..:-* *14* -
jsem zamilovaná
Joe Jonas je uplně krásnej a roztomilej klučina *14* *14* *14* *14* Když jsem poprvé viděla Camp Rock málem jsem se posrala nad jeho krásou *14* *14* -
-
Re: jsem zamilovaná
tak tam jsem ho poprve uvidela a tam me taky okouzlil strasne roztomilej
-