Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aknellka

typ

Ahojky lidičky!!
    Dívali jste se dneska na koncert Miley Cyrus na HBO? Jako hosté tam byli JB a zpívali s ní We got the Party(nebo jak se to píše lol),When you look me in the eyes a Year 3000 ..Je to koncert z roku 2008..
    Jsou tam ukázáný záběry ze zákulí,hlavně tedy koncert,zkoušky,atd.
    Pokud jste to nestlihli,máte ještě šanci zítra v 11:45 na HBO!

Určitě si nenechte ujít!=)
    • monass

Re: typ

apišeš to psravně *15* *15* *15*
    • monass

Re: typ

ja to vydela anglicky jako to je naschval zhe byl na hbo ja ho tetka nemaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmm *8* *8* *8* *8* *8*
  • aknellka

myspace

Hey lidičky Nick napsal na svých myspace upe krásné dva článečky..musím váám je sem napsat..=) Takto si i trochu můžete přesdtavit,jaký Joe je=)

Joe.
    You are the most amazing brother a kid could ask for. I don't even know where to start. You always know how to cheer me up, even when it doesn't seem possible. You can make anyone laugh by saying one thing and completely change a mood. You're always there for me. You're one of the few people I know I can go to with anything and completely trust. I can easily say that you're my hero...You're usually the first person I go to when I need someone to talk to. You're always honest with me. I think we can safely say that we have the craziest conversations. There are days where we've stayed up till five in the morning talking about nothing, and I'm glad we can do that. I'm thankful to have you as a brother. If anyone else did, I would be extremely jealous of them.So the world better be happy that you're part of my family. sure we fight, but what kind of brothers would we be if we didn't? and it's impossible for us to stay mad at each other for too long. If we were those brothers that constantly argued, I don't know what I'd do. You're my best friend, and I wouldn't change anything for the world. I'm lucky to have a brother like you, and I'm glad to say that you're my big brother. I love you.

------------------------- -------------
    Joseph Adam Jonas; The best brother on earth. I dont know what i would do with out you. This is dedicated to Joseph Adam Jonas, by brother. I love you, and i will be there for you no matter what and you here for me 24/7. Your always on my side, even if you dont want to be you are. You take the blame for stupid actions i sometimes make. You there for me when a relationship ends for me. Your there for me at 6:00PM everyday. I love that time. If you dont know what happens then im going to tell you. We hug. Its the brotherly hug we have. I love it, just love it. He is the best brother ever. I love him, but i also love Kevin and Frankie but Joe just gets me. Frankie is to young and kevin is to old. I love you bro.
    • macac

Re: myspace

čau můžes mi to pls přeložit mě to nějak nejde díky
      • Re: Re: myspace

mě to taky nějak nejde *9*
    • kakushka

Re: myspace

Jj...toe fakt krásný:) Nick Joea vystihl dokonale:)
  • martinkooooooo

jb

Joe je sympaticky chalan a dobre spieva *5*
    Ale treba si uvedomit ze JB tvoria 3 chalani a viem ze Joe je podla vas najkrajsi ale aj Nick a Kevin su super ja mam rad vsetkych
    Som tu asi jediny chalan co pocuva JB *1*
    Nick ma tiez super hlas a Kevin je vyborny gytarista *3* Mozno keby som bol dievca tak by sa mi Joe pacil *1* *1*
    • kakushka

Re: jb

Wow!Asik první kluk...vítej! *3*
    • monass

jo nechapu ty co řikaj ze je kevin nebo nick hnusni fakt sou stim trapni
      • kakushka

Re: Re: jb

Mno...mě se nejvíc prostě líbí Joe *14* na tom se nic nezmění,ae Nick je taky nehorázně krásnej,Kevin se mi zase tak moc nelíbí,ae není španej:) Ae prostě každý má svého favorita a u mě jt na 100% Joe *3* Lafuju ho *14*
        • denisqaaaa

Re: Re: Re: jb

tak to souhlasim proste joe je klasnej a nick tky neni nejhorsi a kevin ten se mi sice nelibi ae vypada na pohodu *3*
    • aknellka

Všichni 3 jsou mi strašně symptačtí!Holt,mají to v genech!!
      wow,tak to ráda slyším,vítej mezi námi!Beznadějně zblázněnými fanynkami/fanoušky=D
  • patrushka

camp rock

Hej nejlíp vypadal v camp rocku že jo???tak sexy já s něho nemůžu *14*
    • barca9966

Re: camp rock

jo nejlíp vypadal fakt v camp rocku
      • aknellka

Re: Re: camp rock

Mě se líbí i teď!!!=D *14*
        • denisqaaaa

Re: Re: Re: camp rock

on je proste krasne tak i tak *14*
        • kakushka

Re: Re: Re: camp rock

Mě se líbí furt,ae nejvíc s těma vyžehlenýma vlasama jako měl v Camp Rocku,pak etě s těma co nosil tak v roce 2005-2006 a ty které má ted...nějak moc nemusím ty co nosil Joe v letech 2008-2009(má je třeba v TV seriálu Jonas)nwm proč...
  • barca9966

rozešly se?

ahoj četla sem že se joe a camila rozešly je to pravda a kdo se rozešel skym joe dal kopačky camile nebo ona jemu?
    • aknellka

Re: rozešly se?

Jo je to pravda..A nwm,..ale Camilla mu pořád říkala,že on je stále na cestách, a že co ona potom doma sama..
      A to taky kolikrát potvrdila,když ho podváděla.Z toho byl Joe taky upe zničený,ale zůstastali spolu,ale už kbelík trpělivosti asik přetekl..Spíš bych ale řekla,že ona jemu,páč on brečel a on ten řetízek odškubl a odhodil pryč..Takže mysílm,že kdyby on jí,tak by z toho asik takovou hrůzu nedělal před celým publikem,no ne?..Nwm..jsem z toho zmatená:(..
  • aknellka

kdo s kým

Ohledně toho koncertu v Čechách,tak zřejmě až příští rok,ale to taky není jasné:(.Prý to nění lehké..1) musejí dostat pozvání
    2) manager to musí domluvit a taky musí naplánovat turné kolem nás,protože sem by měli velkou zajížďku..:(..ale vytrvale je otravuju dál =D,tak uvidíme..

Joe se s Camillou rozešel a velmi ho to vzalo,ale dostává se z toho..
    Teď ju na youtube chodí docela drsné vzkazy,tak to mu taky nepřidává..

Ale jakmile budu vědět víc,písnu=D
  • Rozchod

Ahojik...hele slyšela sem něcoo tom zhe se Joe a Camilla rozešli. Nevíte o tom někdo něco víííc??Na youtubku sou videa z koncertu ted, kde brečel.Docela by mě to zajímalo *3*
    • kakushka

Re: Rozchod

Jj...i když rozešli se už dřív,ale až ted' se to ,,dostalo'' do bulváru...když se zeptali Camilly řekla,že je to pravda,že je mezi nimi vážně konec.Prý budou přáteli...mno...tohle většinou nevychází...
      Chudáček Joe ;(
    • aknellka

Re: Rozchod

ano rozešli se...Joe to potvrdil..
  • luida

noc v muzeu 2

Tak jsem se mrkla na Noc v muzeu 2, kde měli hrát všichni 3 andělíčky. Ale myslela jsem si, že to budou oni, a ne nějací porcelánoví!!! To mě fakt naštvali!!!!
  • Koncert

Ahojky prosím vás nevíte kdyy přijedou do čr?
    • monass

Re: Koncert

hm...to nevim ale marketa co uvadi t music chart rikal ze mej celosvetovy turne hlavne ze sem nejedou.. *5* *5* *5*
      • kakushka

Re: Re: Koncert

Mno...já na T-Music Chart kukám jenom někdy a většinou ne na celé,ae nemluvila náhodou o tomto roce?Ptže JB mají turné i tento rok...nebojte...přijedou *3*
    • libbbuna-11

Re: Koncert

na jejich oficialnich strankach psali ze pristi rok .. jedna moje kamoska dostala od nicka i odpoved ze prijedou za rok
      • luida

Re: Re: Koncert

měli by přijet příští rok v létě, alespoň tak to psal Nick na svým myspace, které ale zřejmě musel zrušit kvůli Miley, která ho zahrnovala nenávistnými zprávami!!!!!!
  • nikita

ty sto taky četla v bravu
    • libbbuna-11

Re: nikita

no tak to sou drby a oni pisou sami drby .. kdyby sli z kpce tak by nebyli 2 v top songs

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit