-
JOÉÉÉÉ MTMMMR!!!!!
NEMÁ NĚKDO JOEHO ICQ?? PLSKY MOC VÁS O TO PLSKUJU PAA A PLSKY ODPOVĚZTE *9* *9* -
-
Re: JOÉÉÉÉ MTMMMR!!!!!
Jj...mám jeho icq,ale nemůžu ho nikomu dávat...sry -
on má joínek icq??? já ho chci dejte pls -
joe nema icq.to je jen v evrope.v americe maji yahoo!
-
-
JJJJJJJJJJJJJJJJOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ja by sem chtela bejt slavna abysem se s nim alespon znala a nejradsi by sem s nim chodila je tak krasnej a nejvic kdyz ma hezky nahore rovny a dole takyvi zahnuty je proste krasnej ale Nick a Kevin jsou btaky nadherny ale nejvic Joe je proste super *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *1* *1* *1* -
-
Re: JJJJJJJJJJJJJJJJOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOEEEEEEEEEEEEEEEEEE
joe pstě upe neeeeeeeeeejj nemá na nej nekdo e-mail?? -
-
Re: Re: JJJJJJJJJJJJJJJJOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOEEEEEEEEEEEEEEEEEE
mno co na to rict.......... *7* sem do tebe blazen *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* co takhl nekdy napsat ico a pokecame *1* *1*
-
-
-
JOE JONAS
on je tak krasnej proste k sezreni ja vim ze to bude znit blaznive ale chtela by sem bydlet v los engles *14* *14* *14* *4* *4* *14* *15* -
n mnkm.jlSD
ano máš pravdu je k *14* *14* *14* -
JOE
Lidi on je proste k *14* -
-
Re: JOE
miluju jeho! *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: JOE
je to prostě kus chlapíka nejradší bych ho svalila do postele aaaaaaaaaaaa *14*
-
-
Re: JOE jonas
joe je upe boží *14* *14* *14* *14* miluju ho!!! *14* *14* *14*
-
-
Aha
Jako Joea beru je v pohode.Ale totalne nechapu co dela mezi top 10 hercu, vubec neumi hrat.Coz me dost nasralo, at si zpiva ale at nehraje -
Kontakt
Ahojte.´Jestli se chcete ohledne Joe Jonase neco zeptat tak piste na e-mail:Kacenkaa777@seznam.cz a maji tam byt dve a kdyby ste nevedely.Nebo na e-mail Viki.Krej@seznam.cz nejaky si vyberte a PISTE,PISTE A PISTE PROSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM!!!!!ráda na vse odpovím. *3* *3* *3* -
JOEEEEE
JOE JE UPA BOŽÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* FAKT NNAADDHHEERRNNYY!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* A TA CAMILLA BELL JE NA NEHO MOCINKY STARÁÁ!!!NECHÁPU JAK S NÍ MŮŽE CHODIT???? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: JOEEEEE
ale on s ní nechodí tak co tu meleš?? *7* -
Re: JOEEEEE
jo já si myslím že se k němu hodí víc demi lovato *14* *14* moc se mi líbí když jsou spolu -
-
Re: Re: JOEEEEE
demi lovato se k němu mocinky nehodí demi má moc velikou pusu *4*
-
-
-
miluju ho
je krásnej má hezký svaly a s vyžehlěnýma vlasama je upe k sežrání *14* ach:D -
-
Re: miluju ho
Jééžiš já jak ho miluju,kdybych byla starší a bydlela v Americe tak bych po něm uuupa jela .. a Camella si Joička nezaslouží .. Joe jak krásně vypadá v Camp Rocku .. jééžiš já sem z něj uuuplně hotová .. *14* *14* *14* -
-
miluju ho
Jsem uuuplně unešená z toho jeho krásnýho úsměvu a krásných očičech a vlásků a pusinky .. až bude koncert v České Republice tak se na něj stlašně mooc těším .. a pošlu mu sopis mám jeho adresu !! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Já ho prostě milujuu *14* *14* láskuju tě -
-
Re: miluju ho
Ahoj mate nejakej kontak nebo neco na joa jonasa moc diki
-
-
-
-
sexy
on je tak krásnej..krásně zpívá..je to dobrej herec..a nvíc má sexy tělo..já ho úúúúúpa mocc žeru..on je sexy..I LOVE JOE JONAS....joe jonas=4ewer!!!! *3* *14* a navíc je to nejkrásnější kluk na světě!!!!!!! *4*