Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • joe

je prekrasnej ma uzasnej hlas a ty jeho ocicka *14* *14* *14*
  • MMTTRRR Joe!!

je překrásnej já z něj upe nemůžu *14* *14* *14* *14*
  • prostě moježiotná láska

miluju ho z celého srdce *14* *14* je tak překrásnej *14* *14* roztomilej *14* *14* MMMTTTRRR JOE!!!! *14* *14* *14* *14*
  • millillka

Miláček

*14* *14* ááááá....já jsem z něho uplně mrtvá....ty jeho očíčka,rtíky,hlásek,vlásky,jeho krásnej usměv,nosík,ty znamínka co všude má a ty jeho pohyby a takhle bych mohla pokračovat pořát on je ploste dokonalý.....Já ho miluju tak jako Vy holky a asik i možná víc...asi....Miluju ho...
    Jsem moc ráda že má takový fanynky jako jsme My holky co? *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Miláček

miluju ho nejvíc na světě!!! on má někdo skype na něj?? dejte mi ho pls!!

nikdo na celým světě se mu nevirovná!!!je nej a vždycky bude!!! *14* *14*

já ho milůůůjůůů taky strašně moooc asi jako ty´je úúúplně božííí!!!nej nej nej na světě!!! *14* *14*
  • NO

noooo hele chtělas ten skype máš ho ˇbylo tam napsaný spojené státy americké holliwood (sry neumím to psát) a pak mám ještě jinej skype a tam bylo napsaný město tam kde se joe a banda narodili *15*
  • hanulika

joe

a ty nevíš jistě jestli to je on
    • Re: joe

napište sem pls jeho skype moc pls *4*
  • ahoj

čus ale já jsem semka dala ten skype teho joa jonase ale on je furt ofline jo a prosím hanulinko dávej mi informace pls jestlik je to von díky páááááááááááá *15*
    • Re: ahoj

prosím tě dáš mi jeho skype já ho strašně zbožňuju
  • hanulika

joe

moci díky
    • lovee joe and me!!! love is big

miluju joeho!!! nechce někdo moje icqko??? by sme mohly pokecat ?! *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • myckyboys

Re: lovee joe and me!!! love is big

*15*
        • Re: Re: lovee joe and me!!! love is big

joe je tak slatkej miluji ho a uz se mi o nem mnohokrát zdálo *4* *14* *14* *8*
          • Re: Re: Re: lovee joe and me!!! love is big

jste všichni normální mě se sice taky hoodně moc líbí jonas brothers ale aspoň kvůli nim taky nešílim *3* *3*
  • tak jo

já už jsem ho psala joe.jonass0009 tečka. *8* *16*
  • hahaha

neeeeeeeeeee nejsem lezba to psal můj brácha on zná muj mejl a to všechno no a skype ti nenapíšu páč ho nemám
    • Re: hahaha

AHA TAK PROMIN

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit