Přejít na výpis diskuzí

Joe Jonas

OSOBNOST 16.8.2008 
958 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • z.u.z.k.a

zeru ho

je k sezrani *14* *14* milujuho!!! *3* *14* *14* *14*
  • Ne

Je hezký, umí zpívat ale vážně nechápu co dělá mezi desítkou top herců!Trošku sek
    • Re: Ne

protoze hral v camp rocku a ted i hraje v JONAS *15*
  • -lentilka.cz-

Od ŠtĚpÁnKy ♥

_JoE_oN jE pRoStĚ zTěLeSnĚnÍ dOkOnAlOsTi_BůH vŠeCh BoHů_NeJkRáSnĚjŠí Na SvĚtĚ_nWm JaKeJ jE vÁš NáZoR, aE jÁ hO bOmBaStIcKy MiLuJu!!!_ :-* =o* >>IN LOVE<< *14*
    • melounek123

Re: Od ŠtĚpÁnKy ♥

YÁ JSEM NA TOM STEJNĚ KÉŽ BY BYDLELY V ČR *14* *14* *14* *14* *14*
    • rad0vka19

Re: Od ŠtĚpÁnKy ♥

máš úplnou pravdu!!!!!!!!!!!! *3* *14*
    • miluju ho

on je to nejkrássnějí na celým světě *14* *14* *14* *14* *14* tvl já ho upe žeru *14* *14* *14* šokda jen že nejedou sem do čech *9* *9* neznáte někdo good fanklub?? *14* *14* *14*
  • nikča p

ahojky lidičky jak se mááááááááááááte já dobře ležím v posteli akorát mi tam chybí joe škodaaaaaaaaaa miluju ho je prostě boží chápete boží *1* *3* *8* *4* *14*
    • Re: nikča p

tvl!! jako já new oc si každej myslí ale ani jedna z vás snim nikdy nebudete ve stiku že by ste si kecali a už vůbec ne že by se odvás zamiloval.kdyby měla mít každá joeho..tak bych se moh rozdělit na milion kousků *14* *14* *14* *15* *15* *15* chdák Princess...podved jí se Saebnou.. Seabna byla její jeky kamí.....tlv kvůli tomu musela odejít z Wild Girl---- ale co Princess tedka trhá hitparády *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • hanulika

joe

ty dlouhý vlasy mu strašně sluší *14*
    • JoeíííČeK♥

Joe je tááák nádhernej že to ani nejde popsat ty jeho vlasy,oči,pusa prostě všechno je na něm tak užasný... *14* *14* já se z toho zblázním teda už se stalo no..... *1* *1* ♥♥♥
  • heluska1000

Joe

Je tak nádhernej že to ani popsat nejde. *14* *14*
  • majejprdesek

MajejPrdešek

ahoj Joe chtěla jsem se ti jen říct,že jsi ten nej klučina na světě ....ploště klásnejjjjj *14* jsem z tebe úpa mrtváááááááá *14* *14* *14* *14* pusinu
  • hairstyle

čaute...chtela sem se vas zeptat...jste spokojení s nynejsim učesem Joa?Líbí se vám?dík za odpoved *3*
    • millillka

Re: hairstyle

Nenenenene vůbec ne ty co měl před tím tak vipadal mnohem líp....nerikam ze mu to neslusi ale je uz jakoby "dospělí" už nedělá ty kraviny co delal před tím...a nataceji vubec jeste nejake videa pro youtube.com?? me se teda nezdá *8* neni uz jako pred tim...No jo no Camillka si ho pěkně krotí bych žekla...Ale je krasňučkej i tak ale jak říkam ty předelšlé byly lepčí....Jinak ho MILUJU *14* *14* *14* Vy taky že???jojo já vím...čtu to tu... *4* *3* *3*
  • sheltie007

Blog o Joeovi

Založila jsem mu dneska blog, holky *3*

myjoe-jonas.blog.cz
  • hanulika

milášek

to zneho nemůže žádná holka které se líbí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit