-
Re: Re: Joe!!!
jo no to mě nebavilo *14* *14* -
Re: faktor strachu
to máš fakt pravdu byl by blbej trapnej *13* -
Re: Love Him :*
To jo je prostě nej nej nejlepší já ho žeru ty svaly ten úsměv ouu.. neim co bych dělala kdybych ho viděla naživo asi bych se složila *1* *14* *14* -
Re: Joe!!!
Přesněéé :D* Faktor Strachu bez něj to je ajko.. no strašný! Jak tam místo něj byl jednou ten týpek jinej-sem to vypla :D :-*** ♥ *14* *14* -
Re: Love Him :*
Taky kdyby jsem ho viděla naživo tak bych potom umřela on je supeeeer xDD *14* -
Re: fear factor
vážně?? :-D já si pamatuju jak zkoušel lovit ty elektrické úhoře :-) -
Re: Joe Rogan a Factor Strachu
v tom s tebou souhlasím. je fakt krásnej. *3* -
Love Him :*
Joe Rogan je zraly na namoceni do kafe a k nakousnuti :*** ja ho tak zeru :*** Alespon bych ho chtela videt nazivo.treba jenom z dalky!!!! -
faktor strachu
já ho znam jenom z faktoru a taky si myslim že faktor strachu bez něj je na nic *5* -
Joe!!!
Joe! Je skvělej bez něj faktor prostě není nic!! Je strašně krásnej...s Týnkou ho uplně žerem..."aaaaa" k nakousnutí..je hrozně sexy =D :-* <3. "Slint" =D *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: narozenini
S fousama je taky pěknej. :-) nevite nekdo jestli nehraje v nejakym filmecku dostupnym ke stazeni? Diky. -
Re: Je dobrej
Joe je uzasnej a krasnej chlap. Jenom skoda, ze jich neni vic jako je on. *3* -
....
KAm zmizel jak to že tam dneska není? *8* *9* -
Re: brácha??
tak tomu opravdu neve,jeto sice jeho fotka ,ale s tim ostatnim nema nic spolecneho,jen me mrzi ze nema v cestine zivitopis jen v anglictine *3* ale i tak by onem melo byt napsano vice
*14* krasny a charizmaticky CHLAP -
Joe
On je tAk krásnej!! A koukněte na jeho ruce!! Ty svaly.. HMMM... *14* *14* -
Re: Joe
Jo a housenku *1* -
Všechno nej!!!:-)
Všechno Nej Joe !!! *4* *3* -
Joe
Všechno nejlepší! *1*
PS:Víte že jednou snědl ve faktoru strachu švába?! *1* *15* -
joe rogan
zNÁM HO S FAKtOrU StRaChU A MuSíM UznAt žE Je DoBrEj *8* *4* *3* *1* -
narozenini
Přeju všechno nejlepší, hodně zdraví, štěstí, ať neztrácí vtip a ať se stále holí, protože tak je nejhezčí *4* .