-
Re: sexy
To je dobře, Fear Factor je o hodně lepší než Ninja Factor. -
JOE ROGAN JE BOREC
Joe Rogan, je fakt borec a týpek. Komentuje uplně výborně Fear Factor (Faktor Strachu) a navíc je dobře vtipnej. *4* *3* -
sexy
Souhlasím..nelíbí se mi s vousama..ale jinak je to prostě zlatíčko *14* *14* Mám pro vás dobrou zprávu:TV Prima bude znovu opakovat díly Faktoru strachu.Psala jsem jim totiž jestli je budou opakovat a oni mi odepsali toto:Dobrý den, pořad Faktor strachu určitě zreprízujeme, zda to ale bude hned po skončení (začátkem září) pořadu Ninja Faktor - nelze říci. Na září není ještě zpracován TV program.
Aspon máme jistotu,že ho budou davát ale budeme si muset počkat
*9* -
sexy
Je fakt moooooc sexy.....bez vousů!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
fajnky
*14* Já ho znám z faktoru strachu a je fakt dobrej!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* -
Re: Joe Rogan
Tento moderator sa mi mooc paci v mobole mam asi 200 fotiek milujeeeem taaa joe rogan cMuQQqqqQ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* -
Re: PLAYBOY:-)
:D -
PLAYBOY:-)
VÍC SEXY CHLAPA JSEM SNAD JEŠTĚ NEVIDĚLA... *14* *14* *14* -
Je dobrej
Je to dobrej herec a mě se taky trošku líbí. *14* -
brácha??
Jeff Guidry je jeho mladší brácha?? To je nějaká blbost ne?? O 15let mladší a jsou stejní?
to nechapu a moc tomu nevěřim :( -
Joe
Je to skvělej chlap :O) Má hrozně hezkej úsměv a hezky moderuje Faktor Strachu,kterej mám taky moc ráda.Joe je bezva a nejlepsí moderator :):* -
joe
joe je upe úža sexy chlap s nádhernejma očima a úsměvem *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Joe Rogan a Factor Strachu
Joe je proste bozi,ma nadherny usmev:-)...sice je starej skoro jako muj tatka, ale je nadherenj:-)
a faktor strachu je taky GOOD SHOW *14* *14* *14* *14* -
Fear factor couples
Joe Rogan je fakt super moderátor on to tak vtipně komentuje :) A fear factor je uplnně BEST! Nevíte někdo, jak se jmenuje příjmenním na Meghan z Factor strachu párů? Kdyžtak pls napište :-) -
Joe Rogan
je dost sexy,má krásný oči a úsměv *14* -
Re: Re: joe rogan
no jasne je bozii ja ho taky miluju! -
Re: joe rogan
Je vážně sexy miluju ho -
Re: fear factor
to nebyl cvrcek ale madagaskarsý syčivý šváb *16* -
joe rogan
sice je trosku starsi ale je sexy *1* -
FF
Fear Factor není seriál,ale reality show,nie ? :D