Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • máte někdo fotku Johnnyho kde je úplně nahej???
  • On je prostě božíe

Jj...Johnny...je nádhernejeee
  • ja nadhernej *1*
  • pirátek

Je fakt super!Je to nejlepší herec!Nejvíc se mi líbil v Pirátech a taky ,proto je to můj nejoblíbenější film. *15*
  • NEJEN JACK SPAROW

P.S.JEHO Z PRVNICH ROLÍ BYLA V OSKAROVÉM FILMU ČETA(JE TO MAZEC FILM),KDE JE TAKOVÝ ROZTOMILÝ *1* *1* *14*
  • NEJEN JACK SPAROW

JÁ HO ZBOŽNUJU OD TÉ DOBY CO JSEM HO VYDĚLA V OSPALÉ DÍŘE *14* *14* *14* !!! JE NEJEN SEXY,ALE I DOBŘE HRAJE! *14* VŠE NEJ JONNYMU *1*
  • Johnny...

Je to fakt suprovej herec, dokáže zahrát cokoli. Skutečně je velmi i pěkný a od té doby co se dostal z drog tak jen kvete. Je čím dál tím lepší. Jen tak dál
  • :o)

I love Johnny! *14*
  • Miluju ho a nechápu ty, který říkaj že ho nemůžem milowat když ho neznáme!!! *13* Je to super herec a hlawně super člowíček... *3* stačí si o něm něco přečíst a každej to pozná!!! Stará se o rodinu, když zrowna nenatáčí wěnuje se rodině... a nawíc se moc neukazuje snaží se spíž před nowinářema schowáwat... ne že by byl srab, ale..... *3* Sice ho nejwíce proslawili piráti ale i jinde je boží!!! Např.: v čokoládě, Karlík a towárna na čokoládu, Tajemné okno, Hledání země nezemě,....... *14*
  • Miluju ho a nechápu ty, který říkaj že ho nemůžem milowat když ho neznáme!!! *13* Je to super herec a hlawně super člowíček... *3* stačí si o něm něco přečíst a každej to pozná!!! Stará se o rodinu, když zrowna nenatáčí wěnuje se rodině... a nawíc se moc neukazuje snaží se spíž před nowinářema schowáwat... ne že by byl srab, ale..... *3* Sice ho nejwíce proslawili piráti ale i jinde je boží!!! Např.: v čokoládě, Karlík a towárna na čokoládu, Tajemné okno, Hledání

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit