-
Kde si řišla na to že má 175 cm???Já to nikde nemůžu najít???
-
hele holky Johnnýšek měří 175 cm,je sice malinkej ale miluju ho *14* *14* *14* *14* *14* taková malá prdelka *1*
-
Johnny
Johnny je můj nejoblíbenější a nejkrásnější herec, co znám. *15* *14* *14* Je nááádherný a líbí se mi v každém filmu, ve kterém hrál. *14* -
Pre: Jackie Sparrow
Ahoj. Tá stránka www.johnnydepp1.blog.cz tak tá je moja. A som strašne rada, že sa ti páči. Ja tiež úplne zbožňujem Johnnyho. Takže prídte na moju stránku je tam aj stáááášne vela jeho fotiek. Pa. -
Naprosto souhlasim s Petruchou! A nejen proto, že je to moje good kámoška, ale Johnny is the best! *14* *14* *14*
-
Jé těch plakátů mám fakt dost!!!!! Jo chtěla bych vám doporučit SUPER stránky!!! www.charlotte71.blog.cz tam jsou i videa z Pirátů 2!!! A snad milion fotek!!! A taky www.johnnydepp1.blog.cz Bomba!!!! Všem doporučuju!!!!! PS: I love Johnny *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* !!!!
-
*5* Hele ty Jane Teplý už mě začínáš pěkně srát,jdi vopruzovat někam jinam.Johny je strašně krásnej *14* *14* *4*
-
k sežrání...
Já nechápu jak můžou nějaký blbý krávy psát že to je hnusnoj vožralej dědek!! Ať se podivahj na sebe ku... !!! Nedávno sem viděla čokoládu..... Prostě k sežrání... *14* *14* -
milášek
je prostě nej co si budem povídat jesli máte někdo foto tak mi pošlete díkys -
Tak jsem tu zase!
Jackie - Kolik máš těch plakátů?Já mám anad všechny!Nikdy předtím jsem si plákáty ňáký celebrity nevylepovala!To přišlo až z Johnnym!Když jsem od jeho obrázku tak 10cm... no je to vzrůšo! -
-
Re: Tak jsem tu zase!
je nej kapišto **7* *10* *10*
-