Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I když jsi zadanej, tak seš fakt můj typ,jsi úžasnej krasavec:Miluju tě!!!a Vanesso tobě ho závidim!!! *14* *4* *3*
  • nebuďte tady sprostý a uklidněte se.Takhle se o Johnnym nemluví!!!
  • Jo,Johnny je...jak to jenom říct no prostě je super -krásnej-chytrej- nadanej -ne moc častá kombinace ztělesněný charisma *3*
  • Johnny

Pro mě je Johnny opravdu nejlepší herec na světě!!! Ti co s ním mohli spolupracovat, měli fakt štěstí. Myslím, že jen málokdo by zahrál to, co zvládl on. A navím k tomu všemu je strašně krásnej a symatickej a líbí se mi jak miluje svou rodinu a jak žije pro svoje děti. Je fakt úžasnej! Takovýho chlapa bych jednou chtěla mít. Miluju ho!!! Jako herce, i jako člověka. A jako Jack Sparrow byl naprosto bezkonkurentní!!! Úžasnej, sladkej, roztomilej, statečnej, no prostě úžasnej!! A byl vážně k sežrání! A má strašně krásný a upřímný oči. Viděla jsem s ním strašně moc filmů a musím fakt říct, že JOHNNY JE NEJLEPŠÍ!!!!!
  • Strasne bych mu to jeho brcko rada vykourila. *14*
  • sadf

on je to transvestita? *5*
  • koukněte se na www.celebritynaprani.blog.cz a o něco si napište!!!
  • ahojky lidi depik je nej nej nejlepsi *1*
  • Sexy chlap

Je to nádherný chlap,který vyzrál z nádherného kluka v sexy chlapa. Umí zahrát snad úplně vše - pro mě je to PAN HEREC!!! Takových je strašně málo!
  • Prominte, ze to pisu zrovna sem

Ale proc uz tu taky neni forum hanse Mathesona + jeho fotky? *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit