Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je krásný,že. nej nej nej herec!!! Krásnej pirátek *14*
  • Koukněte se na nový film The Libertine a pak básněte o tom kdo je úžasný!
  • Nevím co se tady o Johnnyho hádate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Já se s mojí kámoškou považujeme za největší fanynky-johnny je suprovej.Chápu že se líbí skoro každýmu ale mě a moji kámošce úplně nejvíc na světě a piště si sem co chcete!!! *14*
  • ty zkurvko janiczko nebo jak johnny teda tvuj není zatim je mozna vanessy nebo ničí ale tvuj rozhodne ne!!!
  • johny je krasnej! *14* *14* nejkrasnější herec!!!!!!!!!! *4* *4*
  • máte všichni smůlu!!!!!!!!!!johny je můůůůůůůůj!!! -i jeho manželka má smůlu!...jó, a kdyby si tady někdo dělal náááhodou nároky na jacka sparrowa, tak ten je taky můj! *13* !johny je totiž ten nejleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepší chlap a jack je nejvíc sexy pirát! *14* *4* *14* *14* *14*
  • johnny

klidně si můžete všichni řikat co chcete ale johnny(moje prdelka)a Jack je nejúžasnější kluk na světě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • Johnny je bohužel jeho manžely... :( Ale Jacik Parrow je můůůůůj, heč :D *14* *14* *15*
  • blabla

všichni si trhněte nohou johnny je můůůůůj
  • Jack Vrabec *16*

Nejlepší je v PzK *14* ...Je to ten nejúžasnější film a Johnny je ten nejúžasnější herec *14* ...já cí jeho podpis! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit