-
Nejsladší pirát na světě *14*
-
johnny je nejlepší *14*
-
Je táááááááák sladkýýýýýýýýýý *4*
-
*14* *14* *14* *14* toť vše,lásko moje jediná...Johnny *14*
-
http://mujmilovanej.blog.cz/0608/home-sweet-home Mrkněte sem...je tam v mp3 super písnička k filmu Piráti z Karibiku 2 + nějaké ty zajímavosti... *4*
-
jsi nejlepší
si nejlepší herec ve filmu piráti z Karibiku *3* *3* *3* *1* *4* *15* *4* *4* *14* jjjjjjjjjjjjsssssssssssssiiiiiiiiiiiiiii nnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjllllllllll llllleeeeeeeeeeeeeeeppppppppppppššššššššššššíííííí íííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Miluju Johnnyho
Jo,ve filmu Don Juan De Marco je fakt cool,ale musim priznat ze na ty zenske trochu zarlim i kdyz vim ze to neni doopravdy.Ale uplne nejvic sexy je v piratech z Karibiku!Me z neho de hlava kolem..... *14* Ja ho fakt miluju!!!!! *14* *14* *14* *14* -
Ten nejlepsi je Johnny!!
Johnny Depp je fakt ten nej herec na svete!Je tak sexy a v roli Jacka Sparrowa pry vidi sve zvrhlejsi ja.Je proste k sezrani........ *14* *14* *14* *14* -
Johnny je dobrý herec. Když se dívám na jeho film, přijde mi jako by člověk, kterého hraje, nebyla jen vymyšlená postava, líbí se mi, jak svou roli prožívá. A navíc je fakt sexy, strašně se mi líbil film Don Juan de Marco. Tam mu to seklo... *14*
-
Johnny je nej nej
Johnny je ten nejlepši herec.Mám jeho fotky všude akdyž všude tak všude i na wc!!! je prostě muj miláček já ho miluju mám všechny jeho filmy mám úplnou sbírku MÁM TĚ RÁDA JOHNNY!!!!!!!!!!! *14* *14* MILUJITĚ *14* *14*