Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já Johnnyho úplně miluju..poprvý sem ho viděla ve Střihorukym Edwardovi a šíleně sem se do něj zbláznila... *14* ...je fakt krásnej *3* ...hezčího nejni.
  • Johnny Dep Je prostě super!!! *14* *1* *14* *1* *4* *4* *3* *3* *1* *14* *1* *14* *14*
  • Johnny Depp

Nejvíc se mi líbí jeho dva filmy : Piráti z Karibiku 1,2 *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1*
  • Johnny Depp je nejlepší ale je nejhezčí v Piratech z Karibiku......... *14*
    • Re:

shit *1*
  • Johnny je úplně suprovej-jsem největší jeho fanynka.Vanessa je docela dobrá až na tu mezeru mezi zubama ale jinak je na něj asi hodná a jeho děti taky roztomilý.Malej Jack je úžasnej a Lily-Rose si s Johnnym hodně hraje-spíš on s ní.Takže chvalte Johnnyho a jeho filmy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14*
  • Johnny Depp

Johnny je fakt super ve všech filmech umí zahrát drsňáka ale i nějakýko šmudlu a taky je to fakt vzornej taťka *4* a navíc je neuvěřitelně sexy *14* prostě ho zbožňuju *14* Blbá Vanessa,blbá Vanessa,blbá Vanessa *5*
  • Johny je nejlepší.....

Johny ... nejlepší herec, kterej existuje... miluju filmy s nim at už je to horor nebo komedie.. vždycky když tam hraje on tak ten film stojí za to...Nejlepší filmy snim jsou ale Piráti z Karibiku.. ta role kapitána Jacka Sparrowa se na nej perfektně hodí.. a jak on sám prohlásil.. vložil do ní všechno.. hraje ji podle sebe tak jak to cití on sám....Mimochodem se mi líbí i jeho přístup a chování na veřejnosti.. není to takovej ten nafoukanej týpek.. je to opravdu perfektní člověk.. Obdivuju ho...
  • Karlík a továrna na čokoládu je můj nejoblíbenější film. *3* Johnny je tam správně střelenej. *1* Je moc šťufnej v každým filmu. *5*
  • Vypada lip,kdyz hral v roli kapitan Jack ve filmu Pirati z Karibiku. *3*
  • Johnny (originální, co :)))

je fakt že věkem by moh bejt můj taťka ale to neni podstatný *1* hlavní je že je pořád fakt k sežrání!!! *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit