Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Viděla jsem s ním rozhorvor,který točil hned po pirátech 1. Byl oholenej a neměl brýle a vypadal na 20!!!!!! to není normální *14* Je užasnej *14*
  • Je vůbec normální,že se někdo narodí tak nádhernej? *14*
  • Pro mě nejlepší herec na světě a kdbych ho mohla vidět aspon jendou na živo tak bych byla nejšŤASTNĚJŠÍ ČLOVĚK NA SVĚTĚ. *14*
  • Nevím jak vy,ale já kdybych měla Jonnyho Deppa doma tak bych umřela štěstím.Je to prostě úžasný herec a nejkrásnější pirát na světě. *14* *14* *4*
  • krutá pravda

ja Jonyho tiež zbožnujem aj ako herca aj ako človeka aj ked ho nepoznám....ale má 43 rokov čo mne nevadi lebo vyzera na 20 a je krásny ale sám povedal že v 50tke konči lebo sa boji že bude odpudzovať divákov....tak už len 7 rokov??? *9* dosť smutné....on je proste výborný *14* *14* *14* *14*
  • Člověk by neřek, že je o rok starší než moje mamka *7*
  • Johnny je nejlepší herec!!!!! *3* *3*
  • Založila som BLOG O JOHNNYM. je tam vela fotiek videí a iného. Pozrite sa na to. www.johnnydepp1.blog.cz
  • Mám ho děsně ráda....... je hezkej a hlavně je super herec: zahraje každou roli i když piráti mu byli ušitý na tělo *3* *14* *14* *14* *14*
  • JKrááááááááášnej....nejhezčí v Pirátech....A Piráti jsou úúúúúúúúúúúúúúúúúúúžasný filmík a to jen díky Johnnymu... *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit