Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mně se nahodou líbil iv v Továrně na čokoládu, to mufkt sedlo... *7*
  • ahoj jsem asi nejvetsi obdivovatelka!mas fakt skvelou manzelku!(vanessu paradis!)!ja sem taky fransouzka!a mas krasny deti!
  • http://mujmilovanej.blog.cz/0608/home-sweet-home M rkněte se a odhlasujte pls nějaké ankety...PS:je tam super remix He is Pirate od Tiesta v MP3
  • jakto že tak krasneho muže nikdy nepotkame a v televizi jich je až moc? *7* *1*
  • Už se nemůžu dočkat trojky pirátů. *15* A nevíte někdo, co symbolizuje ta trojka na jeho ruce? *7*
  • Pozrite na moju stránku

Vidím, že zbožňujete Johnnyho tak ako ja. No vlastne ja ešte viac ako vy. : ))) Tak si pozrite moju stránku. www.johnnydepp1.blog.cz Je tam úplne. všetko. Fotky, videé, fotka mesiaca, šlánky, hodnotenie fotografií,...
  • kapitán Jack Sparow

Jony Depp se mi líbý ale jen jako Jack Sparow je fak bezva *14*
  • Je fakt úžasnej *14* *14* *14* *14* *14*
  • Johník

Johny depp je užasnej zvlášť v pirátech 2 to jeho cupitání prostě nemá chipsona. *1* a ty jeho hlášky ůža *1* *15* *14* *14*
  • Wow

Já Ho prostě zbožňuju před pár dny jsem byla na Pirátech dvojce a on tam byl úplně suprovej *14* *14* i když na konci ho sežrala ta obluda tak to byl (je) super film. Ale myslím si, že jednička byla lepší, ale to je jedno protože tam hrál Johnyy Depp *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit