-
jo!!!!! je to dobrej herec ale spachal hodně vražed a sebe vražed třeba zmlatil papparaziho a opil se v nejduležitějši den.a na jednom koncerte kde prezentoval nejakou skupinu a z toho koncertu vyhodil jednu postiženou pani nechal vyvest ochrankou.to vim protože to je napsnany na osobnostech u magazinu tam sem se to dočetla ale nevim jestli jeto pravda a o ti pani to bylo kruty od johnnyho *16* *16* *16* a vite že johnny si lakuje nechty *1* *1* *1* *1* jmenuju se hayley kdyby něco
-
Beautiful and Sexy 4EVER!!!! :) *14* *14* *14* *14* *14* já ho miluju...sem ráda že to sem můžu napsat...anonymně! :) vidím že nejsem jediná kdo ho tady miluje...:D Oh, Johnny! byl krásnej když hrál Cry Baby!! ale jasně že i v jinejch filmech!!! :) :D *14* *14* *14* *14* *3* *4*
-
-
Ano
Love jonny dep
-
-
Je tak supeeeeeeeer.kdose mnou souhlasi že je super no.napište prosim když se mnou souhlasite tak napište koyla harisova a ostatni s johnym deppem.viděla sem jenom pirati z karibiku a osaměli jezdec chci vidět dalši filmy s johnnym nevite jak se to da stahnout.prosim kdyš se mnou souhlasite víte co napsat víte koyla harisova víte dejte mi like a napište
-
Dneska jsem se koukla na film Z PEKLA. Je to hezký film jen díky Johnnymu Deppovi. Kdyby tam nehrál nevímjestli by se mi to líbylo. JOHNNY ZAHRAJE KAŽDOU ROLI SKVĚLE. Johnny je prostě geniální herec i určitě muž. Je nejlepší a nejhezčí muž na světě. Jenom škoda že na konci filmu Z PEKLA umře. Já se přizná že mi tekly slzy!!!! A co vám??? Jestli semnou souhlasíte dejte prosím tomuto komentáři PALEC NAHORŮ. Miluji tě JOHNNY!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
No...já jsem ten film neviděla, ale souhlasím s tebou...Miluju ho
On je prostě úžasnej, sexy,neodolatelnej,roztomilej...a všechno možný v tom
dobrým slova smyslu (Miluju jeho oči!!!!! a dlouhý vlasy)
jo a 7 nejvěčí fanklub...wow!
-
-
On je prostě božííí! geniální herec a neuvěřitelně krásnej chlap!!!!
Ho prostě nelze nemilovat!!! :) -
-
*1*
-
-
Johnny je nejhezčí muž na této planetě a samozdřejmě i nejhezří... MILUJI TĚ JOHNNY. Já ho uplně žeru. Nedokážu mluvit oničem jiném než o Johnnym. Doma mám povlečení s Jackem Sparrowem, knihu Piráti z Karibiku, knihu Johnny Depp, plakáty a 2 trička. Na prvním je jako pirát a na druhým v civilu. Mám asi 300 fotek v mobilu a ještě víc v počítači. Viděla jsem skoro všechny filmy s Johnnem a jsou úžasný. JAK ŘÍKÁM JOHNNY JE BOŽÍ!!!!!!!!!!!! A VŽDY BUDE!!!!!!!!!!!
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* -
Nemusím ho vubec Johnnyho Deppa a film Piráti z Karibiku neznásam je to totálna hovadina
-
-
Pro ně naopak -_- =D
-
a mě se teda líbí...:/
-
-
sklapni to neni pravda di drza to ti je 50 Mmmmmmmmmmmmmmm.co mi na to řekneš ty dhrebikova cc trdlo blbka fuuuuuuuuuuuuj
-
Haha to je náhoda já jsem se taky narodila 9.6 ale jinej rok 2000
-
Ty oči *14* *14* *14* *14*