Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johnny Depp je hezký až přímo nádherný pořádný muž Lenko máš pravdu že je nejhezčí muž na této planetě a říká se že Johny Depp je nejpřitažlivějším žijícím mužem Planety souhlasím s tebou Lenko že je chudák že se většinou rozchází nebo rozvádí s ženami kterými chodil.Miluji tě Johnny jsi výborný ve všech filmech je prostě sexy chlap a je to Sexsymbol pro všechny Ženy. Každá Žena by si ho přála
    *14* <3
    • angelico, všechny ženy by si ho nepřály... Ale dobrej byl jako Jack Sparrow, to byly fakt hustý filmy... (:(:(:(:(:(:(: *4* *4* *4* *4* *4*
  • jak muže bít tvoje přezdívka když nejseš kluk
  • Ve všech filmech ve kterých sem ho viděla hrál báječně
  • Johny Depp je moje hvězda i moje přezdívka...Je strašně hezkej. *14* *14* *4* *3* *15* *2* *1* *8* *7* *14* *14* *14* *14*
  • No když se to takhle vezme tak nic ani nikdo není dokonalí. Ale o Johnnym se to tvrdit nedá !!! *14* Vlastně by se dalo tvrdit že nic ani nikdo není dokonalejší než Johnny Depp !!! I LOVE YOU JOHNNY !!! *14* *14*
  • http://zuzzyland.blog.cz/1309/sobotni-pohoda
  • Tuhle osobu rozhodne neuznávam a nemusím vubec je to môj názor
  • Přesně jeho filmy jsou dokonalý a on taky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • hele kdo seš mi dvě by jsme si asi rozuměly TAKY SI MYSLÍM ŽE JE SEXY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Johnny Depp je nejhezčí muž na této planetě...Prostě je sexy...Miliji tě Johnny..A filmy s Johnnem Deppem jsou úžesné!!!!!!!!CHUDÁK ŽE SE VĚČINOU ROZCHÁZÍ NEBO ROZVÁDÍ....!!!!!!!!CHUDÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *14* *4* *14* *4* *14* *4* *4* *14* *4*
    • Je mi ho taky líto :(..ale krásou pro mě zastiňuje i Breda Pitta..na svůj věk vypadá DOKONALE

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit