Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dobrej herec, ale jinak.....
  • rachel-007
    Není úžasnějšího a krásnějšího herce !!! Prostě kam se hrabou všechny ty hvězdičky co si o sobě myslí bůhvíco a fanynky po nich šílí tak půl roku maximálně. Johny má neuvěřitelný charisma a je to skvělý člověk. Znát ho osobně jsem nejšťastnější holka na světě :D *14*
  • miluji johnnyho deppa aa moc me bolí že ho nikdy neuvidím ve skutečnosti :( ale kdybych ho vydela tak mu skočím kolem krku ale to se nestane sem jím uplne posedla :( :)
  • mam ho moc rada doufaam že ho uvidím v 5 díle piratu z karibiku take me ohromil ve filmu kokain ve vsech proste je supr jeho talent se neda ani popsat líbí se mi jak hraje ale i jak vypada ve skuutečnosti :) moc ho mam rada i jako herce i jako johnny deppa a moc se mi líbí :)
  • ted sem koukla na piráty na hbo... a zajimalo by mě jestli můžem očekávat johnnyho deppa v dalším díle... *4* je v tom úžasnej... jiného herce bych si tam ani nemohla představit... *4*
    • můžeš ho očekávat. čeká se pouze na napsání scénáře.
  • Johnny je nejen přitažlivý muž, ale i kvalitní herec. Ještě jsem neviděla film, ve kterém by se mi jeho role nelíbila- vždy je velmi osobitý a dokáže se do role opravdu vžít a podat kvalitní výkon. Bohužel těchto herců stále ubývá a filmový trh začínají přehlcovat sexisticko- násilné filmy, v kterých vystupují ani ne průměrní herci- ovšem to by bylo do jiné diskuse.
    Vyzdvihla bych hlavně jeho roli ve filmu Kokain a roli Gilberta Grapa.
  • Smůla. Rozvod bude a už prý brzy . Škoda hodili se k sobě. Ale co , po Johnnym bude vždicky scháňka. ať mezi faninkama nebo mezi hvězdama z Holiwoodu *4* Ale Johnny bude prostě stejně vždycky THE BEST *14* *3* *14*
    • Sweeneyka
      Mimochodem ....... vždYcky, fanYnkama, HollYwoodu... To tvrdé Y :D
    • rozvod bude asi těžko,když ti dva nejsou sezdání nemyslíš?jinak škoda že se rozchází,tvořili úžasný pár a mají spolu dvě krásné děti.
    • No jo co člověk nadělá. Snad ale nezačně dělat blbosti. Je to pořád fešák a vždycky zůstane mým oblíbeným ať bude sám a nebo bude mít babu.
  • Doufám, že se ti dva nerozejdou. *9*
  • *14* *14* *14* MILLUJU HO!!!!!!
    • nedivím se, je to úžasnej člověk :). ....Zbožňuju ho ♥♥♥
    • zuzik-depp
      Tak to nejsi sama :D
  • misulka
    Tak jsem právě přišla z kina z filmu rumový deník. Byl to takový normální film, méně humoru, prostě žádná komedie. I když se u toho člověk moc nezasmál, jako našly se tam nějaké scény kde se dalo zasmát ale prostě jinak normální film. Nevím proč to všichni hodnotí, že je to nudnej film, že se dívají na hodinky atd. Je sice pravda, že ten film je takovej delší ale vůbec nevadí. Člověku stačí se kochat jen Johnnym. *2*
    • zuzik-depp
      Tky jsem byla nedávno na filmu Rumový deník a musím říct, že Johnny vypadá hrozně krásně... *14* *14* Už když jsem viděla plakáty, tak jsem věděla, že ten film musím vidět! A zklamaná jsem nebyla... Právě naopak. Film i Johnny samotný se mi moc líbil a hodnotím: *****

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit