Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • misulka
    Jupííí, v pátek frčím do kina na film The rum diary tak doufám, že mě nesklame.
  • prrrrrrrrrrrostee nejnadhernejsi nejhezci nejkrasnejsi nejpeknejsi neeeeeeeeeeeeejj a jak vzdycky kouka ty oci nadherny tmavy no ja uz nwm co mam delat:-)to je muj krasnej sladkej roztomilej jemnej i uhrancivej Johnnysek!!!!!
    • Omg,puberťačko..Nenacházím nic pozitivního na tom,že většinu jeho fanklubu tvoří takoví lidé,jako ty,kterým nejde o jeho talent nebo schopnost se s rolí dokonale stotožnit,pouze o jeho vzhled a image..A to prostě nechceš!:D
  • johnny depp je ten nejkrasnejsi herec ze vsech ja ho uplne zboznuju on dokaze zahrat uplne vsechno kdyz byl mladej tak byl strasne nadhernej hned bych si ho vybrala za kluka ale ted mu to taky slusi vypada furt hezky v Cry-Baby byl ten nejsladsi kluk hezky tam zaspival ve strihorukym byl nejsmutnejsi a v piratech no tak tam fakt perlil V posledni chvili tak tam zahral uplne doopravdy a ve Sweenem hezky zpival.me se na nem libi uplne vsechno.vlasy oci nos a tu pusu nadhernou.jmeno me hezky ja ho proste miluju je nejroztomilejsi a nejkrasnejsi nejkrasnejsii!!
    • zuzik-depp
      Ve filmu Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street se mi Johnny líbil nejvíc.... Ty jeho smutný oči, smutný výraz, bledá tvář, NÁDHERNÝ zpěv, dokonalé holičské i vraždící umění, prostě dokonalost sama :D
  • nika1979
    *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *14* *14* *3* *3*
  • nika1979
    *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • misulka
    Mohli by zase dát do televize Jump street 21. Moc dobry seriálek. Rada bych ho viděla znovu *2*
  • goosexd
    Utorok..markiza...Sleepy hollow(Ospala diera) o 0:35 ...jupi :D...tam je neopisatelne zlaty krasny kuzelny :D vlastne kde neni? :D..
    • zuzik-depp
      No..... pravda: Kde není?
  • Hele, když se tak na to kouknete, Johnnyho má ráda skoro každá holka:) Já ale taky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • On je prostě úžasný a jak se dokáže tvářit<3 např. v pirátech z Karibiku, nebo v Karlíkovi a továrně na čokoládu <3 je úplně luxusní:))
    • miluju ho je božskej a sexi mimochodem ppíše to setřenka
  • Já se strašně těším na páté piráty z Karibiku, snad tu smlouvu, kterou mu nabídli podepíše. Jo a jestli se ptáš, kde se dají sehnad 4.piráti z Karibiku tak na Uloz to. máš celkem dobrou kvalitu;)).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit