-
knížka
Neví prosím někdo kolik ta knížka stojíí?? *4* -
-
Re: knížka
jestli myslíš tu od Denise tak cca 500,- -
-
Re: Re: knížka
:D...hele tak 338,- mám na ní pořád cenovku. -
-
Re: Re: Re: knížka
Omlouvám se za podivný obsah příspěvku, ale líbí se mi tvůj nick *3*
-
-
-
-
Knížka
Ahojte:)).. Mám si koupit tu knížku o Johnnym?? Nevím jestli stojí za to, nebo tam sou jenom infofmace, které jsou i na internetu.. -
-
Re: Knížka
Já to přečetla asi za tři hodiny...
Dle mne je to dost zajímavé, a dokázalo mne to ovlivnit. Trocu jsem si o něm ještě myslela, jak je svatý a jak se z chudáka stala hollywoodská star, ale až tak to nebylo.
Doporučuji koupit, tak drahé to není a pokud o něm máš i jiné věci, tak jen další kousek do sbírky. x)
Nebo zkus knihovnu. *3* -
Re: Knížka
hele já jsem si koupila knížku o Johnnym v klubu mladý čtenáře, tu od Nicka Johnstona a myslim že to za to fakt stojí...dočetla jsem se tam docela zajímavý věci který na interneti fakt nejsou..jsem z tý knížky vážně natšená a nelituju toho, že jsem si ji koupila... -
-
Re: Re: Knížka
Tak to sem ráda:) a děkuju za koment.. ale v knihkupectví sem našla jen tu od Denis Meikle, snad bude taky dobrá:).. když tak si koupím obě *3* -
-
Re: Re: Re: Knížka
prosim tě a v jakým knihkupectví jsi našla tu od Denise Meikla??? ja ji v Praze nemůžu sehnat... -
-
Re: Re: Re: Re: Knížka
nwm jméno..ale ja ji koupila na arkádách-pankrác..nákupní centrum.To knihkupectví je hned naproti supermarketu. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Knížka
děkuju!!! vím přesně jaký myslíš...vážně moc děkuju... *4* *4*
-
-
-
Re: Re: Re: Knížka
já jí mám,je tam hodně informací..no,poměrně náročné čtení,protože krom věcí o johnnnym se se dozvíš i hodně o lidech kolem něj...mě to někdy až šte..chci si číst o johnnym a celá kapitola je nakonec o něakem režisérovy co ho neměl rád..ad..Ale je tam toho hodně a ano, dozvíš se víc než na netu.Další výhodou jsou ty utržky ze scénářů ad..Holt,každému to sedne jinak,tak nevým
-
-
-
-
Nejlepší
Jaký je nejlepší seriál podle "božského Johnyho"
Nezná někdo jeho nejlepší seriál prosím!
Děkuji za všechno. *3* *3* -
-
Re: Nejlepší
Jsem informovaná jen natolik, že řekl:
"Předávání Oscarů je tím nejnudnějším, co lze vidět v televizi, hned po souteži Miss America" -
Re: Nejlepší
jako serial co má rád? no nwm,ale podle mě na serialy zrovna není.(díky bohu)
Nebo serial ve kterém hrál? No pokud vím,tak hrál jen v 21 jump street.
-
-
Rango
prosím, byl někdo v kině na rangovi a nebo ví, kde ho sehnat celkem ve fajn kvalitě, sice to bude asi s kina ale to nevadí. Já to mám v otřesné kvalitě, nejde pomalu rozeznat postavy. Děkuji předem *3* -
-
Re: Rango
http://www.uloz.to/8275021/rango-av i ..neskusala som to stahovat este ale snad dobra kvalita :) -
-
Re: Re: Rango
Děkuji moc, tohle jsem zrovna zkoušela. Jako kino kvalita mi zase tak moc nevadí ale tohle teda fakt není hezky ale jinak děkuji. -
-
Re: Re: Re: Rango
aha tak prepac toho som sa obavala ze tam si uz hladala :D..tak inde som to este nevidela :(..ono to bude v dobrej kvalite az ked to vide na dvd... -
-
Re: Re: Re: Re: Rango
Nj ale kdo má do té doby čekat, to je vždycky strašná doba. Všude o tom píší, že je to dobrý film, že se povedl a jak je to vtipné tak by mě to teda zajímalo.. *1*
-
-
-
-
-
Rango
Ve čtvrtek hurá premiéra Ranga, se těším jak malé mimino na večerníček. Už aby to bylo. *1* -
-
Re: Rango
To jo...já už odpočítávám dny asi měsíc...kdyžtak nevím jestli tuhle stránku znáte, ale spíš myslim že ano...stejně ji tady ale dávám...je to oficiální web Ranga..http://www.rangomovie.com/ -
-
Re: Re: Rango
Doufám, že ten film sklidí jak u nás tak v Americe velký úspěch. Podle ukázek, které už znám na zpamět to vypadá, že to bude dosti boží. *1* -
-
Re: Re: Re: Rango
To jo...já myslim že bude mít úspěch, dokonce tomu dávají i velký šance na netu tak uvidíme...našla jsem dokonce i videa jak se Rango daboval...docela dobře jsem se nasmála... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Rango
jee prosím dej tam odkaz, já bych se ráda chtěla podívat a pobavit *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Rango
Děkuji mocky, jsi moc hodná -
Re: Re: Re: Re: Re: Rango
tady to máš...je to fakrt dobrý...http://www.youtube.com/wat ch?v=r-Bc43WVoL0
-
-
-
-
-
-
sš
Přijata na základě příjmacích zkoušek..Happy!Heheh..vím že vás to nezajímá,ale ja jsem ráda..spadl mi "kámen" z srdce. -
-
Re: sš
tak to ti fakt gratuluju,pamatuju si to "šílentví" ,když mě konečně vzali tam,kam jsem chtěla *4* *3* -
Re: sš
gratulujeem :D ten pocit poznám :P :D -
-
Re: Re: sš
gratuluji, já už tohle naštěstí mám dávno za sebou. A co to máš za školu? -
-
Re: Re: Re: sš
oděvní design a šití(v poctatě modní návrhářství) -
-
Re: Re: Re: Re: sš
a na jakém jsi oboru? já po tom toužila od mládí,hlavně jsem chtěla malovat(kreslim hrozně ráda) a na týhe škoe se 40% maluje 30% šití 20% jazyky a teprv zbytek normální předměty..prostě obor snů..jsem ráda že jsem si šla za cílem :) -
Re: Re: Re: Re: sš
Celkem závidím..a začínám litovat,že jsem nešla na něco podobného.... *1* *9*
-
-
-
-
-
blogy
tak koukám na ty vaše blogy, tam se člověk dozví věcí, fakt super. Pěkné fotky a různé zajímavosti.Jak vidím tak je Johnny jak omalovánky pro děti, jsem netušila, že má na sobě tolik tetování a obzvlášť to jeho nejnovější. *1* -
the rum diary
Prosím vás, chtěla bych se zeptat, nevíte kde se dá podívat na upotávku filmu the rum diary? Ráda bych se na to podívala jaké to bude, ale jaksi to nemohu nikde sehnat. Děkuji -
Rango
Rango od 4. března v kinech...yahooo...nemůžu se dočkat chameleona:) -
PotC
bude ve čtyřce pirátů z karibiku černá perla -
-
Re: PotC
? -
-
Re: Re: PotC
No měla by tam být. To k tomu filmu patří.
-
-