-
šok
Tak jsem se dočetla, že žrejmě asi johnny podvedl Vanessu při natáčení filmu Piráti z Karibiku 4, prozradila to kostymérka, mladá 19 modelka která si to snim uživala. *1* Velice zajímavé. No co ,je to hezký chlap. -
-
Re: šok
Jj taky jsem četla, označila bych to za vtip týdne.. *1* modelka byla asi psychycky labilní že si vymyslela sex s Depp, ale kdo by ho nechtěl že..xD ale myslím že název čsopisu mluví za vše, z bulváru je mě fakt na zvracení.. je lepší to neotvírat nebo vás ty lži pohltí a už se toho nezbavíte.. *1* -
-
Re: Re: šok
Jako máš pravdu, člověk se fakt velice pobaví. Člověk si musí přečíst, co mu píši o jeho oblíbené osobě. Nevěřím tomu, že by si to rozdával s 19letou nánou která je ještě pod zákonem, tak blbý není. *1* a když tak co,hlavně že si užil *1* -
-
Re: Re: Re: šok
Johnny Depp je pro me idol nejlepsi herec a krasny muz teto doby neexistuje peknejsi a chytrejsi muz na svete jsem uchvacena v mych 71 letech a stale zamilovana do neho
-
-
-
-
PROSÍM VÁS O HLAS...děkuji
ahoj :))
PROSÍM O HLAS, JSEM DÍVKA ČÍSLO 24. NA STRÁNKÁCH inparty.cz/fotocasting/lipnik/ -
děkačka
Děkuji těm, co tam dávají Johnnyho fotky, jsou hezky a je aspon na co se dívat. *1* Musí to být ale makačka sehnat nějaky novy. -
johnny a buldok
Právě jsem si přečetla článek o Johnnym jak ho zalehl pes Angeliny a Brada *1* Zajímavá představa jak johnnyho zalehl pes. -
-
Re: johnny a buldok
já jsem to taky četla...bylo mi ho docela líto... -
Re: johnny a buldok
a oni maju akeho psa? :D...jak moze niekoho zalahnut pes :DD ... -
-
Re: Re: johnny a buldok
píší že buldoka, to je ve článku o něm. Jako taky jsem nepochápala.ale tak jako to je velký pes tak se ani nedivím. *1* -
-
Re: Re: Re: johnny a buldok
aha vážne to tu píše :D...týmto článkom tu ja veľmi neverím :D dosť často si protirečia :D ale inak zaujímavá predstava :D -
-
Re: Re: Re: Re: johnny a buldok
No, tohleto je pravda, říkal to v prosinci, když byl hostem u Lettermana, znělo to jako dost vtipná historka. Povídal, že nějak pili víno a on se pak nabídl, že toho psa pohlídá a nějak se s ním nepohodl nebo co :) -
Re: Re: Re: Re: johnny a buldok
myslim, ze bychom se v přitomnosti Johnnyho dosti pobavily. *1* Je pravda, že ty bulvární články jsou kolikrát moc přehnané, ale tak co se týče Johnnyho tak si ráda přečtu vše.
-
-
-
-
-
The rum diary
Nevíte,kdy bude mít premiéru film The rum diary? To nemohu najít. *9* -
-
Re: The rum diary
prečo tuna píše že to bolo v 2010? aj na iných stránkach som našla tento rok...ale na imdb som našla 2011 ...a našla som tam aj tieto dátumy: USA - 2011
Russia -31 March 2011
Sweden -23 September 2011
Ale nejako mi to nesedí že v USA je známy len rok a švédsko rusko celý dátum... -
-
Re: Re: The rum diary
no právě že jsem taky viděla, že to mělo mít premiéru už v 2010 ale nemělo to. Pak jsem se dívala na stránky různy a tam to bylo taky na rok 2011 ale jako vůbec nevím kdy.to jsem teda zvědavá. -
-
Re: Re: Re: The rum diary
Mělo to mít premiéru už dávno ale ten film se neuváděl, nwm co se s ním stalo, každopádně se na dlouho odložil. -
-
Re: Re: Re: Re: The rum diary
tak to jsou mi novinky ty jo.Co bláznijou?Jako já ho chci vidět *1* Jako bylo mi to jakysi divný pač se ten film natáčel dřív než cizinec a cizinec už měl premiéru a rumový deník ne tak nevím no.Snad se dočkáme. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: The rum diary
On vypadá krásně ve všech filmech *14* !I když v tom filmu mi připadne takový starší ale to je jedno.Hlavně ať už ten film konečně je! -
Re: Re: Re: Re: Re: The rum diary
odlozil na dlho? :( to snad niee...ved jooj ja uz to chcem vidiet :D vyzera tam krasne :D ..
-
-
-
-
-
-
Facebook
škoda, že nemá Johnny facebook, ráda bych sním klidně prohodila pár slov i když bych mu asi dokonale nerozuměla,musela bych použít slovník *1* sice na fcb je, ale to je založena stránka fanoušky. Škoda no. -
Pirates of the Caribbean On stranger tides
http://www.imdb.com/video/imdb/vi34 49461529/ -
hledání země nezemě
Právě běží na filmbox extra hledání země nezemě *14* -
-
Re: hledání země nezemě
ouha a toto som zase ja prepásla :D...v tom filme je neskutočne krásny *14* prekrásny úplne :*...nevadí videla som ho už veeeľmi veľakrát :) -
-
Re: Re: hledání země nezemě
My dvě, my jsme proste dvojka *1* Když nezapomenu já, tak zase ty *1* Mimochodem, s tebou si člověk fajn pokecá. -
-
Re: Re: Re: hledání země nezemě
no to je fakt *1* ...jej vďaka...aj s tebou sa fajn kecá :)
-
-
-
-
Nick of Time
práve skončil film *V poslednej chvíli* :)...ách tam je Johnny tak sladký *14* -
-
Re: Nick of Time
Cože?On ten film byl? Já jsem ho propásla! -
-
Re: Re: Nick of Time
ide aj zajtra na JOJke o 7:20 ráno ak chceš :D -
-
Re: Re: Re: Nick of Time
Jsem debil, zaspala jsem to!! *1* tak snad příště no.
-
-
-
-
Johnny
Nechápu, proč vždycky na konec filmu nedají jak ten film natáčeli a jak se herci spletou. Vždyť je to parádní sranda, člověk aby si to sháněl potom na netu a to kolikrát ani u některých filmů ani vůbec není. Měli by to automaticky k tomu filmu dávat před titulkama *1*