Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • šok

Tak jsem se dočetla, že žrejmě asi johnny podvedl Vanessu při natáčení filmu Piráti z Karibiku 4, prozradila to kostymérka, mladá 19 modelka která si to snim uživala. *1* Velice zajímavé. No co ,je to hezký chlap.
    • wendy92

Re: šok

Jj taky jsem četla, označila bych to za vtip týdne.. *1* modelka byla asi psychycky labilní že si vymyslela sex s Depp, ale kdo by ho nechtěl že..xD ale myslím že název čsopisu mluví za vše, z bulváru je mě fakt na zvracení.. je lepší to neotvírat nebo vás ty lži pohltí a už se toho nezbavíte.. *1*
      • Re: Re: šok

Jako máš pravdu, člověk se fakt velice pobaví. Člověk si musí přečíst, co mu píši o jeho oblíbené osobě. Nevěřím tomu, že by si to rozdával s 19letou nánou která je ještě pod zákonem, tak blbý není. *1* a když tak co,hlavně že si užil *1*
        • Re: Re: Re: šok

Johnny Depp je pro me idol nejlepsi herec a krasny muz teto doby neexistuje peknejsi a chytrejsi muz na svete jsem uchvacena v mych 71 letech a stale zamilovana do neho
  • gabi123

PROSÍM VÁS O HLAS...děkuji

ahoj :))
    PROSÍM O HLAS, JSEM DÍVKA ČÍSLO 24. NA STRÁNKÁCH inparty.cz/fotocasting/lipnik/
  • děkačka

Děkuji těm, co tam dávají Johnnyho fotky, jsou hezky a je aspon na co se dívat. *1* Musí to být ale makačka sehnat nějaky novy.
  • johnny a buldok

Právě jsem si přečetla článek o Johnnym jak ho zalehl pes Angeliny a Brada *1* Zajímavá představa jak johnnyho zalehl pes.
    • Re: johnny a buldok

já jsem to taky četla...bylo mi ho docela líto...
    • goosexd

Re: johnny a buldok

a oni maju akeho psa? :D...jak moze niekoho zalahnut pes :DD ...
      • Re: Re: johnny a buldok

píší že buldoka, to je ve článku o něm. Jako taky jsem nepochápala.ale tak jako to je velký pes tak se ani nedivím. *1*
        • goosexd

Re: Re: Re: johnny a buldok

aha vážne to tu píše :D...týmto článkom tu ja veľmi neverím :D dosť často si protirečia :D ale inak zaujímavá predstava :D
          • Re: Re: Re: Re: johnny a buldok

No, tohleto je pravda, říkal to v prosinci, když byl hostem u Lettermana, znělo to jako dost vtipná historka. Povídal, že nějak pili víno a on se pak nabídl, že toho psa pohlídá a nějak se s ním nepohodl nebo co :)
          • Re: Re: Re: Re: johnny a buldok

myslim, ze bychom se v přitomnosti Johnnyho dosti pobavily. *1* Je pravda, že ty bulvární články jsou kolikrát moc přehnané, ale tak co se týče Johnnyho tak si ráda přečtu vše.
  • The rum diary

Nevíte,kdy bude mít premiéru film The rum diary? To nemohu najít. *9*
    • goosexd

Re: The rum diary

prečo tuna píše že to bolo v 2010? aj na iných stránkach som našla tento rok...ale na imdb som našla 2011 ...a našla som tam aj tieto dátumy: USA - 2011
      Russia -31 March 2011
      Sweden -23 September 2011
      Ale nejako mi to nesedí že v USA je známy len rok a švédsko rusko celý dátum...
      • Re: Re: The rum diary

no právě že jsem taky viděla, že to mělo mít premiéru už v 2010 ale nemělo to. Pak jsem se dívala na stránky různy a tam to bylo taky na rok 2011 ale jako vůbec nevím kdy.to jsem teda zvědavá.
        • wendy92

Re: Re: Re: The rum diary

Mělo to mít premiéru už dávno ale ten film se neuváděl, nwm co se s ním stalo, každopádně se na dlouho odložil.
          • Re: Re: Re: Re: The rum diary

tak to jsou mi novinky ty jo.Co bláznijou?Jako já ho chci vidět *1* Jako bylo mi to jakysi divný pač se ten film natáčel dřív než cizinec a cizinec už měl premiéru a rumový deník ne tak nevím no.Snad se dočkáme.
            • Re: Re: Re: Re: Re: The rum diary

On vypadá krásně ve všech filmech *14* !I když v tom filmu mi připadne takový starší ale to je jedno.Hlavně ať už ten film konečně je!
            • goosexd

Re: Re: Re: Re: Re: The rum diary

odlozil na dlho? :( to snad niee...ved jooj ja uz to chcem vidiet :D vyzera tam krasne :D ..
  • Facebook

škoda, že nemá Johnny facebook, ráda bych sním klidně prohodila pár slov i když bych mu asi dokonale nerozuměla,musela bych použít slovník *1* sice na fcb je, ale to je založena stránka fanoušky. Škoda no.
  • Pirates of the Caribbean On stranger tides

http://www.imdb.com/video/imdb/vi34 49461529/
  • hledání země nezemě

Právě běží na filmbox extra hledání země nezemě *14*
    • goosexd

Re: hledání země nezemě

ouha a toto som zase ja prepásla :D...v tom filme je neskutočne krásny *14* prekrásny úplne :*...nevadí videla som ho už veeeľmi veľakrát :)
      • Re: Re: hledání země nezemě

My dvě, my jsme proste dvojka *1* Když nezapomenu já, tak zase ty *1* Mimochodem, s tebou si člověk fajn pokecá.
        • goosexd

Re: Re: Re: hledání země nezemě

no to je fakt *1* ...jej vďaka...aj s tebou sa fajn kecá :)
  • goosexd

Nick of Time

práve skončil film *V poslednej chvíli* :)...ách tam je Johnny tak sladký *14*
    • Re: Nick of Time

Cože?On ten film byl? Já jsem ho propásla!
      • goosexd

Re: Re: Nick of Time

ide aj zajtra na JOJke o 7:20 ráno ak chceš :D
        • Re: Re: Re: Nick of Time

Jsem debil, zaspala jsem to!! *1* tak snad příště no.
  • Johnny

Nechápu, proč vždycky na konec filmu nedají jak ten film natáčeli a jak se herci spletou. Vždyť je to parádní sranda, člověk aby si to sháněl potom na netu a to kolikrát ani u některých filmů ani vůbec není. Měli by to automaticky k tomu filmu dávat před titulkama *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit