Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • přeřeky v The tourist

tak jsem se na internetu dívala na přeřeky ve filmu Cizinec.Asi by mě bavilo natáčet s Johnnym, člověk by se celkem pobavil *1*
    • goosexd

Re: přeřeky v The tourist

prosím prosím daj tu link :D...ja som ich tiež hľadala ale našla som len krátke video :D..
      • Re: Re: přeřeky v The tourist

Dobře ale jako ono tam víc toho není takže si zřejmě našla to samé co já, nic víc tam nedali.Na začátku do toho kecají,není tam toho prostě moc. http://www.youtube.com/watch?v=Ze2H hAgN9_U
        • goosexd

Re: Re: Re: přeřeky v The tourist

aha no áno je to to isté :D ale je to užasné škoda že tak krátke :D oni dajú viac potom možno ako bonus na dvd :D...vážne by to mohli dávať na konci filmu :D
          • Re: Re: Re: Re: přeřeky v The tourist

On jim to někdo musí vysvětlit aby to pochopili *1* Já jsem se teda ještě nesetkala se s tím aby na nějaké originálce byly ty jejich bonusy.
  • Johnny Deep

Wrrr ... Johnny Deep je sladký
    ve všech filmech až po piráti a střihorukého Edwarda *3* *14*
    Já ho zbožnuju *14* *14* *8*
    • Re: Johnny Deep

V pirátech z Karibiku hlavně *14*
  • Kniha

Knihu Denis Meikle-Johnny Depp,biography
    bych vám chtěl doporučit.Našel jsem ji v knihovně.Dá se koupit určitě na netu.Jsou v ní sice většinou rozhovory,ale jde to.Je dobrá.
    • antidicaprio

Re: Kniha

mám jí :-)
      da se koupit i v knuihkupectví
      • jarozu

Re: Re: Kniha

uvažuji o koupi týdle knížky...stojí za ty peníze???
  • shattuckit

Po Silvestru.

Už se píše rok 2011. *1*
  • shattuckit

Silvestr

Dnes mužeme být vzhůru dopůl noci.Dnes je Silvestr.Tak já bych vám chtěla popřát hodně zdravíčka stěstíčka.A at jse vám vyplní vše vaše přání.A mnoho úspěchu v tom novém roce v čísle 2011.Hlavně jsi užijte Silvestra.A vydržte do půlnoci. *1*
  • Krasavec Johnny

Na to, že bude pomalu Johnnymu 50 tak vypadá fakt dobře. Nejraději ho mám ráda ve filmech, kde nemá žádnou masku a vypadá tak jak vypadá ve skutečnosti a obzvlášť, když má vousy pač mu velice sluší. *3*
  • The tourist

Tak jsem konečně ten film the tourist viděla. Je fakt boží. Ten kdo napsal, že je to propadák tak bych ho kopla .... byl to fakt dobrý film.Velice napínavý,překvapivý.Fakt jsem byla velice spokojena.
    • goosexd

Re: The tourist

áno úplne súhlasím :)...na záver strašný šok :D...nemám rada predvídateľné filmy a tento medzi nich rozhodne nepatrí :D a Johnny je nenahraditeľný, neskutočne krásny a roztomilo smiešny :D...milujem ho :* ...a film určite odporúčam :)
      • Re: Re: The tourist

Jako ještě tedka se z toho konce zpamatovávám.Si ten film musím pustit ještě jednou ale nevím jestli mám to správné znění. Cosi se dřív psalo v bulváru cosi o jakési sexuální scéně s Jolie ale nic tam nebylo tak bud to vystřihli a nebo mám špatnou verzi *1* ale to je jedno, hlavně že jsem se pokochala Johnnym. Snad díky tomu vyhraje Globus, velice mu to přeji.Už aby byl zase další film sním.
        • goosexd

Re: Re: Re: The tourist

áno mala tam byť scéna v sprche :( :D...ale nebola! :D... ale aj tak sa mi ten film páčil :)...a chcem ho vidieť znova :D *14*
          • Re: Re: Re: Re: The tourist

tak to jsem ráda, že mám to správné *1* ¨Třeba kdyby ju nezrušili, tak by to mělo větší úspěch ale stejně se mi to taky velice líbilo. taky se na to musím podívat znova, fakt mu to tam velice sluší. On je pořád hezký. Už aby byli i piráti.
            • Re: Re: Re: Re: Re: The tourist

Ani nemluv, bych byla nejštastnější, mě by klidně stačil i podpis a pusa a objetí *1* bože můj, proč u nás nejsou takovy fešáci jako je on. Doufám, že jeho syn bude taky tak krásný jako je on.
            • goosexd

Re: Re: Re: Re: Re: The tourist

ja tiež :D..závidím jej až to nie je pekné :D...keby som si aspoň na deň mohla s ňou vymeniť život :D...ách to by bol deň! :D *14*

co bych za to dala, kdybych byla Van, ta holka má fakt štěstí. Mít chlapa který zraje v každém věku.Prostě ho žeru a ten film taky *1*
            • goosexd

no áno má veľa ponúk ale predsa len je pre neho rodina dôležitejšia :)...a nechce hrať dedka! :D ale joj veď on sa na dedka ešte z ďaleka nepodobá tak nech nevymýšľa :D musí hrať ďalej aj po 50 proste musí! :D...a Vanesse sa ani ja nedivím ale tak zas on je herec a Van miluje vidno to na ňom :) a myslím že ani ona by mu preto nerobila scény keď mu verí :)..jedine že to on sám kvôli nej odmietol :) je proste kúzelný :*

Taky jsem právě slyšela, že chce v 50 skončit s herectvím, ale myslím si že to zase tak vážny nebude.On má hodně hereckých nabídek na hodně let takže se o to nebojím a on by to snad ani neudělal, už jenom kvůli těm fanouškům kolik jich má. No jako byl to taky nezvyk čučet na Angelinu a Johnnyho jak spolu hrají, takový nezvyk ale jako slušelo jim to tam. Jsem kdesi četla že si do vydupala Vanessa aby tam nebyla ta scéna, já se ji ani nedivím, mě by to taky vadilo *1* ale přece jenom, je to přece jenom film ale fakt super *14*

.
            • goosexd

no možno ..ale asi nie kedže väčšine vadí málo chémie medzi nimi...možno aj preto ju nedali :(...ale ani mne sa Angelina k Johnnymu nehodí...aj ona je síce krásna ale proste nesedí ku nemu :D...áno Johnny je krásny všade *14* ..ale najviac sa obávam toho že on po 50tke nechce ďalej hrať :((...a na pirátov sa teším aj ja strašne strašne ♥ :)
  • goosexd

The Tourist

dnes Turista v kine!! :) neskutočne sa tešíííím :** vidieť Johnnyho zase na plátne ...fuu ♥.♥ :** *14*
  • Piráti z Karibiku 4

ty jo už se mazec těším na ten film, to bude bomba podle ukázek http://www.csfd.cz/film/252716-pira ti-z-karibiku-na-vlnach-podivna/vid ea/
  • cizinec

tak jsem teda sehnala ten film cizinec ale neni moc kvalitni tak kdybyste prosim vas ho někdo z vas sehnal a bylo to pěkné,prosím napište mi kde jste to sehnali, dekuji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit