-
padámm :))
je moc moc moc moc krásnej je to můj favorit je to můj životní sen jednou ho potkat :)) děsně se mi líbil ve filmu Piráti z Karibiku.... *14* *14* je skrátka božskej a jestli ho někdo nemá rád je blbej!!!! *14* *14* *3* *3* *1* *1* *14* *14* -
ČERT,MIKULÁŠ,ANDĚL
Ahoj dnes vhodí MIKULÁŠ,ANDĚL A ČERT že tak co už jste něco dostali já jo a mnoho sladkostí a vy u nás přišli 4krát dom a furt někdo jiný nebyli any stejný a fura sladkosti a jednou jsem dostala za okno jenom sladkosti a ani jsem je neviděla TAK AT DOSTANETE SLADKOSTI A NE UHLÍ NEBO BRAMBORY ahojte mej te se pěkne -
.
Ani nevíte lidičky, jak se děsně těším na jeho nový film Cizinec s Angelinou Jolie, už aby to tu mělo premiéru. *3* -
-
Re: .
Hmm není to náhodou turista?? Sice netuším, jak to přeložili, ale předpokládám, že z The Turist ufělali Turistu a ne Cizince.. *1* Jo, taky se těším *14* -
-
Re: Re: .
Jako překlad je dobrej jako turista ale všude je to napsany jako cizinec. *1* ty překlady jim vždycky nějak moc nešli. *13* No co, hlavně jde o ten děj, nějakej název je nám u ..... *1*
-
-
-
Blog about...
No asi víte (asi ne! *1* ),že mám blog o Johnnyho. *14* No najdete ho zde jsou tam samé novinky *1* :http://johnny-depp-ashley-tisdale. blog.cz/ -
dotaz
ahojky lidičky, vidím, že jste stejni blázni do Johnnyho jako já tak se vás chci na něco zeptat.Sice to je asi blbá otázka ale zkusím to. Prosím vás, nevíte kolíkáty díl v Jump street 21 bylo když Johnny byl převlečený za babu a jak ho Duck Penhol střelil do té prdele?*1* To sháním pač se mi ty díly líbily ale podle ukázet to nejde moc rozeznat. Věřím, že jste většina ten seriál sledovali ale asi si ty díly přesně nepamatujete ale co, zkusila jsem to *1* Děkuji vám. -
-
Re: dotaz
No já jsem to ani moc na to nekoukala(spíš vůbec *1* ) -
-
Re: Re: dotaz
aha *1* Nevadí, hlavně že mi aspoň někdo napsal *1* -
-
Re: Re: Re: dotaz
No viděla jsem ten díl, ale vážně netuším kolikátej to byl :D *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: dotaz
Super, seriál má přes 100 dílů, tak to budu hold po jednom zkoušet, třeba se strefím. *1* Mohli by to dávat znovu do televize, bych se vůbec nezlobila.
-
-
-
-
-
božííí
johnny depp je uplně božíííí ja nechápu proč se některym nelíbí když je uplně božííí *14* *15* *1* *14* -
Yeeeep :D
Johnny bude mať v r.2012 ďalší film s Timom Burtonooooom :* :) ...neviem sa dočkaať :P:) -
-
Re: Yeeeep :D
Jojo tak to bude super a jako upír *1* -
o čem to bude? -
-
Re: Re: Yeeeep :D
No byl to někdy... hodně dávno seriál. Hlavní role je upír- Johnny Depp, samozřejmě :D a je to něco o tom, že je tam spousta dalších ''příšer'' a asi nějaký jejich příhody. Měla by to být spíš nějaká prča, než horor.. No moc o tom nevim, ale Johnny jak hraje upíra a navíc režie Tima Burtona, tak to bude stát za to *1*
-
-
Myslíš Dark Shadows?? *1* Taky.. už asi 2 roky co jsem o tom poprvé slyšela.. a pořád nic.. *9* Už by to mohli natočit!! *3* *1*
-
-
Dala jsem do mého blogu nový Design
Ahoj dala jsem do mého blogu nový design a trošku je to lepší ten blog než ten předeslej designove to myslím.takže chci řict antidicaprio že už tam mám novej design tak mi ho pojdt navštívit a řekni jestli je to pěkne a je to lepší.A pojdte ten blog navštívit.Ahoj mejte se hezky pa pa *1* -
Muj Blog
Ahoj vytvořla jsem jsi blog protože moje kamošky zž skoro všechny mají svuj vlastní blog.Tankže jsem jsi vytvořila blog A ten Blog je O Johnnym Deppovi takže pojdte o navštívit a napiste mi na ten blog vás názor jestli ten blog je pekny a nebo hnusný předem DĚKUJI a na ten blog je andresa http://s-h-a-t-t-u-c-k-i-t.blog.cz/ -
-
Re: Muj Blog
Už jsem kukla *3* -
Re: Muj Blog
už jsem tě navštívila :-)
-
-
Nic moc
No já jsem to tam ani moc neviděla *9*