-
čágo
nazdar děcka,jak se máme???
XD
ja blbě ,nechápu linearní rovnice,nebo co to berem jsem ale ráda, že se mi plní sen,a to to,že budu(doufam) vlastního koně..´přemýšlela jsem,bud hafling,nebo frís..ještě nwm:-)
ted ještě potkat johnnyho,dokončit školu a mám své sny z krku XD
a vy?? podte pokecat:-)
zatim papík.... -
-
Re: čágo
No já jsem se chtěla hlavně uvidět s Johnnym,ale to se nesplní *15*
Takže se to moc nevyjádřuje jasně *16* -
Re: čágo
Tak mě se zase začíná všechno hroutit, že by se mi mohl splnit sen na to to nevypadá.... *9*
-
-
Johnny Depp
Jsem ráda,že nejsem jediný teenagre zažraný do Johnnyho Deppa:-)):-D -
-
Re: Johnny Depp
to rozhodně nejseš.. Já jsem tim pověstná, jak o něm pořád básnim, a táhne mi teprv na 16 :D -
-
Re: Re: Johnny Depp
stejný případXD ...stačí aby nekdo řekl slovo deppa hned všichni:..ne ne...pač žačnu vypravět životopis..atd.Je mi šesnáct a nestydím se.Mám dost oblíbenců,ale depp je něco jako posedlost. -
-
Re: Re: Re: Johnny Depp
Jojo, hrozná posedlost.. Když to je tak krásnej chlap! Kdyby bylo takovejch víc.. Jak se směje a všechno, bomba! :) A je to výbornej herec. Já kdybych ho někdy potkala, tak před nim smekám, protože je opravdu neuvěřitelnej! :) -
Stejný případ, taky mi táhne na 16 a Depp není něco jako posedlost, ale to už posedlost je *1* nebo taky úchylka.. říkejte si tomu jak chcete... kemarádka se teď mlátí do hlavy, protože mě k té posedlosti přivedla ona... a teď toho hodně lituje. Ať už řekne v podstatě kdokoliv cokoliv okamžitě se mi vybaví nějaká spojitost s Johnnym (nebo ještě s dr. Housem, to je má druhá posedlost *1* ) a já začnu chrlit hlášky z filmu, kecy z knížky, nebo z rozhovorů, v podstatě cokoliv.... *14* *1* už to trvá 2 roky... jsem zvědavá, jestli to někdy skončí.. snad ne *1* *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Johnny Depp
máme tu stejnou chorobu..k té mé se přidává eště -nsis a antony hopkins XD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Johnny Depp
No tak už mám 3 posedlosti.. I kill you Bába!! *1*
-
-
-
-
-
Nás náctiletých je fůra..to je pravě to.johnnyho žerou všechny generace:-) -
nie *13*, to nie si =) -
-
Re: Re: Johnny Depp
Oky kolik pak ti je -
-
Nejsi jediný...
Já ho taky zbožnuju *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Johnny Depp
mě je 15 je to normální??:D *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Johnny Depp
Mě taky, takže buď v klidu.. *14*
-
-
-
-
-
-
FEŠAK
On je nejhezčí herec na SVĚTĚ . *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
VIDEOKLIP KDE VYSTUPUJOU DĚTÍ JACK A LILY
Myslím že děti od Johhnyho Deppa a od Vanessy Paradis vystupovali v písničce Vanessa Paradis Il y a.Ale tam děti skoro vubec nejsou jsou tam jenom minutu a to ješte skoro nepoznáš.Jsou tam jak tam sedí a neco pijou.Doufám že to najdeš to video já jsem to našla v youtube.com tak hodně štěstí Ahoj.
*1* -
-
Re: VIDEOKLIP KDE VYSTUPUJOU DĚTÍ JACK A LILY
ta Vanessa ma nejake divne zuby, ale sak co, kazdy sme dajaky no ne? *1* -
-
Re: Re: VIDEOKLIP KDE VYSTUPUJOU DĚTÍ JACK A LILY
Ty zuby jsou děsný.. No ale co, takovýho manžela jí závidí snad každá z nás ne?? tak to bych měla klidně i ty její zuby, kdybych byla na jejím místě... se někdo má.... *9*
-
-
-
Jaký klip?
Nevíte v jakém klipu to bylo s těmi dětmi? *14* -
-
Re: Jaký klip?
Il y a. Vanessa zpívá, Johnny režíruje a hraje tam celá rodina.
-
-
♥♥♥
Miluju ho! *14* *14* Mám ho nejrači v pirátech!!! *14* *14* *14* *14* -
Love!Love!Love!
Já tě prostě miluju!!!!Miluju!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
I´m so lucky
včera jsem se vrátila z Anglie, a nebudete veřit, koho jsem potkala... ano JOHNNYHO DEPPA *14* *14* *3* byla jsem z toho tak mimo, že jsem nebyla schopná slova, ale díky své mamce jsem získala autogram, a dokonce jsme chvilinku popovídali *14* je to neuvěřitelně milej člověk, kterej má rád děti, a kterej má smysl pro humor. to je zážitek na celej život. MILUJU HO *14* -
-
Re: I´m so lucky
no twl já ti tak závidim........co já bych za to dala.....já sem do něj zažraná už od svejch 5-ti let a teď je mi dvanáct... *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: I´m so lucky
Tak tobě bych to přála!!!! *3* *3*
-
-
tomu se říká klika, já sem se do Londýna přestěhovala před dvěma týdny a pořád nic:(
ale tak snad něco bude:D -
-
Re: Re: I´m so lucky
Jéé to se někdo má... *14* Já ho chci taky potkat *14* *1*
-
-
tky ti zavidíííííííím mooooooooooooooooooooooooc twle tky bych ho chtela videt wow *4* *4* *4* -
závidím ti moc co bych já za to dala aspoň na vteřinu vidět johnyho deppa aspoň na chvilu závidím ti moc moc moc . MělaS ŠTĚSTÍ FAKT. *4*
-
-
HELP...
PsimVas nevite jak se menuje film s Johnnym Deppem a Leonardem DiCapriem...Hrali tam ještě mladi...JE to starej film...Bylo to o nějake tluste ženské (jejich matce) Leonardo tam byl tuším postiženej... Dyžtak prosiiim pište třeba na mejl...: majamajda@seznam.cz *3* Diky -
-
Re: HELP...
Co žere Gilberta Grapea *3*
-
-
fotky
Pls,nemáte někdo něaký odkaz???Jako byl johnny v praze?Myslím něaké fotky..děkuju -
-
Re: fotky
já mám 1 fotku jeslti chceš, na které je ale Vanessa s Lily-Rose v Praze. Měl je tam obě sebou *4*
-