Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mrtva nevesta

me se johnny libi taky ve filmu mrtva nevesta tam je dobrej sice tam jenom propujcil hlas ale je to good film *4*
  • doris

ou jej

to je neskutečně šukézní chlápek a herec co dokáže zahrát asi cokoliv. Podle mě byl uplně best v Čokoládě. Tam ho prostě žeru
    • mysak.kol

Re: ou jej

v čokoládě je k sežrání, fakt!!! Klidně bych ho v ní vymáchala a pak... *7* *14* *15* *3*
    • Re: ou jej

sorry ze se ptam ale co myslis tim sukeznim *7*
      • doris

Re: Re: ou jej

:D že by rozhodně stál za hřích. S takovym bych si dala říct hned
        • Re: Re: Re: ou jej

aha *4*
          • doris

Re: Re: Re: Re: ou jej

mno asi tak *4*
            • ajous

Re: Re: Re: Re: Re: ou jej

taky bych si dala říct... *14* *5*
  • casak

musim rict ze uz me docela stve ze treba v bravu nepisou nic o johnnym a postery tam taky nedavaj no jo ted se to hlavne toci kolem tech novacku jako treba efron *9*
    • ajous

Re: casak

efron vypada jako teplous, jo a plakaty jsem uz nasla asi 2 v POPCORNU. - nevim proc ho nikam nadavaj*16* , vdyt je ksezrani *4*
    • katerinka12

jn ted tam skoro nic o johnnym neni a wendy ma pravdu ze se tam vzdycky najde naka ta chyba a bo kdyz je tam s nim nakej rozhovor tak tam sou nekdy i veci ze tomu neverim ze to rekl on... *9*
    • loloavril

on je besttovka!!! *14* *14* si ce svoe nejlepsi leta ma za sebou ale i tak je supr!!!! *3* *3* *5* *5*
      • miss.conny

Re: Re: casak

ten je prosímtě ted v nejlepších letech (své kariéry) ten má ted připravovanejch filmu až oči přecházejí... *13* *13*
    • wendy92

Tak nečti bravo. Stejně, kdysi jsem si je kupovala vžycky když tam byl Johnny ale v každým článku jsem našla nějakou chybu... *7*
  • pirates7

jj johnnyho nikdo nemuze nahradit pac je to upa supr herec a taky ma sexy telo takze kdyby chtel ho nekdo nahradit nepovede se mu to!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • rebus

prostě best !!

Myslim, že snad vážně každej film ve kterym hraje je už předem trhák !!. Je to prostě ůpě nej herec a navíc strašně sexy !! Není co dodat proste Johnny je Johnny a jeho nikdo nenahradí *14*
  • kamca12

BUDOUCÍ SEXY LEGENDA =D

Johnny toť budoucí legenda a navíc sexy legenda! *1* *14*
  • pirates7

tak kurva jak to ze to nejde tak za to se vam moc omlouvam ja myslela ze to pude tak teda sorry
    • anet3

Re: pirates7

Musíte si z toho odkazu vymazat mezery.
  • pirates7

http://www.youtube.com/watch?v=NvOk 8lJ31XI&feature=related
  • sexy telo 2 cast

http://www.youtube.com/watch?v=NvOk 8lJ31XI&feature=related
    • Re: sexy telo 2 cast

jeste kdyby mi to video tak slo spustit *9*
  • sexy telo....

ahoj nasla sem na youtube video kde johnny depp je vazne mocinky sexy tak nevahejte a mrkne te na to..... *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit