-
twl to je sranda????
twl to si snad delate srandu ze nejkrasnejsi herec johnny depp konci v 50 tech pet leet utece jako voda to bude ale pekne blby *9* *10* -
-
Re: twl to je sranda????
Ale to jen tak plácnul... -
-
Re: Re: twl to je sranda????
Jako že ksem plácla že bude natáčet jen do 50?? tak to jsem teda JEN TAK neplácla, četla jsem rozhovor kde to Johnny vysvětloval, takže si nejdřív přečti jeho rozhovory a pak kritizuj.. *14* *16* *14* -
-
Re: Re: Re: twl to je sranda????
Ale né ty, Johnny že to jen tak plácnul. Taky jsem to četla, ale řekl to, když si nedokázal představit tu dobu, kdy mu bude 50. Teď mu za chvíli je a uvědomí si, že řekl kravinu ;). -
-
Re: Re: Re: Re: twl to je sranda????
Zajímavy jak ty přesně víš to si johnny myslí a co si uvědomí nebo neuvědomí... udivíme jak to bude...si musíme pčkat..
-
-
Re: Re: Re: twl to je sranda????
Ale to je pravda, nevím jestli to tak skutečně bude ale Johnny sám řekl že by chtěl v 50 skončit s natáčením aby neskončil jako někdo kdo bude natáčet až do smrti dokud bude moct.. *1*
-
-
-
-
titulek??Nevím jakej titulek....
Ale je strašná škoda že johnny řekl že bude natáčet jen do 50 let a pak s tím skončí. Tak snad si to ještě rozmyslí, doufám. *9* *9* *9* -
-
Re: titulek??Nevím jakej titulek....
tak to je velka skoda snad si to rozmysli mebo budu brecet *9* *9* ne kecam ale jenom do 50 ale to mu bude za 5 let ne to nam nesmi udelat -
-
Re: Re: titulek??Nevím jakej titulek....
jj, to je pravda, taky doufám...ale tak vyděláno má dost a říkal že by se chtěl víc věnovat rodině (jestli to teda jde páč se mi zdá že se jí věnuje maximálně *14* ) A ted po Alence natáčí další film The Rum Diary takže jich za těch 5 let stihne ještě dost *4* *5* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: titulek??Nevím jakej titulek....
a ještě bude natáčet dark shadows -
Re: Re: Re: titulek??Nevím jakej titulek....
to je pravda tak to je dobry ale stejne to utece jako voda *9*
-
-
-
-
CB vs ST
Mám pro vás špatnou zprávu, někdo tu psal že Johnny nádherně zpívá v Cry baby ale ve skutečnosti tam nic nezpívá - zpívá to za něj někdo úplně jiký. Takže smůla. ale zpívá nádherně ve Sweenym Toddovi - to už je opravdi on. *1* *4* *1* -
-
Re: CB vs ST
mno a v tomhle sem se asi taky spletla ...nejspis -
Re: CB vs ST
Já se lekla, četla jsem na titulní stránce jen základ diskuse "mám pro vás špatnou zprávu" .. sem si řekla "tyjo, v čem zrušil natáčení" apod. hrůzy..Jsem z tebe vystresovaná na týden dopředu *15* . -
-
Re: Re: CB vs ST
ja se ale taky lekla hned jak sem tam videla mam pro vas spatnou zpravu sem si hned rekla pane boze snad se nestala nejaka katastrfofa nebo neco *8* s johnnym -
-
Re: Re: Re: CB vs ST
Tak pardon *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: CB vs ST
to je dobry stesti ze to je jen tohle
-
-
-
-
-
je dokonalej
johnny je normalne dokonalej clovek a nejkrasnejsi je asi v piratech a ve sweeneym *14* fakt on je strasne hezkej a preju mu aby mu to s vanessou jeste dlouho vydrzelo kdyz uz maji deti *4* oni se k sobe hodej to je jako zazrak plus zazrak *14* *14* -
hm
lidi nevite jak se jmenuje johnnyho vanessa primenim *7* -
-
Re: hm
kdyztak vanesa je paradise *4* jo a johny taky krasne zpival ve filmu cry baby *14* *14* uuuuzasne!!! -
-
Re: Re: hm
Hele Vanessa NENÍ Paradise - je Paradis, nevím jak na to přišlas. Asi 3 roky jsem její šílená fanynka a vím to na 120 procent.... *14* *1* -
-
Re: Re: Re: hm
tak sem se spletla mno to se stava -
je to i zazracnej clovek vanessa cetla jsem nekde ze prej johnnymu pomohla od drog *4* to je dobre jinak fakt nevim jak by skoncil *9* -
-
Re: Re: Re: Re: hm
je to možný ale prej přestal kvůli tomu že před jeho klubem umřel na předávkování Phoenix...
-
-
-
-
Re: hm
Vanessa Paradis - skvělá zpěvačka, jsou super pár. Jen tak mimochodem to má Johnny napsaný i v životopise... *1* *4* *15* -
-
Re: Re: hm
aha ja jsem debil ze sem se nepodivala a ta vanessa zpiva hezky musela jsem si ji hned poslechout *4* -
-
jj, zpívá nádherně, je strašně originální, má super zvláštní hlas *14* *14*
-
-
-
-
nemam slov
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* uz mi dosel slov uz nevim co bych o nem dal psala proste je uzanej -
-
Re: nemam slov
naprosto souhlasím.. *1*
-
-
you know
znate od johnnyho serial 21 jumper street nebo jak se to pise *7* -
-
Re: you know
jj znam ale bohuel sem ho nevidela *9* *9* -
ja videla par dilu myslim ze to bezelo jeden cas na takovym tom zvlastnim kanalu..a ted si nemuzu zpomenout na nazev...kazdopadne vypadal tam trosku teple s nausnici v uchu a tim pubertackym vyrazem a sestrihem...a to johnnyho miluju...proste driv to byla senzace a dnes jen pro zasmani nebo pro velky johnnyho fandy... *1* -
jen jsem o tom četla v jedný knize.Ale bohužel jsem to neviděla.
-
-
pravda
jo a katarinka 12 ma pravdu a mysli si to co ja *1* *1* *1* *1* *1* -
milacek
ja přímo hrozně moc moc moc moc moc moc miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
pane boze
ja uz se nemuzu dockat na pirati jeeeeeee ale sere me ze tam bude efronak a ne zase orlando a keira *9* -
-
Re: pane boze
cože? takže se fakt bude točit čtyřka? *7* -
-
Re: Re: pane boze
no fakt ty to nevis -
-
Re: Re: Re: pane boze
no jako četla jsem o tom, ale já hned všemu nevěřím!ale jestli tam bude hrát efron,tak to ani sám johy nezachrání. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: pane boze
doufejme že to je kec!!!!!!! jinak to už nebudou piráti.... bylo by to úděsný! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pane boze
no to jo ale efron to rikal v rozhovoru ze tam bude hrat
-
-
lidi tak ted mi to vysvetlete protoze ja uz sem z toho debil takze efron tam hrat bude nebo nebude ja jenom ze vsude pisou ze jo a tady dokonce nekdo napsal ze ne tak me by jenom zajimalo kde to bylo napsany ze to je kec *7* ale doufam ze to je fakt kec jinak bych na to taky asi nesla *9*
-
-
Re: Re: Re: pane boze
no to si děláte srandu že fakt místo Orlanda bude Efron :-! no fuj!!! *16* a Keira taky nebude hrát? kdo bude místo ní?? -
-
Žádnej Eforn tam hrát nebude - byl to jen drb. *1* Naštěstí... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pane boze
tak to je dobře...to bych na to nešla ani do kina *15*
-
-
-
-
-