-
johnny depp
lidi uz jste cetli v casaku ze ve 4 piratu z karibiku bude hrat zac efron *8* tak to me zajima jak bude vypadat jako pirat mate tady nekdo rad zaca *4* -
-
Re: johnny depp
zac efron je trapny...a uz som o tom pocula...no co uz...budeme sa s tym muset zmierit...ale dokial hra v piratoch johnny depp...tak je to v pohode -
já efrona nemám ráda nebo ho nemusím, ty jo? :) -
-
Re: Re: johnny depp
ja taky ne *9*
-
-
-
Pojďte pokecat o jeho filmech
Pojďte pokecat do nového fóra o Jonnyho filmech...potřebuju tam natáhnout hodně lidí, aby to nesmazali a mohlo to tam bejt na furt...pak je tam taky fórum o samotném Deppovi...please..tam je to živější, než tady :)
http://forum.lide.cz/forum.fcgi ?akce=forum_data&auth=&forum_ID=864 40 -
Paráda
Johnny je totálně ůžasnej cely pokojíček mám plakáty s nim je totáln ůžasnej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Paráda
jů a kde je bereš ? V časácích jich moc nevidím...
-
-
johnny depp
johnny je skevelej herec strasne se tesim az ho uvidim v piratech z karibiku a ve filmu alenka v risi divu *14* -
-
jn ja taky ale to si budeme muset jeste pockat rok a na piráty asi az do roku 2012 -
-
Re: Re: johnny depp
2011...
-
-
-
Favorit
Johnny je muj favorit!! Nejlepsi byl v piratech za karibiku. Muzete ho i nekoho jineho koho mate radi pridat i sem!! http://www.prostemulluju.cz/ -
-
Re: Favorit
to mas uplnou pravdu tam byl fakt dobrej ale i v jinych filmech byl skvelej treba sweeney todd *3*
-
-
Sweeney
Johny je dokonalej herec.Jeho talent je prostě uzasnej a myslím ze ve filmu Sweeney Todd to jeste vic dokazuje.Ten film je skvelej *4* -
-
Re: Sweeney
To je prostě úžasnej film a taky byl dobrej třeba v Čokoládě.... *14* -
Jn strašně se mi líbí jak Johnny zpívá největší bingo bylo to že v 5ti leteh sem milovala film Střihoruký Edward a asi před dvěma lety jsem se dozvěděla že ho hraje Johnny můj oblíbenej herec:D:D:D -
Souhlasím nikdy bych nevěřila,že má Johnny tak krásnej hlas
-
-
Líbání
Podle Keiry Knightley líbí líp než Orlando *1* -
-
Re: Líbání
tak to sa nedivim...vela zien hovorilo ze je skvely milenec -
Ale podle Johnnyho líbá líp Orlado než Keira.... -
Ale podle Johnnyho líbá líp Orlado než Kiara....
-
-
Edward
Je to Borec *5* -
Adresa
Zdravím všechny fanoušky a lidičky,kteří mají rádi skvělého človíčka jako je Johnny Depp.
Mám na Vás takový malý dotázeček.Spousta lidí se chlubí na netu,že má jeho adresu a že mu napíše o autogram.Ano je to bláznivé to zkusit ale proč ne.Třeba to výjde *3*
Dokonce jsem četla,že Johnny nikomu neodmítne dát autogram.No nevím asi by se musel upsat.
Ale k věci,zkoušel tady někdo z Vás?A pokud ano,dostalo se mu odpovědi?
Zajímalo by mě jestli někdo takové štěstí měl.A pokud ano,mohl by se se mnou podělit o pravou adresu?
Možná to zní bláznivě ale člověk by měl zkusit všechno...
Těším se na Vaše odpovědi, klidně pište i na email zakoba@seznam.cz
Děkuji *3* -
-
Re: Adresa
Asi hodně ale třeba někdo měl štěstí..Já vím jsem najivní -
Zkoušela jsem to v loni v červnu... Odpověď? Nikde.
Musím ovšem přiznat, že se ani moc nedivím, dokážete si představit, kolik takovích žádostí o autogram musí dostávat? -
-
Re: Re: Adresa
Já jsem mu napsala o autogram a za 5 měsíců jsem ho měla doma *1* *1* je nádhernej *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Adresa
A nemohla bys mi prosím napsat adresu na kterou jsi to ty posílala?prosím kdyžtak na email zakoba@seznam.cz
Díky moc
-
-
A na jakou adresu jsi to posílala?Do francie? -
Vždyť právě, jko si mysim, že kdyby dostával za každou žádou jenou písemnou tk třetinu ceny toho dopisu, tk by nemusel už asi ani nic natočit.... Umíte si představit, jk velkou musí mít shránku ??? *1* *1*
-
-
Upřímně sem to chtěla zkusit, ale myslim si že to škoda a že mi stejně nic nepošle !!!
-
-
Lidé
Achoojk ldi, jenom mě napadlo, jestli chodíte i na diskuzi na lidé ??? -
-
Re: Lidé
a kde to tam je?já to nemůžu najít... -
-
Re: Re: Lidé
http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akc e=forum_data&forum_ID=4017&auth=
-
-