Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • POTC 4

Tak sem se dozvěděla, že v Pirátech 4 má hrát Zac Efron, což je jako hrůza všech hrůz, teda aspoň pro mě!!!!.Takže počítám s tím, že to bude propadák!..Jednička je stejnak ze všech nejlepší,dvojka ujde a trojka je strašně zašmodrchaná...No sem zvědá a doufám, že si brzo uvědomí a místo Efrona tam dají někoho ostřílenější, zkušenějšího.
    P.S.= 3.1.2009 jde na Primě film Kokaina, tak se dívejte...Mějte se a šťasný nový rok !!
    • llleeennniiissseeekkk

Re: POTC 4

Takže Zac tam nebude a tohle je už dost starý teď zase koluje že tam bude Jack mít bratra kterýho má hrát Robert Pattisoon
      • hannaaah

Re: Re: POTC 4

to by bylo super kdyby tam hral robert *14* *5*
      • chalva7

Bude tam

Ale bude...Sám Efron to prohlásil v rozhorovu v Mnichově...je to už daný, bohužel. *8*
        • llleeennniiissseeekkk

Re: Bude tam

NN na netu je že je to jenom podvod že si to jenom někdo vymyslel to nejde on do pirátů nepatří...
          • Re: Re: Bude tam

to teda! nepatří! Já si taky myslim že by ho tam nedali ale oni to určitě takhle zkazej! že tam daj toho.....Efrona blbýho! *5* *9* *13*
            • llleeennniiissseeekkk

Re: Re: Re: Bude tam

No jako Robert Pattisoon je lepší než Zac a jako nevadilo by mi kdyby tam byl...
            • Re: Re: Re: Bude Tam

v Pirátech nemůže hrát žádnej šampónek!! Tam se prostě hodí Johnny, Orlando, Kiera ... a Robert Pattisoon ten už vůbec nejde *13*
            • Re: Re: Re: Bude Tam

v Pirátech nemůže hrát žádnej šampónek!! Tam se prostě hodí Johnny, Orlando, Kiera ... a Robert Pattisoon ten už vůbec nejde
            • llleeennniiissseeekkk

Re: Re: Re: Bude tam

On v Pirátech hrát nemůže pač když se mu jen malinko namočí vlasy tak se mu zvlní a vypadá jako ovce *1*
            • Re: Re: Re: Bude tam

Zac efron je hroznej blbec a nevim jak by se hodil do Pirátu z karibiku když hrál v muzikálu? jestly ho tam daj tak to bude nejhorší film všech dob *10*
        • katetit

Re: Bude tam

Jako jednoznačně je Zac to nejhorší co mohlo Piráty potkat !!! *16* *16* *16*
  • :-)

Teda nečetla jsem všechny příspěvky v diskuzi, jen jsem to tak prolítla, ale neviděla jsem tam zmínku o filmu Čokoláda. Bože copak jste to nikdo neviděl??? Může bejt něco lepšího než spojení Deppa a čokolády? *14* n.á.d.h.e.r.a !!! *15*
    • zewla

Re: :-)

Je to úžasnej film to teda jo *14* a myslím že o to tady nikdo nepíše protože se to natočilo někdy v roce 2001 což je celkem dlouho *3* *14* *14*
    • Re: :-)

to je fakt....ale ja som ten film videla...mam ho doma na dvd...boze to je skvele....mnam...cokolada a johnny depp je to naj na tomto svete
    • 101ivanek

Já ho viděla, ale Johnnyho je tam počertu málo, lepší je Devátá brána, nebo Tajemný okno, skvělý! A Kokain, nemá chybu! *14* *14* *14* *14*
    • Re: :-)

já jsem to viděla a bylo tot tak kouzelné ,že jsem měla husí kůži od začátku až do konce *14*
    • katetit

Já to řeknu takhle, nejlepší spojení Johnnyho a čokolády je v Karlíkovi..... Já jsem čokoládu neviděla, ale vim, že můj nej film je Karlík a tam je čokoláda tky...... je to hezký, já vim o čem to tak jako +- je dokonce jsem i viděla jk tam vipadá, ale film jako takovej teda ne..... *3* *4* *3*
      • q.catherine

Re: Re: :-)

Tak to je veliká VELIKÁ chyba!! Jestli budeš mít někdy možnost, tak se na Čokoládu podívej!!!!!! Budeš slintat blahem. Nad Johnnym. *1*
        • llleeennniiissseeekkk

Re: Re: Re: :-)

Já sem teda taky tu Čokoládu neviděla ale chtěla bych i když z fotek se mi tam Johnny moc nelíbí...
          • q.catherine

Re: Re: Re: Re: :-)

Jakto že se ti na fotkách z Čokolády nelíbí?? Mě osobně se teda líbí v dlouhejch vlasech! *14*
            • katetit

Re: Re: Re: Re: Re: :-)

No jasný, ale tk já ani nevim kdy to bylo a tky sem se na něco dívala a až búhví kdy jsem přišla na to že je to on... :D:D:D
            • llleeennniiissseeekkk

No jako já sem jak 5ti letá milovala Edwarda a jako asi před rokem sem se dozvěděla že ho hraje Johnny ...
            • katetit

Se skoro až divim, že mě tam nevaděj,... jinak jko u mě je potom asi druhej Sweeney a pak Jack nebo Edward... pak někdy by byl z ospalý díry...:D:D:D:D
            • llleeennniiissseeekkk

Kateit:Mě asi z ospalý díry,potom jako Sweeney ale kdyby neměl ty kotlety strašný.
            • katetit

llleeennniiissseeekkk: Mě se jko Jack tky líbil pooprvý, ale nejvíc se mi líbí Willy !!!
            • llleeennniiissseeekkk

Kateit:Jn tak nějak ale třeba jako Jack se mi libí vždať tam se mi začal líbit poprvý...
            • katetit

Hele, mě se Johnny z fotek z Čokolády tky nelíbí, mě se líbí asi nejvíc v případech, kde nevypadá jko normálně..... víte jk to myslim ne.....ale stejně bych to tky chtěla vidět....!!!
  • katetit

Vánoce

Achoojk, tk co, co ste dostali k Vánocům ??? Dostali jse alespoň něco s Johnnym ??? *4* *4* *4*
    • Re: Vánoce

ja hej..hh...take sexi puzzle piratov karibiku.....su sexi
    • monishka

Re: Vánoce

Já kalendář s Johnnym... je tak kawaii *15*
    • llleeennniiissseeekkk

Re: Vánoce

Já dostal DVD Sweeneyho :) sice sem ho už měla ale origoš je origoš a ty?
      • katetit

Re: Re: Vánoce

Tk bezva... Sem si Sweeneyho naporoučela před asi půl rokem a před čtvrt sem ho dostala k narozeninám !!! Já sem dostala Karlíka ...... a už sem ho asi 5x viděla a piráty 1...ale Karlík je úpa nej film !!!!! *1* *1* *1* Sweeney je ale tky moc dobrej !!!
  • jonny depp

Mě se líbí jak zpívá...má úžasnej hlas ach jo on je celej uzasnej
    *14* *14* *14* *14*
    • Re: jonny depp

ahojte, prosím vás nemáte někdo nejaký odkaz (třeba z youtube) kde bych si mohla johnyho poslechout jako zpěvaká??? ješte nikdy jsem ho totiž neslyšela zpívat *9* jako herce ho znám z X filmu ale jako zpěvaka...tak please pošlete neco. diky *15*
      • frasprinc

Re: Re: jonny depp

Jdi na youtube a zadej-Johnny depp:Swenny todd
      • wendy92

Podívej se na film Sweeney Todd a tam zpívá v každé druhé scéně. *1* *3*
      • anet3

http://cz.youtube.com/watch?v=mhlE3 bb6At4
  • katetit

Alenka

To voe, viděli jste už jk bude vipadat jko kloboučník ??? Tam teda vipadá :D:D sem zvědavá jk to bude vypadat až se pohne....
    • llleeennniiissseeekkk

Re: Alenka

Jako vypadá tam hustě ale nemá tam pořádně vidět ty svý krásný hnědý oči má je tam do žluta
    • deanthomas1

Re: Alenka

Jo vypadá tam skvěle *3* asi tu nikdo nečetl Alice in Wonderland když tu všichni říkáte Kloboučník přitom správně je to Švec :-)
      • katetit

Re: Re: Alenka

http://www.novinky.cz/clanek/150510-johnny-depp-natoci-ctvrty-dil-piratu-z-karibiku.html
        Promiň, já se to dočetla tady.... se tam mrkni a přečti si to, od kud to máš ty ???
  • gashira

pls podte sem...

www.dsgashira.blog.cz

*5*
  • Potc 4

Booooze ze vraj v Piratoch 4 ma hrat zac efron, pane bozeeee len to nieee, taky skvely film a chce sa donho vtriet dajaky sopliak a vobec sa mu to nehodi...
    • llleeennniiissseeekkk

Re: Potc 4

ale on tam nebude hrat na internetu se to sice objevilo ale hned den na to se objevilo ze to neni pravda...
      • Re: Re: Potc 4

Chvalabohu :)))
  • Leo vs. Johnny

Ale prosim vas Leo by sa mal od Johnnyho skor vela ucit! Bez tej roly Titanicu by nebol nic... a musim si priznat ze Lea uz ani na obrazovkach nevidim, ani sa uz o nom nerozprava ale o johnnym stale a sstale ma cim prekvapit. A ze vraj Leo je krajsi oproti Johnnym?! Pcha ! Radsej nebudem hovorit co si o Leovom vzhlade myslim.
  • Zn. Caribic

It is very importent the actor.
  • hanytanny1

:)

...lahoda na očíčka *14* *5* žejoooo *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit