-
Johny je nej
Johny je prostě nádhernej *14* a je to úžasný herec nejvíc se mi líbil v pirátech z karibiku *14* *14* *14* *14* -
Film
Ahojk lidi, tk co jk je ??? Já jenom, že by mě zajímalo, ve kterém filmu se vá¨m Johnny líbil nejví ??? *4* -
-
Re: Film
najlepsi bol urcite v piratoch 1,2,3 a tesim sa tez na stvorku....a tez hladanie krajiny nekrajiny...tam sice nebol velice pekny mno ten film je supeeeerr...dalej cokolada a tez sweeney todd -
Re: Film
Ahojky je mi happy nejvíc asi v Pirátech,sweeneym,ospalý díře a tak :Dje toho moc...a tobě? -
-
Re: Re: Film
No já ani tky nevim ale asi v Karlíkovi, Edwardovi, pirátech.... a toho je fakt moc.... je to super herec, to co vin neumí nikdo....:)
-
-
-
Johnny Depp
*14* Já ho prostě miluju *14* -
-
Re: Johnny Depp
Já taký mocccccc *14*
-
-
)ú)ú)ú)ú)
viděli ste už leonarda dicapria?pak něco řikejte k tomudle staříkovy *7* leooo si nejjjjjj *14* *14* *14* *14* -
-
Re: )ú)ú)ú)ú)
to se mi jako mstíš? jdi do prostoru *5* -
jéžiš tak když máte tak rádi toho lea tak to nepište sem když tady je johnny si to pište tam k němu k tomu leovi *13* -
johnny depp je ten naj....tak nekecaj...leonardo je sice dobry herec no na johnnyho deppa nema -
-
Re: Re: )ú)ú)ú)ú)
prosimte,komu ty kecy cpes,nikoho to nezajem
-
-
hele nespletla sis náhodu stránku??? *7* tady je fan klub Deppa a ne Dicapria!!! *13* -
tohle si rikej leovi na jeho diskuzi *9* jinak mam ale pocit ze dny leovi slavy a krasy sou uz definitvne pryc...osobne sem ho dlouo nikde nevidela...a to o johnnym rict nemuzes *3* -
*10* staříkovi??? no nevím ale DiCaprio mu nesahá dál než ke kolenům!!! *15* Ještě se musí hoodně snažit *3* -
Tady je Johnny Depp a ne Leo!!!Asi si se spletla!!!
-
-
Johny Depp
Johny Depp je úúúúúúžasný herec, který natočil spoustu úžasných filmů jako např. Střihoruký Edvard, DonCHuan De marko, piráti s karibiku atd. mě se nejvíce líbil ve filmu DonCHuan De Marko. škoda že ho zřejmě nikdy neuvidím na vlastní oči, někdy sním o tom že budu mít jeho autogram v památníku, ale toho se zřejmě nedočkám *9*....... -
-
Re: Johny Depp
smula no.. -
toto je prva zmienka o filme don chuan de marco co som tu videla...to bol sexi film....aj johnny depp bol tam sexi...mno to bol ovela mladsi...a en film sa natacal v roku ked som sa narodila...neni to super -
Piráti s Karibiku neznám možná tak piráti z Karibiku...Jinak byl Fakt dobrej ve filmu Kokain! Jinak trojice Buron-Dep-Elfman(např.připravovan á Alice in Wonderland) to je zaručená kvalita filmu....Ale někteří asi ani nemaj šajnu Co? *9* *15* *3* -
-
Re: Re: Johny Depp
Burona taky neznam nemyslelas Burton *1* *1* *5*
-
-
-
alenka
nevíte někdo něco oAlence v říši divů? *3* -
-
Re: alenka
jedine to, ze tam bude hrat dost hecou ktory hrali v sweeneyem toddovi... -
*7* že by zabloudila?? *9* ... :))) -
no nataci to Tim Burton...rika ze to nebude jako klasicka pohadka ale spis jak si to predstavuje on takze asi dost morbidni...alenku hraje nejaka blondata 18 leta australanka puvodne baletka..nataceni je prave v plnem proudu.. *3* -
jestli se chceš něco dozvědět, koukni na lovely-johnny.blog.cz třeba tam něco najdeš, co eště neznáš:P *15* -
-
Re: Re: alenka
Byla jsem na tvým blogu o Johnnym a fakt super *14* *14* Lepší stránku jsem nikdy neviděla *1* Našla jsem tam úpně vše co jsem ani nevěděla,že se dá sehnat *1* A úpně nejvíc se mi líbilo jak máš videa a fotky,jak byl Johnny v Paříži *1* *1* Fakt úžasný a moc díky za ten blog *1* *14*
-
-
-
likiska.blog.cz
jestli mate radi johnnyho deppa jako ja...podivejte se na muj blog:likiska.blog.cz...moccinky dekuju *14* *15* *14* -
the best
On je uzasny cely. Ja fakt nemam k nemu slov. Je to moj najlepsi herec na svete a u mna na neho nikto nema! Znamena pre mna vela aj ked o tom netusi ale strasne vela som vdaka nemu pochopila aj dokazala. Proste clovek, ktory sa vedel zmenit zo zleho na dobreho. Naozaj, beriem ho ako mojho strazneho anjelika a DUFAM ze sa mi niekedy naskytne moznost a stretnem sa s nim. Je to jeden z mojich najvecsich snov. No a je to herec, ktory NAOZAJ vela dokazal a nie je slavny len vdaka jednemu filmu ako poniektori! Proste svoju slavu si tvrdo vybojoval a preto si ju zasluzi! A do zivota mu prajem este vela uspesnych filmov a stastny zivot so svojou zenou a krasnymi detmi. -
Depp
Mě se líbí jak zpívá...má úžasnej hlas... *4* -
-
Re: Depp
mno jo...presne tak, moje rec...miluju ho =D MUAH *14* *14* *15*
-
-
nj
holky,holky , že vám to neni trapný ------- jé to je supeeeeeeeer já ho tak miluju a podobný žvásty.vzpamatujte se už proboha.já vám vaše komentáře vžádnym případě nezakazuju ale to co tady předvádíte je tak trošku nenormální.chápu že je hezkej že ste pubertačky se všim všudy ale zamyslete se nad sebou.to je lidské a normální , že my holky máme svýho idola - lamače srdcí ale nesmí se to přehánět *13* já vim.on je boží a krásnej ale chce ho třičtvrtě světa a on si má vybrat jenom jednu.a to nikdo s největší pravděpodobností nebude ani jedna z nás.fakt nepřehánějte to tak moc.rači si hledejte pořádnýho chlapa pro život.to bude užitečnější než lepit plagáty a po letech zjistit že to je nesplnitelnej sen.budu vám držet palce *3* -
-
Re: nj
Ale tk jako se podívej třeba na Justina Biebra nebo tak.....my pstě máme rády jeho hraní(jasně že i vzhled ale tk...) no pstě podle mě není jen idol teenagerů ale světově uznávaný herec!!! -
johnny už má vanessu *9* -
Hele ja vim že máš pravdu... asi před rokem jsem ho ještě naprosto žrala uplne nejvíc:) Jeho plakáty mám sice pořád u sebe, ale už vim (a předtím mě to popravdě ani nenapadlo), že ho nejspíš kromě fotek vubec neuvidim. *9* Samozřejmě že je to blbý, ale je fakt že je skoro stejně starý jako můj táta, takže by mi to nejpíš i s takovým krasavcem jako je Johnny přišlo divný... Navždy pro mě zůstane nej celebritou, ale bohužel už stojim nohama na zemi.
Klidně si tu o Johnnym můžeme básnit jak je uzasný a sladký a jak ho milujeme, od toho jsou fankluby *3* -
ahoj -
-
Re: Re: nj
co je?
-
-
hej tyo ale bublino ty seš upe pako... proč by se mi měl herec líbit jenom měsíc nebo rok??? já johnnyho upe žeru už asi 2 a půl roku ale neni to jenom o vzhledu.. jako já chápu že je starší než můj táta ale proto přece se mi najednou nepřestane líbit *1* prostě je to můj velkej vzor, skvělej herec a že je krásnej (oči, postava) a má úžasný charisma už ani nemusim zmiňovat... a jako musíš uznat že je to prostě kus, podivej se na jiný 45ti letý chlápky oproti nim vypadá o 7-10 let mladší.. a přece si nebudu ve 14ti letech hledat chlapa pro život takže to jako trochu zklidni.. pokud se někomu moje názory nelíbí tak je mi to jedno *1* *1* *15* -
-
Já Johnnyho Deppa žeru už asi 7 let...takže nwm -
no jako je to úúúúžasnej herec ale...to je asi všechno *15* ale máš uplnou pravdu že ty ostatní 45ti letý vypadaj dost staře narozdíl od Deppa *15* -
*15* prostě je to KRASAVEC!!!!!! *14* *14* *15* *14* -
Jo to souhlasim *3* to se vším...
-
-
já bych to neviděla tak kriticky,snad úplně každá holka má v pubertě nějakýho idola.taky mě to chytlo,ale po roce a něco jsem si uvědomila,že je to jen normální chlap.a ještě starší než můj táta!!!každýho to jednou přejde,po pár měsících,po roce,po dvou letech..... *1* *4* -
-
mě se líbí asi tak od vánoc -
kamarádku to drželo rok podle ní ale já bych řekla že dýl teď říká že už se jí nelíbí...ale myslim že jo jen se stydí pač je dost starej no...ale pořád hezkej *4*
-
-