Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ane

super

johnny je prostě johnny je skvělý herec,prostě supr... *3* *3*
  • jackiesparrow

klik

hej,musíme na něj furt klikat,aby se dostal do 10 nej osobností.Už i Keira Knightley ho nedávno předběhla.Já tady klikám furt,ale moc mu to nepomáhá =( *7*
    • zewla

Re: klik

Johnny Depp je 7 z herců to je dobry ale mohl by byt výš *14* *14*
    • Re: klik

hej, jak přesně se hlasuje pro Johnnyho?? aby postoupil v žebříčku TOP 10 osobností??!!! abych mu mohla dát hlas...díky
      • jackiesparrow

Re: Re: klik

že jen klikneš na odkaz johnny depp-tím už se hasuje =)
  • jackiesparrow

úžasný

Johnny je prostě jedinečnej!Nikdo by ho neuměl napodobyt-originál!! *14*
  • ana56

Úžasnej

Johnny je fakt úžasnej,ale rozhodně z něj nejsem nějak extra ne větvi,což to já nejsem z žádnýho herce! *4*
  • super

Viděla jsem hodně filmů s Johnny Deppem a myslím si že je to opravdu dobrej herec!!!A charizmatickej a krasnej chlap samozřejmě taky *14* Ale doma bych ho určitě mít nechtěla (uričtě by mi za ním lezla spousta holek) *1* *1* Stačila by mi společná fotka s podpisem... *15* Takže Johnny dodatečně včechno nej K.
  • selendra

No comment :)

Podle mě Johnny Depp je jeden z nejlepsích herců na zeměkouli *3*
  • dasha86

co dodat

cim starsi, tim lepsi, je to proste chlap s velkym CH
    • zuzacek

Re: co dodat

jo jo, je v nejlepších letech *4*
  • Miluju

:*
  • suprovej Johnny

Ty seš prostě Úžasnej!!!! *14*
  • LoL

tak těmhle příspěvkům se nedá nic jinýho jenom smát :D:D.D .. Malí dětičky tu slintaj že je krásnej a většinou ho znaj pouze z pirátů .. Má spoustu krásnejch filmu na kterým se ukáže co doopravdy umí a jeho charisma .. nejlepší herec na úrovni an to že prodával náký bombičkoví pera po telefonu jako kloubouk dolu
    • ywettelove

Re: LoL

hej sorry ale mě se Johnny líbí už od 8mi let co jsem ho viděla ve Stříhorukým Edwardovi, takže tady nemachruj...ale je fakt že v pirátech je božskej.... *14* *14*
      • Re: Re: LoL

Já ho nejvíc žeru v Čokoládě... *14* *15* Ale výkony má skoro ve všech filmech geniální!!!Je to prostě herec s velkým H... *3* není co dodat.
    • Re: LoL

sorry ale kdyz o necem nic nevis tak radsi nekomentuj.....jesi myslis ze tady nikdo nevidel nic jinyho nez piraty tak ses fakt uplne pitoma...ja sem shlidla snad vsechno co natocil..a rozhodne nad nim neslintam jak je krasnej, ale kdyz uz tak kvuli tomu jak umi hrat a jaky ma neuveritelny charizma...to spis tobe bych se mela smat ale na to nejsem tak hloupa jak ty *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit