Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je good

*3* je to nejlepší herec ...sympaťák...fakt se mi líbí *1* *1* *1*
  • Johnny

Přeju ti Johnny Moc štěstí a zdraví k tvým pondělním narozkám...Jsi ten nej herec který není jen krásný ale umíš taky výborně hrát a zpívat...Jsi fakt nej!!! *8* *14* *14* *14* *3* *14*
  • happy birthday!

*14* vsecko nejlepsi johnny jen to nej v zivote hodne lasky, stesti a uspechu:*** jsi u me naprosta jednicka hlavne mezi herci!! :-* *15*
  • johnny

johnny je prostě skvělý *14* *14*
  • Happy Birthday Johnny!!!

Sice už není nejmladší ale je pořád daleko víc sexy než milion dvacetiletejch týpků dohromady!!!!!!!!!!!! Tak at ti ten kukuč dlouho vydrží Johnny!!! *14* *14* *14*
    • Re: Happy Birthday Johnny!!!

spláchni hlavu v záchodě
      vy jste fakt takové naivky johnny se mi sice líbí ale nejsem taková jako vy neslintám hned jak ho vidím na fotce myslíte že ví o tom že tu nějaké mladé slepice slintají nad jeho fotkama *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* klídek lidi
      • Re: Re: Happy Birthday Johnny!!!

aha tak to byl opet inteligentni prispevek...mas jeste neco na srdci nebo uz si skoncila s tema kecama? *7* *4*
        • Re: Re: Re: Happy Birthday Johnny!!!

Jo máš pravdu, Johny Depp je sice hnusnej, ale nesnáším, když někdo tohle píše o někom kdo se mi líbí!!!! *9* *9*
          • ywettelove

Re: Re: Re: Re: Happy Birthday Johnny!!!

co máš proti johnnymu?? vždyt je krásnej... *14*
    • Re: Happy Birthday Johnny!!!

moje řeč *4* *4*
  • otázky

hoj lidi *4* dáme si pár otázek jak ho máte rádi odpovědi pište do odpovědět *3*
    otázk.č.1-jste v l.a. a potkáte ho .do kážete si říct o podpis *5* -samozřejmě anglicky
    otázk.č.2-dokázali by jste neomdlít v jeho přítomnosti na 1 metr *14*
    otázka č.3-dokážete vydržet na světovej premiéře na čemkoliv když on je od vás pár metrů i z vanessou .dokázali byste vydržet nebo jí dát do držky *5*
    otázk č.4-jak moc máte johnnyho rádi *4* co byste za něj dali *7*
    • dasha86

Re: otázky

co to ku.rva je? ty asi nejsi normalni
    • Re: otázky

1.snad
      2.na 10%ne
      3.určitě
      4.nejvíce se mi líbí v Pirátech z Karibiku, ale myslím že bych za něho určitě nic nedala. Je sice legrační, ale můžu bez něho žít

nazdarek Johnny je nej takze taky odpovim:
      1. Ajinu delam kotel dlouho a o podpis si rict to je malickost *15* *14*
      2. Nooo ja bych asi neomdlela protoze bych se na nej chtela poradne podivat *1* *14*
      3. Ja bych tam urcite vydrzela (i kdyz je tam ta Vanessa!) hlavne proto, ze je tam Johnny *14* to je stupidni otazka, ja bych ji do drzky nedala, chudak Johnny to by me pak nemel rad! a nemam duvod ji davat do srzky protoze s vanessou je spokojeny tak mu nebudu kazit stesti
      4. Johnny je uplne best to je taky uplne jasna otazka:D a abych pravdu rekla nejsem milionar, takze otazka co byste za nej dali... mnooo snazila bych se co nejvic *1* ale nevim co by se mnou chudakl delal mohl by byt muj tata *9* *9*
    • 4

za johnyho deepa bych dala všechno na světě ale s mím klukem bych se nerozešla to fakt ne *3* *3*
      • autorka otázek

já bych za něj dala všechno na světě i svého kluka

1 jo to bych zvládla i anglicky
      2 no snad ne *4*
      3 miluje ji a já ho mám tak moc ráda že mu to přeju,takže bych se ovládla
      4 dala bych za něj asi docela hodně *14*

Co to tady meleš..?
      Aby spíš někdo nedal do držky tobě, bys to potřebovala, aby ses vzpamatovala a nepsala takovýhle voloviny !

1 samozřejme že si umim říct o podpis
      2 myslim že bych to zvládla
      3 no me vanessa nevadi takze bych to vydrzela
      4 johnnyho mam moc rada, ale spis si ho vazim jako herce a jako cloveka nez abych do nej byla straaaasne zamilovana, takze bych za nej nedala nic, respektive pokud by to bylo realne tak mozna, ale nemusim ho mit za kazdou cenu:)
  • Tak co film ???

Ahoj lidi, jak se vám líbí Johnny v tom posledním filmu Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street ??? Jako tam byl úpa super. Jako by někde mohl být Johnny špatnej *3* *3* *3*
    • jackiesparrow

Re: Tak co film ???

Tenhle film prostě miluju!Není sice moc ,,krásný" jako obrazně *1* , ale všechno je tam dokonalý!!i mrs.Lovett *14* *1* *1* *1*
    • Re: Tak co film ???

V tomto filmu je nej(Sweeney Todd) *3* *3*
      • Re: Re: Tak co film ???

Odpovídám na otázky:1/Ano 2/Ne 3/Ano vydržím 4/Nic

v každém filmu je skvělý *3* *3*

Jseš úžasnej:já obdivuju tvůj spěv!!Vůbec jsem nevjedela že spíváš Jonny.Aviděla jsem všechny tvoje filmy a jsou nej *14* *14* *14* ÚPLNĚ NEJ FILM JE(SWEENEY TODD) *14* *14* *14* ZBOZNUJU TEN FILM ALE I piráty a edwarda:a vy ostatní holky prostě žárlite jedna na druhou *13* *13* *13* *13* *13*

ze by na konci filmu the libertine?! *14*

celej ten film je přece úžasnej!

No to teda !!!!
  • johnník

nazdar lidi
    nikdo na mě nemá já miluju johnnyho ze všech nejvíc žen na světě
    je to nádhernej kulíšek
    • Re: johnník

kdybys tady nemachrovala!a když jsi taková fanynka tak bys aspoň jeden plakát mít měla nemyslíš????
      • Re: Re: johnník

A kolik ti je?A prosim te jam mam celej pokoj v jeho plakátech a mam jeho podpis,tužku,klobouk!A viděla jsem celou jeho rodinu a potřásla jsem rukou Vanesse a Lily-Rose.A vůbec se stím nevytahuju a ty jak bys byla královna mě je 45 jak Johnnymu *14* *14* *15* *15* *8* *1*
        • Re: Re: Re: johnník

no já ti to neberu *4* to sis klidně mohla potřást rukou i topolánkovi . *1* byla jsem na 3. PREMIÉŘE PIRÁTŮ NE NA 1. JO A JENTAK PRO TVOJI INFORMACI MI JE 38 .TAK UŽ NEJSI DIVOKÁ???
      • zamilovankyně

závidíš vid *15*
        • Fanynka

AHOJ JOHNNY,PŘEJU TI HODNĚ ŠTĚSTÍ A HLAVNĚ ZDRAVÍ,KTERÝ JE TEN NEJDŮLEŽITĚJŠÍ, *14* MOC RÁDA SE DÍVÁM NA TVOJE FILMI, NERADĚJI MÁM KARLÍKA A TOVÁRNU NA ČOKOLÁDU A PIRÁTY Z KARIBIKU. *14* *14* *14* MÝM SNEM VŽDYCKY BYLO SE STEBOU SETKAT OSOBNĚ A DOUFÁM, ŽE SE MI MŮJ SEN SPLNÍ. *14* *14* *14* *14*
        • Re: zamilovankyně

Hele já ti něco řeknu...možnáb že jsi jeho nej fanynka možná budeš i jeho budoucí manželka (o čemž pochybuju protože jemu je 45 a tobě určitě kolem 15 protože dospělej člověk by tady nepsal takový kraviny a Johnny si schválně nebere ani svoji přítelkyni protože toho za život zažiln dost na to aby mu to stačilo) ale víš o něm něco víc než jen to co píšou v jeho životopise??? Víš a nebo nevíš??? Co??? Tak si teď řekni jestli víš jen jakou používá značku prupisek nebo jestli něco víc...a až potom tady říkej že si byla na světový premiéře což je blbost protože žiješ v malinký zemi o velikosti kolem 78 000 km2 kde je osobností který by chtěl Producent pozvat nulová a nedokážu si představit kde bys sháněla vstupenky...a první díl Pirátů z Karibiku byl nahranej kolem roku myslím 2001 a ne 1999 a tak si v Karibiku klidně mohla bejt ale jen tak pod účelem být v hotelu za 50 000 a opalovat se na lehátku a slavného baru na jednom ostrůvku...Už není co bych řekla takže to je vše...
          • Re: Re: zamilovankyně

100% *1* *1* *1*
            • Re: Re: Re: zamilovankyně

Aho JOhnny,já jsem asi tvůj nejstarší fanda,protože ti fandím už od svých děckých let.Vždycky jsem si přála se s tebou setkat.Doufám, že se mi můj sen splní.Snad tě uvidím ještě mnoho a mnoho let v televizy.BUDUR *8*
    • Re: johnník

Jsi asi trochu mimo viď,kolik ti je,že tohle dokážeš napsat? *9* Takovou blbost *1* *1* *1* že jsi nej nej nej.
      • Re: Re: johnník

Je to asi puderťák nebo naivka *1* *1* *1* *1* *1* *1* .Prostě ještě dítě! *1* *1* *1* .
        • zamilovankyně

nevim kdo je tady puberták a naivka ale myslím že ty *1* radši se ti osprchovat ledovou vodou ty nádhero
          p.s. nezapomen na obličej
          • Re: zamilovankyně

Kdyby to nebyla pravda tak by si se takhle nečertila *10* . Ber to s humorem *1* .
            • zamilovankyně

no to víš *15*
              musim si bránit mého budoucího ženicha *14* *5* jsem přece jeho největší fanynka na světě *4* tak ho nesmím zklamat *3*
              já nepatřim k těm co ho majína zdi a hrhrhr pro další, mě stačí výlet do karibiku a do francie . no nediv se *3* já nejsem jeko ty abych seděla doma na zadku a doblba čuměla do zdi.já už sem v karibiku byla 2 krát v r.1999a tedkon v létě . a řeknu ti ještě neco *8* já na zdi doma něco mám a to kousek jeho výplně z propisky . ano myslíš si to správně je to jeho podpis *5* když sem byla na světovej premiéře pirátů tak mi ho tam dal *5* a byl šíleně hezoučkej .a věř nebo nevěř *4* já vim totiž sví *3* já sem ho viděla jako originál *14* *14* *14* *14* *3*
              já ho tak zbožnuju
  • Malá anketa

Doplníš co řekl Johnny?
    „Nechci, aby moje děti skočily na
    • Re: Malá anketa

skončili zhulený někde na ulici.....
      • Re: Re: Malá anketa

ne ne ne *13* . To bylo jinak.
  • Johnny

hej viděly ste Sweenyho?? to byl brutálně dobrej film..a Johnny neměl chybu jako vždy *14* *3*
    • Re: Johnny

˙Sweeney dal slovu mazák uplne nový rozměr:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit