-
klásnej
johnny je protě úžasnej a taky moc moc klásnej *14* *1* -
Stránka o Johnnym
Mám o ňom stránku, je tam toho veľmi veľa. www.johnnydepp1.blog.cz A dnes s ním ide na markíze o 23:15 film - Astronautova žena. Už sa tším. -
Johnníček
hejky Johnny je upo úžasný a mrtě moc ho myluju.. ne fakt je bobma herec a nejlepší je v Pirátech, ale bombovníje všude!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Johnníček
Ved Johnyho nepoznas daj mu pokoj......
-
-
Je božskej
Je nej nej božský muž na světě. *14* *14* Je dobrej herec hlavně Piráti z karibiku. *14* *14* On je nej nej nejlepší herec na světě. *14* *14* *14* -
Jednoduše...
Jednoduše, Jonnyho miluju... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Stránky
Ahojky!Prosím podívejte se na moje stránky www.yorky-betty.estranky.cz !!!
Díky!!! -
Prodám
Ahojky všem co milujou Johnnyho.... Prodám na cd něco přes 2000 exkluzivních fotek Johnnyho Deppa jen za 250Kč(posílám i na dobírku) více info na mém mailu... *14* -
-
Re: Prodám
Ahojky, dostala jsem dnes na dobírku ty fotky...ještě jsem je všechny neviděla ale jsou fAKT skwělý, vůbec nelituji že jsem si to koupila ....taky bych vám přála vidět takhle johnnyho deppa *1* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
hnus
je hnus *13* *8* *3* -
-
Re: hnus
*16* *16* *16*
To teda neni pravda!!!
*16* *16* *16* -
-
Re: Re: hnus
A na to si dosla jak???! *8* *7* -
-
Re: Re: Re: hnus
Tim,že mám očí. -
-
Re: Re: Re: Re: hnus
Tak je konečně OTEVŘI!!!
-
-
-
-
-
:)
Je to skvelý herec, a hlavně ty jeho ksichtíky *3* *9* *1* ! Je to proste supr herec, a je moc moc moc peknej!! *14* -
-
Re: :)
Změna názoru nebo co? *7* *7* *7* -
Re: :)
Jóóó, to máááš pravdu ty jeho ksichtíky a role sou úúúplně úúúžasnýýý! Taky sem se do něj zamilovala, ale nejvíc se mi líbý jako !!!Jack Sparoow!!! *14* *14*
-
-
...
Myslim si ze pokud ho nekdo miluje tak je to jeho vec..pokud ne tak taky.....kdyz to nekdo chce rict nahlas tak prosim....myslim proto ze by se to nemelo kritizovat..ale nemyslim si ze byste byli zklamany kdybyste ho poznaly.....je to skveli clovek, co rad pomuze a taky dobrej vtipalek...umi si ze sebe udelat srandu......ale holky muzete na nej zapomenout......miluje jedine vanessu a svi deti.. *14*