Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • klásnej

johnny je protě úžasnej a taky moc moc klásnej *14* *1*
  • Stránka o Johnnym

Mám o ňom stránku, je tam toho veľmi veľa. www.johnnydepp1.blog.cz A dnes s ním ide na markíze o 23:15 film - Astronautova žena. Už sa tším.
  • Johnníček

hejky Johnny je upo úžasný a mrtě moc ho myluju.. ne fakt je bobma herec a nejlepší je v Pirátech, ale bombovníje všude!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Johnníček

Ved Johnyho nepoznas daj mu pokoj......
  • Je božskej

Je nej nej božský muž na světě. *14* *14* Je dobrej herec hlavně Piráti z karibiku. *14* *14* On je nej nej nejlepší herec na světě. *14* *14* *14*
  • Jednoduše...

Jednoduše, Jonnyho miluju... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Stránky

Ahojky!Prosím podívejte se na moje stránky www.yorky-betty.estranky.cz !!!
    Díky!!!
  • Prodám

Ahojky všem co milujou Johnnyho.... Prodám na cd něco přes 2000 exkluzivních fotek Johnnyho Deppa jen za 250Kč(posílám i na dobírku) více info na mém mailu... *14*
    • Re: Prodám

Ahojky, dostala jsem dnes na dobírku ty fotky...ještě jsem je všechny neviděla ale jsou fAKT skwělý, vůbec nelituji že jsem si to koupila ....taky bych vám přála vidět takhle johnnyho deppa *1* *14* *14* *14* *14* *14*
  • hnus

je hnus *13* *8* *3*
    • Re: hnus

*16* *16* *16*
      To teda neni pravda!!!
      *16* *16* *16*
      • Re: Re: hnus

A na to si dosla jak???! *8* *7*
        • Re: Re: Re: hnus

Tim,že mám očí.
          • Re: Re: Re: Re: hnus

Tak je konečně OTEVŘI!!!
  • :)

Je to skvelý herec, a hlavně ty jeho ksichtíky *3* *9* *1* ! Je to proste supr herec, a je moc moc moc peknej!! *14*
    • Re: :)

Změna názoru nebo co? *7* *7* *7*
    • Re: :)

Jóóó, to máááš pravdu ty jeho ksichtíky a role sou úúúplně úúúžasnýýý! Taky sem se do něj zamilovala, ale nejvíc se mi líbý jako !!!Jack Sparoow!!! *14* *14*
  • ...

Myslim si ze pokud ho nekdo miluje tak je to jeho vec..pokud ne tak taky.....kdyz to nekdo chce rict nahlas tak prosim....myslim proto ze by se to nemelo kritizovat..ale nemyslim si ze byste byli zklamany kdybyste ho poznaly.....je to skveli clovek, co rad pomuze a taky dobrej vtipalek...umi si ze sebe udelat srandu......ale holky muzete na nej zapomenout......miluje jedine vanessu a svi deti.. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit