Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • filmy

Lidičky, nemáte nějaký filmy s johnnym???Nejlépe Hledání země nezemě nebo nějaký ten díl jupming street. Díkec moc!!!! *3*
    • Re: filmy

No filmy mam vsecky krome tech co ece nevysli na dvd a krome nakych konin kde ma jen male role..ty hlavní filmy mam secky..a ten serial..neni jak ty rikas ani to neumim napsat..je to "21 Jump Street"..a ten mam na kazete..taky tusim cely krome peti dilu..rada bych ti to poslala..ale mam shit kompl a taky se mi vubec ale opravdu vuec nece!!!! a JOHNNY JE NEJNEJNEJNEJNEJPEKNĚJŠÍ CHLAP NA SVĚTE..A TY OŠIŠKÁÁÁ..NO PROSTE Z NEHO CHCIJU..proto mam taky ty filmi že *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • Re: filmy

pisněte na stepanova.zuzana@seznam.cz
  • JD a VP

Johnny Depp je dost zajímavá osobnost. To, že se dokázal vylízat z drog a stát se hollywoodskou hvězdou je úžasný. Většina hvězd začnou s drogama (pokuď někdy fetovali) až během svý kariéry. Každopádně je úžasnej a určitě se mnou souhlasíte, že je vtipnej a skwělej. HOdně mu přeju Vannesu. *4* *3*
  • http://www.osobnosti.cz/carrie-unde rwood.php

Staňte se členem fanklubu Carrie Underwood!!!Díky!!
  • nevim o čem se hádáte

Johnny je prostě úžasnej, senzační perfektní....prostě nejlepší!!!!!!A nej je jako KAPITÁN Jack Sparrow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! *4* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *5*
    • Re: nevim o čem se hádáte

Ze je Johnny Depp SUPER.BOMBA a taky NADHERNEJ.Je SEXY *14* *14* *14* *14*
  • Johnnýček

Johnny je prostě užastnejjjj je SEXY *14* *1* *14* *4*
  • ahoj

nebudte zlí
  • SUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR

Johnny je ůůůůůůůůůůůůůůůůů
  • Johnny Depp

Johnny je nejvic sexy herec kterého znám,strasne se mi líbí a ty jeho oči.... *14* ...chtela bych ho někdy vidět naživo....ale jak všíchni pisou ze ho milujou tak nwm,ja ho nemiluju jen se mi líbí a to je,myslim,celkem normální
    • Re: Johnny Depp

Jo ty jeho očička jsou skvělý *14*

*4* chcela by som vidiet nazivo johnnyho deppa na zivo!je moj najoblubenejsi herec *3* mam ho rada uz som aj videla jeho najlepsi film ktory sa vola pirati s karibiku uz som videla vsetky casti *14* ale nachapem preco nepride aj na slovensko sa ukazat? *7*
      • Re: Re: Johnny Depp

Myslim,že pro to,že má asi bohužel důležitější věci než návštěvu Slovenska či Český republiky...Ale je to chroznáááááááá škoda *8* *8* *8* Baštim ho ůplně moc.Je nádhernej nádhernej nádhernej.Ale rozhodně ho nemiluju...až takovej blázínek nejsem...Ale je škoda že sem nepřijede...Nedávno tady byla i Angelina Jolie...A Brad Pitt...já chci Johnnyho!!! *15* *15* *15* *15*
        • Re: Re: Re: Johnny Depp

Já taky!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *8* *8* *8*

Mas pravdu. On je opravdu moc hezky, ale nebudu milovat cloveka se kterym jsem nikdy nemluvila a vlastne ho ani nevidela nazivo
  • PROBUĎTE SE

Jste tak ubohý že milujete chlapa co má ženu, dvě děti a navíc jste ho osobně nikdy nepotkali *15* Škoda že nevíte co je opravdová a (reálná) LÁSKA....Probuďte se holky.... *4* já vím že je Johnny krásnej, sexy....taky vím že má krásné oči, JE VYNIKAJÍCÍ herec a navíc je to můj typ....ale nebudu milovat člověka co vůbec neznám....a možná že by jste i byly zklamaný kdyby jste ho poznali.... *5* *TITULEK* *4*
    • Re: PROBUĎTE SE

No jo. Holka, která řekne, že ho miluje, je trašná puberťačka....
      • Re: Re: PROBUĎTE SE

A co jako?????Tak jsem pubetťačka.....jak je vidět nejsem sama..... *4* *5*
      • Re: Re: PROBUĎTE SE

Poberťačky jsme všechy a já jsem za to ráda, ptž je to sqely, ať si každej říká co chce...já ho taky miluju a přitom vím, že to tak není, ale přesto ho miluju! *4*
    • Re: PROBUĎTE SE

To máte pravdu,me se Johnny líbí,je sexy atd.,ale milovaz ho??Asi ne,však jsem ho viděla jedině ve filmu a nikdy jsem s ním nemluvila.
  • Stránka :)

www.ultimate-johnny.org

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit