-
Kde se poděla veškerá aktivita slečny, která založila blog betty-johnny.blog.cz
Ráda jsem na ten blog chodila ale už velice dlouhou dobu se na něm nic neděje. Byl to moc skvělý blog. Veškeré současné aktivity co se týčou Johnnyho. Je to veliká škoda. -
Mně vůbec sympatickej nepřipadá, ale nechci ho nikomu vyvracet akorát prostě filmy ve kterých hrál byly a jsou dobrý, nevim no nikdy jsm ho moc v oblibě neměla
-
Johnny Depp je podle mě jeden z nejlepších herců. :)
-
Ano hrál. A souhlasím, je úžasnej.
-
jsi trapnej trotl,tohle píšeš ke každému!to jim opravdu tak závidíš slávu a prachy?jdi se s tim léčit chlapče...je fajn že napíšeš svůj názor,ale trapný je když takovýhle blbosti píšeš ke každé osobnosti!to už není o vyjádření názoru ale závisti
-
Viděl někdo s ním film And They Lived Happily Ever After´( žili spolu šťastně až do smrti)?? Podle diskuze to vypadá, že si tam zahrál fakt jenom chvilku.Viděla jsem něco na youtube a fakt toho moc není, asi to zřejmě nemá ani cenu stahovat že?? *4* Už by mohl mít taky nějaký nový film, moc se na něj těším.
-
Nemusím ho herce Johnnyho Deppa a film Piráti z Karibiku neznásam.
-
Johnny je dobrej že už má novou ,,partnerku,, *8*
-
Zbožňuju Johnnyho Deppa!! *14* *14* On hrál Střihorukého Edwarda, ne?
Je fakt úžasnej!!! *14* -
Kataro- To já taky strašně moc se mi líbí a můž životní sen je abych ho tak aspoň jednou mohla vidět naživo
-
http://www.youtube.com/watch?v=3R_6sP_6VWE&feature=relmfu Koukně te se na to je tam s Vanessou ale moc tam neni vidět *2*
-
A kdo by chtěl aby Johnny Depp přijel do česka ?? *4* Dejte líbí *2*
-
Kdo miluje Johnnyho Deppa *14* ať se ke mě přidá a dá like *7*
-
J.D je peostě pan herec ,jednička .Taky umí zahrát vše ,seš super.
-
Milý Johnny,
máme Tě rády.
S pozdravem Štěpeček a Řízeček
*14* -
http://download.hellshare.sk/rumovy-dennik-avi/9076674/
-
Poprvé jsem viděla Johnyho Deppa jakko kapitána Jacka Sparouwa už od toho dne uplynulo 5 let a od té chvíli jsi můj nej herec mám tvoje plakáty a chtěla bych se stebou jednou potkat je to můj životní sen .......... pořád mluvím o tom jak seš úžasný mám tě moc ráda I love *14* *14* *14* *7* *7* *1* *14*
-
Jo si dobrej!!! *3*
-
Johny Depp je prostě nejlepší mám ho moc ráda je úžasnej hlavně v hororu Sweeny Todd Ďábelský holič z Fleet street *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* I love you. sním o tom že se jednou z tebou setkám mám tě moc ráda.
-
Johny Depp je uplně nejlepší,vbec na padesatky nevypada,strašně mu fandim,nejoblibenejsi herec.