Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy Birthday dear Johnny and I love te.At got a lot of success. *14* *14* *14* *14* *14*
  • peggie
    Johnny přeju ti moc moc štěstíčka a úspěchu. Vím, že tohle asi nepřečteš, ale co. Miluju tě *14* užij si narozky *3*
  • Všechno nejlepší
  • Happy B-Day dear Johnny! *4* Vím sice že máš narozeniny až za pár hodin, protože teď je v L.A. ještě 8.6. *1* Asi jsem jediná kdo to sem napíše, proto ten kdo se pyšní tím, že poblahopřál jako první, tak vlastně není první, protože Johnnyho opravdové narozeniny začínají u nás až někdy po 9 hodině dopoledne *1* Ještě jednou přeji Johnnymu předběžně všechno nejlepší a všem kdo si toto přečetli děkuji! *4*
  • Tak přeji Johnnymu hodně štěstí a zdraví. *3* *3* *14* *14*
  • Hodně štěstí,všechno nejlepší a hodně zdraví přeji johnnymu ... <3 <3 <3 nejlepší herec na světě a můj nejoblíbenější herec <3 <3 <3... mám tě ráda johnny . *14* *14* *3*
  • Nevíte jak se má jmenovat pátý díl Pirátů z Karibiku?
  • maryka13
    Také když jsem přijela z kina, nechápala jsem, proč ten film někteří tak strašně kritizují, jako jeden z nejslabších filmu Tima Burtona. Johnny opět nezklamal. Je to krásný film.
  • ahoj Hani., prosím o jakou knihu šlo, ráda bych někde sehnala. Děkuji za odpověď. Martina
  • nika1991
    *14* *14* *14* *
  • Tak jsem včera byla na filmu Dark shadow a řeknu, podle toho co jsem všude četla, samy hodnocení tak jsem byla na pochybách, ale po včerejším shlédnutí jsem velice spokojená.Moc podařený film. Moc mu to slušelo a hezky to zahrál.Všem doporučuji *3*
  • Ahoj všichni *4*
    Pokud chcete znát hodně informací o Johnnym, tak vám mohu navrhnout web *3* Není můj, ani mé kamarádky, je holčiny, která si o Johnnym vyhledává spoustu informací. Jako například: v jakém státě se nachází, jaké televizní talk show navštívil atd.
    Web se jmenuje http://sabkyyyy.blog.cz/
    Vím že se vám název možná nezdá, ale web si založila když jí bylo 13 a již ho má 5 let *4* Opravdu na něm pracuje skvěle *3*
  • Souhlasím s tebou, bylo mi pouhých 5 let, když jsem Johnnyho poprvé viděla v televizi a hned jsem si ho oblíbila. *4* Do dneška mám s ním víc jak 25 filmů a podle mě jsou s Timem Burtonem skvělá dvojka! *3* Jejich filmy jsou skvělé, zajímavé a také trošku výstřední*1*, proto je mám moc ráda! *4* Ve 12 letech jsem přečetla knihu, která vypráví o jeho životě a bylo velmi zajímavé, jak se dokázal vyrovnat se spousta překážkami *4*
  • Johnnyho obdivuju už odmalička, miluju filmy s ním. *3* On nikdy nezklame, jeho výběr rolí je dokonalej. *4*
  • Johnny Depp je,bol a bude najpríťažlivejším mužom na Zemi ;)) ♥♥
  • Sweeneyka
    Mimochodem ....... vždYcky, fanYnkama, HollYwoodu... To tvrdé Y :D
  • Sweeneyka
    Můj nejoblíbenější film s Johnnym je Ospalá díra, kde hrál Ichaboda Cranea. Pak mám moc ráda ještě Sweeneyho Todda, ale Ichabod je pro mě kouzelnější *14*
  • fakt uzo ja ho uplne zboznujem ale nej film s johnny deppm byl ospala dira devata brana cokolada *14* alenka v risi divu a taky kokain *14* *3* *15* *1* <3<3<3<3<3<3
  • dobrej herec, ale jinak.....
  • rachel-007
    Není úžasnějšího a krásnějšího herce !!! Prostě kam se hrabou všechny ty hvězdičky co si o sobě myslí bůhvíco a fanynky po nich šílí tak půl roku maximálně. Johny má neuvěřitelný charisma a je to skvělý člověk. Znát ho osobně jsem nejšťastnější holka na světě :D *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit